Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bi bila stara 35 let in brez otrok pa bi se zaljubila v 50-55-letnega na primer.........prava ljubezen, ne sam seks-privlačnost pa to? Ha? Mah, stvari se itak odvijejo tako kot NE pričakujemo.......po "naše" al pa po "vaše"..... Potem bom pa jedla zareceni kruh, ceprav se vedno upam, da bom pri 35 ze z otrokom. Kaj drugega pricakujes, da bom rekla? Contesa, super. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prej pozabu dodat........tako kot pri milijonih drugih, po vaše "pravilnih" vezah pač..... vezi nikoli niso pravilne, so zmeraj spone Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Jaaaaooooo..... ste me spomnili, da sem nekaj časa nazaj sanjala našega dekana...... Ajojoj.... (ne vem sicer, kolko je star, je pa zelo dejaven... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že če bo z njo deset let,bo lepo, samo če ga bo to osrečevalo moji starši niso nikoli kritizirali mojega izbora,tudi, če se niso strinjali z njim. In kdo sem jaz, da bi lahko diktirala sinu s kom naj bo in koliko časa? Veliko mi bo pomenilo to, da mi bo zaupal in se pogovoril z menoj, ko bo to potreboval(kot sedaj)kaj več pa ne morem in ne smem zahtevati od njega. teorija Contesa, počakaj da pride praksa.....ko o svojih intimnih zadevah ne bo več govoril z "mamico" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaaaaooooo..... ste me spomnili, da sem nekaj časa nazaj sanjala našega dekana...... Ajojoj.... (ne vem sicer, kolko je star, je pa zelo dejaven... ) Po moje je mal cez 50? Ko sem bila jaz brucka, so govorili, da hodi z eno blond bejbo iz tretjega letnika Je zelo dejaven. Ga je ze moja mama mela za statistiko in je bil ze takrat jebach On nekaj izzareva, sam se vedno ne dovolj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem bom pa jedla zareceni kruh, ceprav se vedno upam, da bom pri 35 ze z otrokom. Kaj drugega pricakujes, da bom rekla? Nič drugega Sam pravm pač, da se stvari (zlo lahko) tko al tko ne razvijejo tako kot si zamislimo.....al upamo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Definiraj kaj je to prava ljubezen ko sprejemaš in si sprejet, ko zaupaš in ti je zaupano,ko osrečuješ in si srečen, ko ni igre, pretvarjanja, laganja, izmikanja, ko ti misel na to osebo prikliče nasmeh na obraz in ne mrkega pogleda.......to in še in še drobnih malenkosti je prava ljubezen....vsaj zame.. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> vezi nikoli niso pravilne, so zmeraj spone Mick ma tebe rad. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Michelle.... vem ja.... sem tudi jaz poslušala od mojih staršev.... Ko je bil asistent.... da je rad gledal za študentkami.... (pa sej danes ni nič drugače, ma pa vsaj zanimiva predavanja.... ) Ma se mi zdi, da mora bit starejši.... ker moj oče bo 54.... Meni je bil ful zanimiv na daleč.... od blizu pa ne lih no... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> teorija Contesa, počakaj da pride praksa.....ko o svojih intimnih zadevah ne bo več govoril z "mamico" ...pa vprašal jo tud ne bo s ktero lohk s ktero pa ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Katja, no potem pa povem uradno: Stiby mi zgleda cisto v redu in mlajsi, kot je v resnici Je frajercek, vsa cast! Zelo od blizu ga pa jaz nisem imela priloznosti videti ( ali sem pa pozabila ). A ves ker je bil men usec....Andraz za sociologijo? Poznas? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Definiraj kaj je to prava ljubezen Spolna privlačnost, zaljubljenost, ki se postopoma razvije v najvišje možno spoštovanje in prijateljstvo (mogoč tud v družino) ter spretnost ohranjanja erotike v njej....... tako ali drugače. Pa saj veš kaj sm mislu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko sprejemaš in si sprejet, ko zaupaš in ti je zaupano,ko osrečuješ in si srečen, ko ni igre, pretvarjanja, laganja, izmikanja, ko ti misel na to osebo prikliče nasmeh na obraz in ne mrkega pogleda.......to in še in še drobnih malenkosti je prava ljubezen....vsaj zame.. Življenje je tek na dolge proge....Maratonci včasih dvomijo, so nesrečni,včasih imajo celo solze v očeh, ne boš verjela včasih so celo zavrnjeni.... Pa včasih je čist brezvezen razlog slaba komunikacija pa mu lahko ves porcelan v glavo zabrišeš Tak da to kar si zgoraj zapisala je čist navadno rozaromantičnonakladanje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Michelle, I hear you babe... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> teorija Contesa, počakaj da pride praksa.....ko o svojih intimnih zadevah ne bo več govoril z "mamico" Tudi moji starši niso govorili o moji vezi z menoj, edino, če sem jaz načela pogovor. Nikoli nobenega zasliševanja,obtoževanja, pridig....jaz se bom samo trudila, da bi ravnala čim bolj podobno. Prišel bo k meni, če bo hotel in ko bo hotel ali pa ne. Ve pa, da lahko pride vedno, da ga poslušam in podprem in ne kritiziram. Taka sem in ne bom nikoli drugačna. Nisem tip ženske, ki bi se ji ljubosumno bliskale oči,ko bi ugotovila, da je sinko odrasel in živi svoje življenje. Želim mu dobro in če si zbere nekoga, ki se mu bo zdel dober, ga bom podprla, moje mnenje ne igra nobene vloge, saj ne bom jaz živela s tisto osebo, temveč on. Če se bo odločil, da oseba ni takšna kot je pričakoval, bo imel spet mojo podporo. Saj v končni fazi je moj otrok in moja moralna podpora mu je lahko le v pomoč in ne v breme! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Brez pripomb. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spolna privlačnost, zaljubljenost, ki se postopoma razvije v najvišje možno spoštovanje in prijateljstvo (mogoč tud v družino) ter spretnost ohranjanja erotike v njej....... tako ali drugače. Pa saj veš kaj sm mislu..... Vem ja...sam to mi še ni jasno kak se to zaliva pa gnoji...da se ne posuši ali pa da ne zgnije....tota roža kratkotrajno cveti.... Še nisem našla primernega vrtnarskega priročnika Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi moji starši niso govorili o moji vezi z menoj, edino, če sem jaz načela pogovor. Nikoli nobenega zasliševanja,obtoževanja, pridig....jaz se bom samo trudila, da bi ravnala čim bolj podobno. Prišel bo k meni, če bo hotel in ko bo hotel ali pa ne. Ve pa, da lahko pride vedno, da ga poslušam in podprem in ne kritiziram. Taka sem in ne bom nikoli drugačna. Nisem tip ženske, ki bi se ji ljubosumno bliskale oči,ko bi ugotovila, da je sinko odrasel in živi svoje življenje. Želim mu dobro in če si zbere nekoga, ki se mu bo zdel dober, ga bom podprla, moje mnenje ne igra nobene vloge, saj ne bom jaz živela s tisto osebo, temveč on. Če se bo odločil, da oseba ni takšna kot je pričakoval, bo imel spet mojo podporo. Saj v končni fazi je moj otrok in moja moralna podpora mu je lahko le v pomoč in ne v breme! klobuk dol....idealna mama.....superžena in superbabica...upam da znajo cenit, to kar majo se da tvoje superirornosti kaj nalest Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> klobuk dol....idealna mama.....superžena in superbabica...upam da znajo cenit, to kar majo se da tvoje superirornosti kaj nalest Men je pa vcasih tako prav prisla kaksna lekcijaaa....da mi ni bilo treba trpet in da sem se ze iz njihovih napak naucila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick ma tebe rad. Toti sončni mrk pa res močno vpliva Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vem ja...sam to mi še ni jasno kak se to zaliva pa gnoji...da se ne posuši ali pa da ne zgnije....tota roža kratkotrajno cveti.... Še nisem našla primernega vrtnarskega priročnika Jaz vem, da bo z obvladanjem tistga "tako ali drugače" precej lažje..... Sam tazga priročnika nimajo v nbeni knjižnici......morš bit samouk. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Toti sončni mrk pa res močno vpliva Tebe morm pod nujno na pir pelat .........ti boš mene na realna tla postavljala, jaz pa tebe v oblake...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, a se ti ni še nič prijelo? nč zgleda, da so me že v otroštvu cepli s protitelesi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo redkvica, micka pecaš al kaj? od kje je pa to zdej prslo? nic jasn... vidim pa da ste se u iber razpisal, da sem komi cez prisla... sej mate vsi po svoje prav... jst pa se vedno pravim... ce je kemija, naj bo starost kakrsnakol... sam da je... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tebe morm pod nujno na pir pelat .........ti boš mene na realna tla postavljala, jaz pa tebe v oblake...... si štel rečt, da bi mi malo megle prodajal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.