aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>bom pocakala ,da jih bom imela 40,pol bom pa enga 25let mlajsega zrebca nasla a 15 letnega mulca boš pol mela Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Definiram: oče pri 55 sina v vrtec Pa še drugo vprašanje za meditacijo: Kako se počuti tak oče, če mu okolica skoz kaplja na glavo s takimi:::: prej al slej bo dobil luknjo v glav.... In? Jebe se men za okolico, moj odnos z nekom je moj in njen (njegov) odnos, koliko je lep, nežn in kolk poln al ne ljubezni ter ok je povsem odvisno od mene, od naju, ne od okolice, zato se naj tud okolica ne briga zanj.....če pa se, njen problem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 pa ka se te zaj razburjaš, sem rekla sam pomeditirajte na to....ni treba v luft skakat..... ni črno belih, samo odtenki vmes Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Jst res ne zastopim, zakaj ljudje tko fakin gledamo na to, kaj bojo drugi rekli. Ma boli te k..... za druge. Važno da si ti srečen, zadovoln, vesel,...briga te za druge...Tle so seveda izvzeti najbližji...sam vseen se tud zarad njih nesmeš odrečt svoji sreči.KAJ NI TKO??- Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa ka se te zaj razburjaš, sem rekla sam pomeditirajte na to....ni treba v luft skakat..... ni črno belih, samo odtenki vmes Sploh se ne razburjam, poistovetil sem se s tvojim komentarjem, k še nimam otrok in kot kaže je vprašanje kdaj jih bom imel. In veš kaj me pri tem edino skrbi, da bi jih imel pri 50-ih na primer? Da bom zanj prehitro umrl oz. da se zna zgodit, da ga bom zapustil v prenorih letih, še neizoblikovanega in ranljivega, k bi blo velik bolje zanj, da bi še imel očeta. In to je pa tud vse. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>KAJ NI TKO??- Ful je tko x!x S čim pa jaz njih prizadenem s svojim načinom lajfa, razen z morebitno pri njih zbujeno zavistjo. Pih, mam velik izkušenj z gnilo okolico, ki ni znala sprejemat mal drugačnosti, sam pljuvajo, kritizirajo, obrekujejo, zaničujejo........Dans, k me ti isti pogost potrebujejo, pa so vsi slinavi. Pih :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst res ne zastopim, zakaj ljudje tko fakin gledamo na to, kaj bojo drugi rekli. Ma boli te k..... za druge. Važno da si ti srečen, zadovoln, vesel,...briga te za druge...Tle so seveda izvzeti najbližji...sam vseen se tud zarad njih nesmeš odrečt svoji sreči.KAJ NI TKO??- ne morš bit če ti skoz gnojijo, pa pelin suvajo, pa rovkajo...tak da eno je teorija drugo pa praksa.... pa tisti k to sfurajo s tako veliko razliko v letih so redki k biseri...pa ne zato ker, bi bilo z njimi kaj narobe ampak jih ponavad prej zlomi zaradi prijazne okolice Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Seveda imaš prav po svoje. Sam osebno pri meni to več ne pali, verjemi, fuck off okolica.... Mogoče me bi prizadel, razjezil, užalostil, sam premaknu pa se zarad njih neb niti pod razno..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa 4 leta starejša oseba ? hihi Na kero je pa to letel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Js si mislim, da si je vsak posameznik, ki se ozira na to kaj drugi pravjo, sam kriv. Zto ker se obremenjuje z njimi, namest da bi se s svojo vezo. Družba se itk nebo nigdar nebo spremenila, zato jo je pač treba dat na ignore, če vidiš da ti hoče škodit Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>In? Jebe se men za okolico, moj odnos z nekom je moj in njen (njegov) odnos, koliko je lep, nežn in kolk poln al ne ljubezni ter ok je povsem odvisno od mene, od naju, ne od okolice, zato se naj tud okolica ne briga zanj.....če pa se, njen problem. jaaaa.če ti dobrga noben nč ne nardi bi blo fajn če ti tud slabga nebi.....jaz sm tud svašta mogla poslušat k je moj 12 let starejš....pa sm tud rekla klinc vas gleda..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Pa ja. Sami filistri. Konec koncev onadva živita skupaj in bosta posledice morebitnih težav zarad kao prevelike razlike v starosti trpela onadva sama in ne okolica. Res pa je, da jima bo takšna okolica te težave z veseljem privoščla in se naslajala na njih, zato je, kot pravi lia, taka veza izpostavljena več preizkušnjam k klasična.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, Mich . Ok . Saj ti po moje tud znaš bit zlo zanimiva za kazga 40-letnika...... Sej tudi men bi bil kaksn 40 letnik zanimiv Mah 50+ me seksualno ne zanimajo Totalno odbijajoce pravzaprav. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 to še vse gre...sam bog obvarji da je ženska deset kamoli dvajset let starejša razcotajo...zgrizejo...spljuvajo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 ooo redkvica, micka pecaš al kaj? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ...mah ne vem. Si zdej predstavljam eno znanko, ki je pri 50-ih ful vredna greha, no.......tak, da......paz, da te ne zadene "zarečenega kruha se največ poje" Je pa res, da je 50 za 20-25 pa že dost nevarno, mogoče bl primerno za kakšno seksualno-ljubezensko avanturo, k za resno zvezo. K ko bo npr. ona 40, bo on 70...hm, si mal težko predstavljam, da se ljubim s 70-letno, ipak. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ...hm, si mal težko predstavljam, da se ljubim s 70-letno, ipak. brrrrrr Upam, da tega kruhka ne bom papcala Sicer se pa strinjam z lio...glede dedka in vrtca Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>brrrrrr Upam, da tega kruhka ne bom papcala Sicer se pa strinjam z lio...glede dedka in vrtca Kva to? Da pridem k 55 let star vitalen ded po svojo 5 letno hčerko? Pih, pa kaj...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Mah. Vitalen? No, super.Da prides pri 70 na maturantski ples, da po vsej verjetnosti ne vidis svojih vnuckov....ma vitalen ali ne, prej ko slej te zacnejo leta dajat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 jaz bom lec 25, moj pa 37..... od začetka je tud blo mišleno bol kot avanturca, brez obveznosti tko, tko bol zarad tega nisma bla obremenjena z delanjem dobrih vtisov drug na drugega....taka kot sma, brez glume....se je pač razvila ljubezen, lepa, močna....sprejela sma drug drugega z vsemi pozitivnimi in negativnimi lastnostmi.....in sma srečna...pa kolk parov lahk dejansko to reče po nekaj letih...če se res zamislijo...tak da res nebi o letih Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah. Vitalen? No, super.Da prides pri 70 na maturantski ples, da po vsej verjetnosti ne vidis svojih vnuckov....ma vitalen ali ne, prej ko slej te zacnejo leta dajat Še vedno bom lahko njej (nekak si za pol % bl želim hčerko) dal veliko veliko več k eni mutci, ki nardijo otroke pri celo 20-ih al 30-ih, pa sploh ne vejo kaj bi pravzaprav z njimi in jih že zarad tega s svojimi dejanji zaznamujejo že v otroštvu. Če bi bila med nama prava ljubezen, kar verjamem, da bo, je ne bi nič motilo, če sem na njenem maturantskem star 70......pa itak bi boljš zgledal k marsikak pri 55, ponosen nanjo pa sploh. Pih..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz bom lec 25, moj pa 37..... od začetka je tud blo mišleno bol kot avanturca, brez obveznosti tko, tko bol zarad tega nisma bla obremenjena z delanjem dobrih vtisov drug na drugega....taka kot sma, brez glume....se je pač razvila ljubezen, lepa, močna....sprejela sma drug drugega z vsemi pozitivnimi in negativnimi lastnostmi.....in sma srečna...pa kolk parov lahk dejansko to reče po nekaj letih...če se res zamislijo...tak da res nebi o letih iii kok si zdej to lepo napisala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz bom lec 25, moj pa 37..... od začetka je tud blo mišleno bol kot avanturca, brez obveznosti tko, tko bol zarad tega nisma bla obremenjena z delanjem dobrih vtisov drug na drugega....taka kot sma, brez glume....se je pač razvila ljubezen, lepa, močna....sprejela sma drug drugega z vsemi pozitivnimi in negativnimi lastnostmi.....in sma srečna...pa kolk parov lahk dejansko to reče po nekaj letih...če se res zamislijo...tak da res nebi o letih Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ti kar neki bluzis, kako dobro bos pri 70ih zgledal!!!! Od kje to tebi?Pa posplosujes se bolj kot jaz. Moja dva sta me imela pri dvajsetih in vzgojila v cisto v redu punco. Poleg tega imajo pa mlajsi starsi veliko vec moznosti, da dozivijo vse, od valete, mature, diplome, otroka, prve sluzbe, vnukov. Pac JAZ bi si to zelela ( pa ne zdej s takimi, da bo mene tud lahk avto povozu.,. ). Na MOJI MATURI je bil moj 67 let star dedek, ki igra tenis in golf in je vitalen in vse, ampak se vedno zgleda dedek. K si se tolk na ta izgled vrgel; ces kako bos pa ti pri 70 bolje zgledal kot 55 letnik! Ne vem ej...kr neki. Todika 12 let sploh ni tak ekstrem, o katerem mi zdaj bluzimo. A bi lahko bila s 34letnikom? DA! S 45-50! Zal si ne predstavljam..vsaj v zvezi ne. To sem pac jaz. Drugace pa bodite ocetje pri 55ih, samo ko bo otrok obiskoval osnovno solo, pazite na kolke Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti kar neki bluzis, kako dobro bos pri 70ih zgledal!!!! Od kje to tebi?Pa posplosujes se bolj kot jaz. Moja dva sta me imela pri dvajsetih in vzgojila v cisto v redu punco. Poleg tega imajo pa mlajsi starsi veliko vec moznosti, da dozivijo vse, od valete, mature, diplome, otroka, prve sluzbe, vnukov. Pac jaz bi si to zelela. Na MOJI MATURI je bil moj 67 let star dedek, ki igra tenis in golf in je vitalen in vse, ampak se vedno zgleda dedek. K si se tolk na ta izgled vrgel; ces kako bos pa ti pri 70 bolje zgledal kot 55 letnik! Ne vem ej...kr neki. Todika 12 let sploh ni tak ekstrem, o katerem mi zdaj bluzimo. A bi lahko bila s 34letnikom? DA! S 45-50! Zal si ne predstavljam..vsaj v zvezi ne. To sem pac jaz. Drugace pa bodite ocetje pri 55ih, samo ko bo otrok obiskoval osnovno solo, pazite na kolke Čist enostavno.....če verjamem v to, je več možnosti, da bo vsaj približn tako... Ne mi dajat nepotrebnih naukov, ker se zavedam, da ne bo ravno tako. Toda, jaz še nimam otrok. In ne vem kdaj jih bom imel, če ji sploh bom imel. Donedavnega tudi nisem bil zrel za otroka. In kako si ti potem zamišljaš, da se naj veselim otroka, starševstva, če ne razmišljam tako kot (sicer potencirano) tukaj razmišljam......če bi razmišljal npr. kot ti in lia.....zelo mlada ženska in mamica. Dovolj odkrito? Nič ne posplušujem, ker nikjer nisem rekel, da to za vse velja, jih pa ni tako malo. Nič nimam proti, da ne bo pomote. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.