Skoči na vsebino

Imeti zvezo z najmanj 10let starejšo osebo?

Behemoth

Recommended Posts

x8Dx Ja viš, js se čist strinjam s tabo.

Delam seminarsko za psihologijo...sej sem že včer rekla...tk da sem čist psihološko nastrojena... x8Dx xDDx

Pač, ljudje smo polni predsodkov, stereotipov in warever...predvsem pa nas fino jebe foušija...kr enostavno nikomur ne privoščimo več in bolše kt mamo sami...

Tako naprimer starejšim moškim/ženskam vsi zavidajo mlajše partnerje...mord tolk bol zato, ker se zavedajo, da jih sami neb mogli met (ok-to je blo mal prevč splošno...ma mislim da se razumemo x:o)x

Je pa res...(čeprov skori nelogično) da tud mlajšim puncam ki majo starejše tipe...njihove vrstnice velikkrat zavidajo...verjetno same niso deležne tolk pozornosti in nežnosti, pa jim gre potem v nos. x^x x^x x^x x^x x^x

matr, smo zeleni x^x xDDx x^x x^x

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 513
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Uaaa, ste se pa razpisali  x:)x

Kaj je ze tema  x;)x Hja, kaj naj recem... midva sva zdrzala skor dve leti.. bla to do zdaj moja najdaljsa veza in blo ful fajn, dokler je trajalo.. Zakaj pa ni dlje? Sem 100%, da razlika v letih ni imela nic zraven.. To, kar je (hmm.. sva) delal narobe, bi isto delal nek 25-letnik, se prej po moje..

Ne vem, jaz sem ze od otrostva se gibala v druzbi vsaj malo starejsih od mene (zrelost al kaj so ze rekli...  :inocent:  ), nekak se mam z njimi (pa da ne bi posplosevala, so izjeme) ful vec za pogovarjat.. Pa kej druzga pocet tud...

Je blo tud pr men podobno, oziroma je še...js se tud že od negdaj ful s starejšimi družim...sama jih mam skor 20...pa razn ene kolegice nimam prjatlov mlajših od 24 let...velik mam pa tud takih dobrih prijatlov...ki jih majo okol 40 in več

Nevem no, za razliko od enih se to men ne zdi nč bizarnega... x:Xx

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Hehe, zdej se bom pa razpisala tlele x:Dx x:o)x

Kar se starsev tice.. Moji so ful fajn kar se teh stvari tice.. mojih izbir v zivljenju in odlocanja o tem kaj in kako bom stvari delala in resevala...

Oci mi itak za vsakega nekak namigne, da ni dost dober zame, itak, ocetje xrolleyesx x:o)x , ampak sam tko, enkrat in na hitro.. z mojim prvim resnim fantom, ki je bil 10 let starejsi od mene, sta se ful dobr ujela pol.

za tegale 25 je bil pa mal sok najprej.. pa pogovori, ce vem v kaj se spuscam in tko.. ampak na koncu je blo tko, da sta rekla, da je moj lajf in moja odlocitev in ce vem, da je to to, pol pac ok, sprejmeta.. in dejansko ni blo nikakrsnega problema, niti namigovanj, da se ne strinjata..

No, je pa res, da sta se kar oddahnila zdaj, se mi zdi x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Oh srečna ti...

Jst bi vse dala za take starše.

Pri nas je pa vse to bol problematično. Starša sta ločena...mati je cela paranoična, zafrustrirana in gleda sam na to, kaj bojo drugi rekli, zame itk pravi da ji že od negdaj delam sramoto...me pač glih ne mara...ampak to ni več tema za sem...

fotr pa...on je jebač...od negdaj se goni z 20-letnicami...ampak pri njem gre res sam za seks in dokazovanje kolk je frajer...babnce pa ga izkoriščajo in molzejo dnar...no ma-sej prou mu bodi... z njim se pa itka ne menva, tak da mnenja o tem ne more met

Bi biu pa ceu hudič...če bi mati vedla...bi me vrgla z bajte...zato zdej čakam da grem na svoje (v roku pol leta)...tko da bo pol lažje razložit in se nehat skrivat pred njo

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

xscratchx

Nočem te jezit, sam veš kaj sem pomislu, ko sem tvoj post prebral? Da si hčerke pogosto najdejo tipe po vzorcu svojih fotrov in so jim tudi v veliki meri pripravljene tolerirati hibe, ki so takšne al podobne kot jih je imel tud oče.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tole blo komu namenjeno?

Ja, sem razmisljala o tem.. ker me je precej ljudi, ki so izvedeli za naju zacelo sprasevat.. se it neko psihoanalizo.. kao, isces oceta v njem?

Ne, mislim da ne.. Si nista nic kaj dosti podobna.. Z ocetom mam fajn odnos, ampak tud ne tko fajn, da bi ga zdaj pa rabila v taki ali drugacni obliki imet cel lajf ob sebi.. Ne rabim nadomestkov zanj... Tud ni, da bi obratno, iskala neko ocetovsko figuro, za katero sem bila prikrajsana... Ker nisem bla..

Ne vem no, saj je tezko to sam zase rect in 100% trdit...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Heh, mende je biu ta Mickov komentar bol meni namenjen xDDx xDDx

Sej me ne jeziš...

To je men že dost ludi reklo...in če ti dost ludi reče kej tazga...pol veš da začneš kej v tej smeri študirat...

z mojim fotrom ene skupne značilnosti gotovo mata...ampak so tko majhne in neizrazite...da... glih nebi rekla da iščem fotra v njem.

Seveda je ful pokroviteljski do mene...moralizira mi zarad špricanja šole, ocen,...in to mi nenazadnje paše... vseen pa v njem nigdar (mislim da nit podzavestno ne) nism vidla fotra...kr moj fotr je gouno od človeka...taprva stvar je...da sploh ne pozna definicije besed: DRUŽINA in OČE...moj fant pa je zelo zelo dober oče (do svojih otrok da nebo pomote) in zelo dobro se zaveda svoje družinske funkcije...to pa nama obema velik pomeni...

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

:O: :wOOt: :blackeye:

.... x:Dx sej se morm prav nasmejat...ma ne me hecat...ma rad otroke ja...v sosedovem vozičku...opucane in speče...minutko za pohledat x;)x x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>xscratchx

Nočem te jezit, sam veš kaj sem pomislu, ko sem tvoj post prebral? Da si hčerke pogosto najdejo tipe po vzorcu svojih fotrov in so jim tudi v veliki meri pripravljene tolerirati hibe, ki so takšne al podobne kot jih je imel tud oče.

Mick, nemogoče, da si se tega sam domislil :vragec: ...hja včasih( ne vedno)...je lahko tudi to.

Vse se nekam vrti okrog relacije..mlajša ženska in starejši moški....Kaj pa starejša ženska in 20 let mlajši moški? :onfire: ali to spada med znanstveno fantastiko?

Ne gleda sosedovih otrok v vozičke xDDx xDDx xDDx

Ima dokaj najstnikega sina...pa pred leti je mel enga še bol najstniškega sina, sam je umrl

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

<{POST_SNAPBACK}>Mick, nemogoče, da si se tega sam domislil :vragec: ...hja včasih( ne vedno)...je lahko tudi to.

Vse se nekam vrti okrog relacije..mlajša ženska in starejši moški....Kaj pa starejša ženska in 20 let mlajši moški? :onfire: ali to spada med znanstveno fantastiko?

Ne, to nam je očitno še bol bizarno, pa se sploh ne lotimo:)) xDDx xrolleyesx x:)x x^x

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

prva al pa druga stvar k ti jo folk reče k sliš kej tazga je zmer ta s fotrom... xrolleyesx ok ja sej ne rečem... sam to je PRVA stvar k jo folk pomisl al kaj. ker je toook neverjetno da bi blo kej tazga res. k mlada punca pa res ne mor druzga vidt v 20 let starejšmu al kaj?
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Mick, nemogoče, da si se tega sam domislil :vragec: ...hja včasih( ne vedno)...je lahko tudi to.

Sm mislu, da me ne podcenjuješ tolk.....

Ne, tud to je čist možno. Mal manj :vragec: x:o)x , pa vendar. x^x Hehehe.....

K. Čapek

x:)x x:Dx lahko ja njegovo ljubezen do otrok x:Dx :vragec: Aiwa

al pa njegovo modrost, da zna poskrbeti zase x:Dx :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>prva al pa druga stvar k ti jo folk reče k sliš kej tazga je zmer ta s fotrom... xrolleyesx ok ja sej ne rečem... sam to je PRVA stvar k jo folk pomisl al kaj. ker je toook neverjetno da bi blo kej tazga res. k mlada punca pa res ne mor druzga vidt v 20 let starejšmu al kaj?

Če nisi opazila, ne nasprotujem takim vezam in jih ne podcenjujem. x;)x Da pa hčerke dokaj pogosto iščejo podobne tipe k so fotri in tipi podobne k so mame, in to ne glede na starost, pa je, če hočeš, tud znanstveno in empirično ugotovljeno. Sam pa recimo 100 % ne spadam med te. Mogoč tud stvar vzgoje mal.... x^x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>prva al pa druga stvar k ti jo folk reče k sliš kej tazga je zmer ta s fotrom... xrolleyesx ok ja sej ne rečem... sam to je PRVA stvar k jo folk pomisl al kaj. ker je toook neverjetno da bi blo kej tazga res. k mlada punca pa res ne mor druzga vidt v 20 let starejšmu al kaj?

Ja, to je ena prvih stvari,povezava s fotrom,...zlo odspredi oa je tud

zadeva:" Gvišno ima dobr auto pa pouno keša in se je sam zato dala skupi z njim!"

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

<{POST_SNAPBACK}>x:)x  x:Dx lahko ja njegovo ljubezen do otrok x:Dx  :vragec:  Aiwa

al pa njegovo modrost, da zna poskrbeti zase x:Dx  :vragec:

:vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Če nisi opazila, ne nasprotujem takim vezam in jih ne podcenjujem.  x;)x Da pa hčerke dokaj pogosto iščejo podobne tipe k so fotri in tipi podobne k so mame, in to ne glede na starost, pa je, če hočeš, tud znanstveno in empirično ugotovljeno. Sam pa recimo 100 % ne spadam med te. Mogoč tud stvar vzgoje mal.... x^x

nisem misnla tebe... govorila sem za večino folka...da je res to prva stvar k jo rečejo. misnla sem za prijatelje (une ta nevirtualne) pa familijo, pa....

<{POST_SNAPBACK}>Ja, to je ena prvih stvari,povezava s fotrom,...zlo odspredi oa je tud

zadeva:" Gvišno ima dobr auto pa pouno keša in se je sam zato dala skupi z njim!"

ja sej... kaj pa druzga x:Dx x:Dx eh xrolleyesx

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...