lia 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ej, Micken, koliko let pa ti sploh imaš, če ni skrivnost? Sem te ocenila na 43.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Toplo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Pol sem te pomladila, a ne...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Brrrr, kak hlad.... ............ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Zakaj, a pri vas ne kurijo???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Tem tak za uhice, da boš takoj prima Vera postala .....ne pa nek zmaj zaguljen :xx!: ........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Hehe, ne morem iz svoje ovnovske kože ! Vidim, da si se priklopil na forum ravno na moj rojstni dan. Saj sploh ne vem več, o čem je tekla beseda. Tebe, Mick si pa tud ne upam vprašat, gotovo mi ne bi znal odgovorit- mislim pri tvojih letih...skleroza pa to..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Povej poleg dneva pa meseca še leto rojstva.......pa ti mogoč povem... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 1972. Pih, sicer pa itak vem, da si 39, ker je pisalo v neki drugi temi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Pa niiiiiiiiism Mhm. Kaj pa vem......33......20 let mlajši - si pedofilka....torej pride zate v poštev en okrog 50. Bemu .......sm premlad. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 No, ti Mich pa si zame prav primerna v tej temi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa niiiiiiiiism Mhm. Kaj pa vem......33......20 let mlajši - si pedofilka....torej pride zate v poštev en okrog 50. Bemu .......sm premlad. Jaz pa pedofilka - jao! Prej starinarka. No, pa kaj ! Pač nisi 39, pol pa sam malo dišiš po cipresah, hehe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Po cipresah? Ti pa men dišiš k (ta je zate) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Ta je po zihr iz cvetličarne. Se prav, da nič ne dišim... Zakaj pa tak frisek zaradi tistih cipres? saj so ja vedno zelene... Kam pa klikneš, da dobiš tole rastlinje ? Jaz bi pa eno mičkeno zeleno cipresko.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta je po zihr iz cvetličarne. Se prav, da nič ne dišim... Zakaj pa tak frisek zaradi tistih cipres? saj so ja vedno zelene... Kam pa klikneš, da dobiš tole rastlinje ? Jaz bi pa eno mičkeno zeleno cipresko.. ...Kaj ti si iz Černobila? Da majo pr vas v cvetličarnah vrtnice brez vonja.... Govorila sva o vonju.....so zelene, pa še smrdijo povrh. Pod smeški klikni na "prikaži vse".....in izbiraj... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Evo, tole je pa zate! ne nisem iz Černobila, ampak po moje nisi pogost gost v cvetličarnah, saj vse cvetličarniške vrtnice nimajo nobenega vonja- so umetno gojene na plantažah v Holandiji.sicer sem pa resda eno rdečo danes kupila (res, da je bilo v cvetličarni Žale) in čisto nič ni dišala. Dišijo pa one z domačega vrta.meni pa ciprese ne smrdijo, ko jih doma na vrtu obrezujem, mi roke vedno lepo dišijo po smoli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Pri nas na štajerskem dišijo. Res da ne kot une iz fotrovega vrta, sam dišijo.......Ravno prav, če tko dišiš, ne da se npr. v liftu s tabo člouk zaduši od parfuma skor.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ja, jaz kar pustim pol, da se truplko samo odpelje v gornja nadstropja..... Ampak s parfumom pa skoparim, je pošastno drag, cenenih pa ne maram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ...za parfum, ne za truplo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Sem zadnjič res z enim študentom obtičala v liftu. Ful je blo smešno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Komu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Meni, ko sem opazovala portirja, kako se je mučil s truplom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Tak si ga pof.... da je izdihnu? Ker od parfuma sva ugotovila, da naj ne bi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.