Skoči na vsebino

Imeti zvezo z najmanj 10let starejšo osebo?

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 513
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Življenje je tek na dolge proge....Maratonci x:Dx včasih dvomijo, so nesrečni,včasih imajo celo solze v očeh, ne boš verjela včasih so celo zavrnjeni....

Pa včasih je čist brezvezen razlog slaba komunikacija pa mu lahko ves porcelan v glavo zabrišeš x:Dx  x;)x

Tak da to kar si zgoraj zapisala je čist navadno rozaromantičnonakladanje x^x

že lia sam zakaj je tako....mogoč pa je že od vsega začetka nekaj narobe, tud v napačne ljudi se zaljubimo a ne, sam ko si zaljubljen žau ne vidiš črnega oblaka ki ti visi nad glavo......tud tole ni glih moja prva ljubezen, ja blo že tud svašta...

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Pa še fajn se bi počutila končno...... :vragec:  x:px  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx da te dol buje, ka je reko.... imaš ti lijeka...po mojem bi se ga tak nasula tak kak se za dva štajerca spodobi, tak da to maš verjetno prav x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Mah, vidiš, ženske boste za nas večne uganke. :inocent: x:o)x Sm bil tak izkušen k sem , x:o)x prepričan, da me, zdej pa to.... x:Ix x;)x x:Dx Ode moj ego u tri krasne.... :o|o: xrolleyesx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Mah, vidiš, ženske boste za nas večne uganke.  :inocent:  x:o)x Sm bil tak izkušen k sem , x:o)x prepričan, da me, zdej pa to.... x:Ix  x;)x  x:Dx Ode moj ego u tri krasne.... :o|o:  xrolleyesx  x:Dx

ja, ja uganke... x?x x?x sej mogoc pa te.... :vragec: :vragec: UGANKA!!!!!

od tega pa ni treba da ego trpi, ker jst verjamem da si sarmanten in zabaven gospod... ups, gospodic... x:Dx

pa pikica te pozdravlja... x;)x

Življenje je lepo, če ga živiš...

<{POST_SNAPBACK}>

bi rajš tiste minute za kaj bolj pametnega ponucala....

za partijo kart, za ples, za ležanje na plaži z možgani na off x:o)x  x:Dx

Pa kak seks tud ne bi hodu viška :vragec: ........z možgani na off x;)x x:px x:Dx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>:o|o: nea mene sprašuj, zunaj maš puno stručkotov a la Rugelj, psihologov,terapevtov....eh, kaj sn jih čitala....mi samo škoda cajta bi rajš tiste minute za kaj bolj pametnega ponucala....

za partijo kart, za ples, za ležanje na plaži z možgani na off x:o)x  x:Dx

ma oa ruglu pa raj nebi.......pa če si odkrit do sebe tk ne rabiš takih, če sam sebe vprašaš zakaj, res odkrito....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>ja, ja uganke...  x?x  x?x  sej mogoc pa te....  :vragec:  :vragec:  UGANKA!!!!!

od tega pa ni treba da ego trpi, ker jst verjamem da si sarmanten in zabaven gospod... ups, gospodic...  x:Dx

pa pikica te pozdravlja...  x;)x

Hahaha, šarmanten in prijazen gospod :eek: :O: xcivx x:Dx Groza, bemu sunce x:o)x ....... x;)x x:Xx

oooo, pi(č)kica x:px .......flek pa nazaj x:o)x x;)x

K. Čapek

Uaaa, ste se pa razpisali x:)x

Kaj je ze tema x;)x Hja, kaj naj recem... midva sva zdrzala skor dve leti.. bla to do zdaj moja najdaljsa veza in blo ful fajn, dokler je trajalo.. Zakaj pa ni dlje? Sem 100%, da razlika v letih ni imela nic zraven.. To, kar je (hmm.. sva) delal narobe, bi isto delal nek 25-letnik, se prej po moje..

Ne vem, jaz sem ze od otrostva se gibala v druzbi vsaj malo starejsih od mene (zrelost al kaj so ze rekli... :inocent: ), nekak se mam z njimi (pa da ne bi posplosevala, so izjeme) ful vec za pogovarjat.. Pa kej druzga pocet tud...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>

pa smo res seronje, čist smo zasvinjali tako lepo temo :2src:

x:o)x x:Dx .....pa se te ne mormo svojih mnenj do nedogled ponavljat :o|o: .......pa mal treba tud prakse pridobit, da ne bomo sam tumbali na "prazno".... :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

Jaz prakso že imam , nekako 5 let dolgo z 20 let starejšim. Ne rečem , da to ni fajn za avanturico, za dolgi rok pa definitivno ne. Ob še tako sorodnih pogledih in branju misli - je enostavno generacijski prepad prevelik. okolica ne igra vloge, vsaj meni je za to vedno dol viselo, bolj so se zgražali, bolj sem uživala.... So pa to dragocene življenjske izkušnje, ki pridejo še kako prav.

Contessa: a bi bila ti moja mamica, hehe? tako fajn poglede imaš glede vzgoje! Mi je blazno všeč to, da se pusti otroku dihat in da misli s svojo glavo, potem, ko je odrasel.

Ribica katja: kaj pa študiraš? sem se ob vajinih komentarjih spomnila na en komad od Pera Lovšina "Dobri profesor"

Mick: ja tole je bila res grenka prizkušnja zame, drugo je o.k.

xDDx

Matr, je blo pa ful za prebrat, odkar sem bla učer nazadnje tle. xDDx xDDx

Hotla sem vam (VSEM) povedat...eno štorjo ki sem jo enkrat vidla na televiziji. Sta bla par...približno 25 let razlike...ona mlajša. Že od njenih 20 let sta bla skupi...ko jih je ona mela 55 in on 80 (je bil ful bolan in počasi že nepokreten), ga je sicer težko, a mogla dat v dom...ker je še hodila v službo in ni mogla bit z njim 24 ur na dan.

Ampak je bla pa nonstop pri njemu na obisku in vsak vikend ga je domov vzela...valda ni blo več seksa...mord ji je biu tud precej u breme...

mord sm ful prevč subjektivna...sam kr se mene tiče se je vidlo, da se masta še vedno ful rada...sta si dala lupčka pa je blo tko lepo videt (iii) xDDx xDDx

Sej je rekla, da ona hodi vn, s prijatli in prijatelcami...ampak nimam nobene želje po kaki novi ljubezni niti ne po avanturi...

Nevem no...sej to more bit ful boleče...ampak jst mislim da vsak par z velko starostno razliko...če se resno loti veze...se ITAK ZAVEDA kaj vse ga lahk čaka v prihodnosti...

Nevem no...jst pa moj se o tem ful velik pogovarjava...

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Pa ja. Seveda, saj tega se je treba zavedat, da če je npr. moški tolk starejši, je velika možnost, da bo prej zbolel, umrl (to tud drgač, tud če ni tolk let razlike :o|o: x:o)x ).......in da bo "mlada" potem imela skrbi oz. ostala sama, mogoče v ne najbolj prijetnih oz. primernih letih (no, za ostat sam so vsa leta primerna in nobeno x;)x ). Sam, če bi v ljubezensko zvezo šli s preračunljivostjo to neb bla ljubezenska zveza, ne. x^x x;)x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Sam, če bi v ljubezensko zvezo šli s preračunljivostjo to neb bla ljubezenska zveza, ne.  x^x  x;)x

Heh, zanimivo v bistvu, ja.. kako zdaj tole vidim in se sprasujem kako bi pa res zgledalo na dolgi rok... :inocent: Saj prej sem tud (se mi zdi) precej trezno razmisljala o vsem skupaj.. bila pripravljena marsikaj zrtvovat, se ful dobro zavedala, da se tocno ti problemi lahko zgodijo, ko bo on 80, jaz pa 55.... Ampak sem ga imela rada, sem se odlocila zanj.. in bla zato pripravljena tud na take stvari.. V tistem trenutku, ne vem kako bi blo v dejanskem stanju, ker ne morem vedet.. Ampak kolkor se poznam, bi slo. Problemi so pa itak v vsaki vezi, pa ze rajsi resujem take generacijske, kot pa alko scene al kaj takega... xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...