Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 In na koncu pozabu.......videz tu ne igra povsem nobene vloge.......če ne nasedeš temu, da jo igra. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Jaz ti zelim, da dobis otroka, itak. Ne me narobe razumet. Pa tudi ti se nisi tolko v letih To, da pridejo leta, ko je pa clovek za moje pojme prestar za otroka(dojencka), pa pac jaz trdim. Moje mnenje. Pa tudi recimo sama sem pogosto videla pri sosolcih/kolegih, da sem s starsi ( ki so mladi), v veliko boljsih odnosih in podobni valovni dolzini, kot pa sosolci, ki so imeli starse ze precej v letih. To so pac moje izkusnje. Velikokrat je bilo tako. Malo bolj razumejo, po moje. Mogoce tudi zato zagovarjam stalisce, da je bolje imet otroka nekoliko mlajsi, kot pa STAR. Ker imam take izkusnje. Bodi ocka, prepricana sem, da bos super, samo pac...glede 50+letnikov pac tako cutim. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še vedno bom lahko njej (nekak si za pol % bl želim hčerko) dal veliko veliko več k eni mutci, ki nardijo otroke pri celo 20-ih al 30-ih, pa sploh ne vejo kaj bi pravzaprav z njimi in jih že zarad tega s svojimi dejanji zaznamujejo že v otroštvu. Če bi bila med nama prava ljubezen, kar verjamem, da bo, je ne bi nič motilo, če sem na njenem maturantskem star 70......pa itak bi boljš zgledal k marsikak pri 55, ponosen nanjo pa sploh. Pih..... Pih...Zoran Predin jih ima pet in je v enem intervjuju rekel, da so ta prvi imeli več nogometa in košarke od njega, (on je bil takrat 20+, ta zadnji imajo pa več pozornosti, pravljic, nežnosti 40+..... ..vse ima svoj + in svoj - Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Hihihi. Mich Saj te ne razumem narobe, jasno mi je, da nisi ironična. Nimam neke strašne želje po otrocih.......še. Le občasno mogoč. Sicer pa.......otroka bom imel.........al pa ne.......se prepuščam toku........ Tako kot je, je zdaj čist ok. No blemos. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih...Zoran Predin jih ima pet in je v enem intervjuju rekel, da so ta prvi imeli več nogometa in košarke od njega, (on je bil takrat 20+, ta zadnji imajo pa več pozornosti, pravljic, nežnosti 40+.......vse ima svoj + in svoj - Jaz pa, kot so moji men, zelim da imajo otroci od mene kosarko, smucanje, pozornosti, neznosti in pravljice, skoz. To je zame dober stars. Ce bom le zdrava in fizicno in psihicno sposobna. Mick, kul! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Michelle, Primavera,Lia Sin je 20 let mlajši od mene......in da mi nekega dne predstavi svojo "novo punco", ki je bila moja sošolka v gimnaziji , bi se resno vprašala, kje v vzgoji sem ga polomila...hm..ojdipov kompleks? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Hahaha, moja prijateljica enja, seveda. Grrrrrr........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahaha, moja prijateljica enja, seveda. Grrrrrr........ saj bom tiho..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Blš. .......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 NE bit! x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michelle, Primavera,Lia Sin je 20 let mlajši od mene......in da mi nekega dne predstavi svojo "novo punco", ki je bila moja sošolka v gimnaziji , bi se resno vprašala, kje v vzgoji sem ga polomila...hm..ojdipov kompleks? Moj pa devetnajst! Jaz bi si mislila, da je frajer in je že tako, da obema paše, enemu mladost, drugemu pa zrelost, važno, da se razumeta! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Tudi jaz lahko moraliziram, samo zanima me, kako bi reagirali, ce bi res do te situacije prislo. Ce bi bili tako zelo odprti. Dokler je sosedov sin, je najbrz drugace pametovati...Samo misel. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moj pa devetnajst! Jaz bi si mislila, da je frajer in je že tako, da obema paše, enemu mladost, drugemu pa zrelost, važno, da se razumeta! lepo, samo tvoj sin je star 10 let, moj pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Mich, kaj pa, če čisto zares tako mislimo? In zravn verjamemo, da imamo celo prav.......tako kot vi ostali......... zase. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ce res tako mislite, potem vsaka cast!!!In seveda, da imate prav. Tudi meni bi bilo najbolj pomembno, da se otrok razume s partnerko in da je srecen. Ampak brez pomislekov glede starostne razlike pa ne bi bila. Najbrz bi se sprasevala kot enja.Super, da ste tako zelo odprti! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> lepo, samo tvoj sin je star 10 let, moj pa Malo mu manjka do 13 Enja! Pa če ga pogledam zdaj, vem, da bo še marsikaj ušpičil(je že zdaj poln mušic) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Živi bili pa vidjeli Ne ko ti pride predstavit Contesa ampak ko bo 25 let preživu z njo..... In todika naj ti bo veter nakllonjen naslednjih 30 let..... sam jst še takih na dolgi rok usklajenih zvez nisem srečala Par let ja...pol je pa že nek vmes pršu, če ne drugega je pa eden umrl, če je že vse drugo štimalo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> In todika naj ti bo veter nakllonjen naslednjih 30 let..... upam....delama na tem....tako da se zavedama da je to kar mema lepo in neprecenljivo in nič samoumevno.....in se trudima da to nadgrajujema...vsak dan...ni pa seveda rečeno da bo tko, priznam.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>upam....delama na tem....tako da se zavedama da je to kar mema lepo in neprecenljivo in nič samoumevno.....in se trudima da to nadgrajujema...vsak dan...ni pa seveda rečeno da bo tko, priznam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ampak brez pomislekov glede starostne razlike pa ne bi bila. Super, da ste tako zelo odprti! Če bi bila stara 35 let in brez otrok pa bi se zaljubila v 50-55-letnega na primer.........prava ljubezen, ne sam seks-privlačnost pa to? Ha? Mah, stvari se itak odvijejo tako kot NE pričakujemo.......po "naše" al pa po "vaše"..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Prej pozabu dodat........tako kot pri milijonih drugih, po vaše "pravilnih" vezah pač..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živi bili pa vidjeli Ne ko ti pride predstavit Contesa ampak ko bo 25 let preživu z njo.... Že če bo z njo deset let,bo lepo, samo če ga bo to osrečevalo moji starši niso nikoli kritizirali mojega izbora,tudi, če se niso strinjali z njim. In kdo sem jaz, da bi lahko diktirala sinu s kom naj bo in koliko časa? Veliko mi bo pomenilo to, da mi bo zaupal in se pogovoril z menoj, ko bo to potreboval(kot sedaj)kaj več pa ne morem in ne smem zahtevati od njega. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bi bila stara 35 let in brez otrok pa bi se zaljubila v 50-55-letnega na primer.........prava ljubezen, ne sam seks-privlačnost pa to? Ha? Mah, stvari se itak odvijejo tako kot NE pričakujemo.......po "naše" al pa po "vaše"..... Definiraj kaj je to prava ljubezen Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.