Skoči na vsebino

Imeti zvezo z najmanj 10let starejšo osebo?

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 513
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Če nisi opazila, ne nasprotujem takim vezam in jih ne podcenjujem.  x;)x Da pa hčerke dokaj pogosto iščejo podobne tipe k so fotri in tipi podobne k so mame, in to ne glede na starost, pa je, če hočeš, tud znanstveno in empirično ugotovljeno. Sam pa recimo 100 % ne spadam med te. Mogoč tud stvar vzgoje mal.... x^x

s tem se strinjam...je pa tud res,...da mame/očete v partnerjih iščejo kvečjem tisti, ki se zastopjo s starši oz. taki...k majo mal stikov s starši (npr. zrd ločitve) in jih pogrešajo...taki ki pa se ne zastopijo(mo) s starši pa gvišno ne iščejo v partnerju starša...razn če niso eni fakin mazohisti????

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx :wOOt: :att: ti kr dvom...a misliš da se zastonj brcam vsak dan, da delam tibetance....izvir mladosti xcivx xhypnox xzobkox
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx ne sprašuj Mišelka... Mick razmišlja o mlajših deklicah, mene pa prepričuje da sem prestara za kakega dvajsetletnika x;)x veš, de nam tih x:Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hih, babnce domišljave x:px , vas bo moglo bit mal več na pravih mestih, da me uženete..... :vragec: x:Dx x:o)x

Mich, a res? :inocent: Sam jim pa pogost z veseljem nasedete.....našim neumnostim. :vragec: :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hehehehe. Kak fajn je živet v iluziji. x;)x :vragec: Če bi to tako bilo neb blo dolgotrajnih vez, pa to. Kdo bo pa živel cel življenje z nekom, k sam neumnosti klati. Ti? :inocent: xcivx x:Dx

K. Čapek

Ne mečem ti naprej, le omenim, z željo, da bi mogoče lažje razumela reakcijo koga drugega, mogoče mojo. Ne ponižujem te. Če tako izpada, se opravičujem, moj namen ni bil tak. Ne polnim si ega s tem, niti ne vem kako bi si ga naj. Ni ti vseen, kot je videti. In ne spet narobe razumet, tudi meni ni vseeno, da tako misliš, kot si napisala. :V:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Pa ja. Seveda, saj tega se je treba zavedat, da če je npr. moški tolk starejši, je velika možnost, da bo prej zbolel, umrl (to tud drgač, tud če ni tolk let razlike :o|o:  x:o)x ).......in da bo "mlada" potem imela skrbi oz. ostala sama, mogoče v ne najbolj prijetnih oz. primernih letih (no, za ostat sam so vsa leta primerna in nobeno x;)x ). Sam, če bi v ljubezensko zvezo šli s preračunljivostjo to neb bla ljubezenska zveza, ne.  x^x  x;)x

no, glih ta teden mi je ena pupa povedala, da se je njena nona na frišno zaljubla x:)x ....pred par leti ji je umrl mož....pol sta se pa lani ujela z enim in zdej ga uči uživat lajf....gresta na morje, v toplice, hodit....možakar prej ni bil nikol nikjer....ah, ja...da ne pozabim glavnega....gospa je stara 77 let.....torej: nikoli ni prepozno, pa nobena leta niso ovira, če maš življenje rad ..... x:px x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:wOOt: amis pa ti si res optimistka...do 80 čakat x;)x x:Dx da se ti odprejo nebesa xsrcx x:Dx :vragec:

...grem jst raj kr v pekel žurat dalje.... x;)x x:Dx :vragec: ampak kuuuuuuuuuuj x:Dx

x:Dx bi se prlegu ja... :onfire: sem lih deževnike na vrtu zdrmala...ti kr prlet, pir je na hladnem pa terasa je frej....bemu sam a nisi ti mal prestar zame x:o)x x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...