Skoči na vsebino

Imeti zvezo z najmanj 10let starejšo osebo?

Behemoth

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Če bi bila stara 35 let in brez otrok pa bi se zaljubila v 50-55-letnega na primer.........prava ljubezen, ne sam seks-privlačnost pa to? Ha?  x;)x  :vragec: Mah, stvari se itak odvijejo tako kot NE pričakujemo.......po "naše" al pa po "vaše"..... x;)x  :vragec:  x:Dx

Potem bom pa jedla zareceni kruh, ceprav se vedno upam, da bom pri 35 ze z otrokom. Kaj drugega pricakujes, da bom rekla?

Contesa, super.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 513
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Že če bo z njo deset let,bo lepo, samo če ga bo to osrečevalo :palec: moji starši niso nikoli kritizirali mojega izbora,tudi, če se niso strinjali z njim. In kdo sem jaz, da bi lahko diktirala sinu s kom naj bo in koliko časa? Veliko mi bo pomenilo to, da mi bo zaupal in se pogovoril z menoj, ko bo to potreboval(kot sedaj)kaj več pa ne morem in ne smem zahtevati od njega. x;)x

:inocent: teorija Contesa, počakaj da pride praksa.....ko o svojih intimnih zadevah ne bo več govoril z "mamico" x:Dx x;)x x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Jaaaaooooo..... ste me spomnili, da sem nekaj časa nazaj sanjala našega dekana...... x:o)x  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx Ajojoj....  x:o)x (ne vem sicer, kolko je star, je pa zelo dejaven... :vragec:  x:Dx )

Po moje je mal cez 50? Ko sem bila jaz brucka, so govorili, da hodi z eno blond bejbo iz tretjega letnika x;)x Je zelo dejaven. Ga je ze moja mama mela za statistiko in je bil ze takrat jebach x:Dx x:Dx

On nekaj izzareva, sam se vedno ne dovolj x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Potem bom pa jedla zareceni kruh, ceprav se vedno upam, da bom pri 35 ze z otrokom. Kaj drugega pricakujes, da bom rekla?

Nič drugega :palec: Sam pravm pač, da se stvari (zlo lahko) tko al tko ne razvijejo tako kot si zamislimo.....al upamo :vragec: x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx Definiraj kaj je to prava ljubezen xrolleyesx

ko sprejemaš in si sprejet, ko zaupaš in ti je zaupano,ko osrečuješ in si srečen, ko ni igre, pretvarjanja, laganja, izmikanja, ko ti misel na to osebo prikliče nasmeh na obraz in ne mrkega pogleda.......to in še in še drobnih malenkosti je prava ljubezen....vsaj zame..

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Michelle.... vem ja.... sem tudi jaz poslušala od mojih staršev.... x:o)x Ko je bil asistent.... da je rad gledal za študentkami.... (pa sej danes ni nič drugače, ma pa vsaj zanimiva predavanja.... x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: ) Ma se mi zdi, da mora bit starejši.... ker moj oče bo 54.... x?x

Meni je bil ful zanimiv na daleč.... x:o)x od blizu pa ne lih no... x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Katja, no potem pa povem uradno: Stiby mi zgleda cisto v redu in mlajsi, kot je v resnici x;)x Je frajercek, vsa cast! Zelo od blizu ga pa jaz nisem imela priloznosti videti ( ali sem pa pozabila x;)x ). A ves ker je bil men usec....Andraz za sociologijo? Poznas? x;)x

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx Definiraj kaj je to prava ljubezen xrolleyesx

Spolna privlačnost, zaljubljenost, ki se postopoma razvije v najvišje možno spoštovanje in prijateljstvo (mogoč tud v družino) ter spretnost ohranjanja erotike v njej....... x;)x xsrcx tako ali drugače. :vragec:

Pa saj veš kaj sm mislu..... :o|o: x:)x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>ko sprejemaš in si sprejet, ko zaupaš in ti je zaupano,ko osrečuješ in si srečen, ko ni igre, pretvarjanja, laganja, izmikanja, ko ti misel na to osebo prikliče nasmeh na obraz in ne mrkega pogleda.......to in še in še drobnih malenkosti je prava ljubezen....vsaj zame..

Življenje je tek na dolge proge....Maratonci x:Dx včasih dvomijo, so nesrečni,včasih imajo celo solze v očeh, ne boš verjela včasih so celo zavrnjeni....

Pa včasih je čist brezvezen razlog slaba komunikacija pa mu lahko ves porcelan v glavo zabrišeš x:Dx x;)x

Tak da to kar si zgoraj zapisala je čist navadno rozaromantičnonakladanje x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: teorija Contesa, počakaj da pride praksa.....ko o svojih intimnih zadevah ne bo več govoril z "mamico" x:Dx  x;)x  x^x

Tudi moji starši niso govorili o moji vezi z menoj, edino, če sem jaz načela pogovor. Nikoli nobenega zasliševanja,obtoževanja, pridig....jaz se bom samo trudila, da bi ravnala čim bolj podobno. Prišel bo k meni, če bo hotel in ko bo hotel ali pa ne. Ve pa, da lahko pride vedno, da ga poslušam in podprem in ne kritiziram. Taka sem in ne bom nikoli drugačna. Nisem tip ženske, ki bi se ji ljubosumno bliskale oči,ko bi ugotovila, da je sinko odrasel in živi svoje življenje. x;)x Želim mu dobro in če si zbere nekoga, ki se mu bo zdel dober, ga bom podprla, moje mnenje ne igra nobene vloge, saj ne bom jaz živela s tisto osebo, temveč on. Če se bo odločil, da oseba ni takšna kot je pričakoval, bo imel spet mojo podporo. Saj v končni fazi je moj otrok in moja moralna podpora mu je lahko le v pomoč in ne v breme! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Spolna privlačnost, zaljubljenost, ki se postopoma razvije v najvišje možno spoštovanje in prijateljstvo (mogoč tud v družino) ter spretnost ohranjanja  erotike v njej....... x;)x  xsrcx tako ali drugače.  :vragec:

Pa saj veš kaj sm mislu..... :o|o:  x:)x

Vem ja...sam to mi še ni jasno kak se to zaliva pa gnoji...da se ne posuši ali pa da ne zgnije....tota roža kratkotrajno cveti.... x8Dx

Še nisem našla primernega vrtnarskega priročnika :vio:

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>Tudi moji starši niso govorili o moji vezi z menoj, edino, če sem jaz načela pogovor. Nikoli nobenega zasliševanja,obtoževanja, pridig....jaz se bom samo trudila, da bi ravnala čim bolj podobno. Prišel bo k meni, če bo hotel in ko bo hotel ali pa ne. Ve pa, da lahko pride vedno, da ga poslušam in podprem in ne kritiziram. Taka sem in ne bom nikoli drugačna. Nisem tip ženske, ki bi se ji ljubosumno bliskale oči,ko bi ugotovila, da je sinko odrasel in živi svoje življenje. x;)x  Želim mu dobro in če si zbere nekoga, ki se mu bo zdel dober, ga bom podprla, moje mnenje ne igra nobene vloge, saj ne bom jaz živela s tisto osebo, temveč on. Če se bo odločil, da oseba ni takšna kot je pričakoval, bo imel spet mojo podporo. Saj v končni fazi je moj otrok in moja moralna podpora mu je lahko le  v pomoč in ne v breme! x:)x

klobuk dol....idealna mama.....superžena in superbabica...upam da znajo cenit, to kar majo x8Dx

se da tvoje superirornosti kaj nalest x;)x x:o)x x;)x

<{POST_SNAPBACK}>:palec:

klobuk dol....idealna mama.....superžena in superbabica...upam da znajo cenit, to kar majo x8Dx

se da tvoje superirornosti kaj nalest x;)x  x:o)x  x;)x

xg:Dx xg:Dx :palec:

Men je pa vcasih tako prav prisla kaksna lekcijaaa....da mi ni bilo treba trpet in da sem se ze iz njihovih napak naucila :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Vem ja...sam to mi še ni jasno kak se to zaliva pa gnoji...da se ne posuši ali pa da ne zgnije....tota roža kratkotrajno cveti.... x8Dx

Še nisem našla primernega vrtnarskega priročnika :vio:

Jaz vem, da bo z obvladanjem tistga "tako ali drugače" precej lažje..... x;)x Sam tazga priročnika nimajo v nbeni knjižnici......morš bit samouk. x:px :vragec: x:Dx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>ooo redkvica, micka pecaš al kaj?  :eek:  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  xsrcx

:eek: :eek: od kje je pa to zdej prslo? :eek: :eek:

nic jasn...

vidim pa da ste se u iber razpisal, da sem komi cez prisla... :fiju:

sej mate vsi po svoje prav... :palec:

jst pa se vedno pravim... ce je kemija, naj bo starost kakrsnakol... sam da je... :palec:

Življenje je lepo, če ga živiš...

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx   :palec: Tebe morm pod nujno na pir pelat x;)x .........ti boš mene na realna tla postavljala, jaz pa tebe v oblake...... :vragec:  x:px  x:Dx

x:Dx si štel rečt, da bi mi malo megle prodajal x:o)x x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...