Skoči na vsebino

Imeti zvezo z najmanj 10let starejšo osebo?

Behemoth

Recommended Posts

Guest mačona
eni smo pač taki, da smo sami radi hempasti, prav hočemo se zaletet, samo da nekaj novega spoznamo. drugače sploh ne znam živeti, prav hlastam za izzivi in ne upoštevam folka, ki mi daje nasvete, tudi če dobronamerne, ker sem tok trmasta, se bom raje zaletela in sama prišla do spoznanja. x:Dx x:)x
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 513
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

a ni večinoma naša lastna izkušnja najbolj merodajna....? men se že zdi tako....včasih pa tud tuje prav pridejo, vsaj za razumevanje....in enkrat je nekdo napisal, da je na srečo lajf prekratek, da bi lahko nardil vse piz*..... x:Dx ...mi je blo kr všeč.... xDDx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja sej...kdor se najbolj razburja pogosto dobi identično situacijo al pa izkušnjo....to je menda zato tako narjeno, da se jezimo cel lajf po nepotrebnem....večinoma se razume šele, ko se enkrat doživi.....včasih prav uživam, ko se kdo repenči in kr vem, da ga slej ko prej v življenju čaka glih kaj takega, kar trenutno obsoja.... x:Dx x;)x

Saj je tud en pregovor ki pravi - zarečenega kruha se največ poje... x:Dx

Sodit pa obsojat nekoga ki je drugačen, ki se obnaša drugače... x?x

Zveza med dvema ki sta dest ali več let narazen... x?x

To je stvar dveh, tistih ki sta v zvezi.

Če je vse OK, kaj ima potem opravit razlika v letih?

Vse preveč je še enih predsodkov kaj je prev in kaj ne, kaj se spodobi...

Ko bi se enkrat že naučili sprejemat SEBE take kot smo.

Potem bi znali tud sprejemat druge. xsrcx

Amis, tvoj podpis... xsrcx xsrcx :palec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ma, tebi bi po postih itak dala 10 let manj od sebe. x:Dx modrost in tisto vse pa itak nima veze z emšotom. x:Dx

ja meni je tole prav hecno in se režim sama sebi za nazaj kok sem bla prfukjena. x:Dx

:switz: :switz: x:)x x:px

Sem se že ustrašil... :eek: :o|o: x:Dx

Da sem postal zrel pa umirjen... :wOOt: :wOOt: :wOOt: :blackeye: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Amis, tvoj podpis... xsrcx xsrcx :palec: :palec:

...ne vem, če ni res mal vodnarski..... :inocent: ......................... x:Dx

:switz: :switz: x:)x x:px

Sem se že ustrašil... :eek: :o|o: x:Dx

Da sem postal zrel pa umirjen... :wOOt: :wOOt: :wOOt: :blackeye: x:Dx

preveč zrelosti škodi....pol pa z veje odpadeš...pol je pa kažin..... x;)x

...ne vem, če ni res mal vodnarski..... :inocent: ......................... x:Dx

preveč zrelosti škodi....pol pa z veje odpadeš...pol je pa kažin..... x;)x

x:Dx x:Dx

Ja, sploh če je veja visoko... :wOOt:

Podpis...tako bi bilo treba mislit, živet... :palec:

Vsi... xsrcx

x:Dx x:Dx x:Dx ...še dobro, da so kirurgi...edina veja medicine, ki jo še priznavam..... :vragec: x^x

heh...kar se pa ostalga tiče, se pa tako da živet...ni vedno udobno, je pa zato iskreno..... x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx ...še dobro, da so kirurgi...edina veja medicine, ki jo še priznavam..... :vragec: x^x

heh...kar se pa ostalga tiče, se pa tako da živet...ni vedno udobno, je pa zato iskreno..... x:Dx

Pa kaj... :palec: x:Dx

Tako prideš tja kamor nekateri ne bodo prišli nikoli... xsrcx x:Dx

ja pa jo ti odpri :P

sam ka pa če še nisi str 20? kko boš pol hodu z 20 let mlaj??? :xx!: xrolleyesx xcivx

:vragec:

pol pa ne hodish

ampak

se sprehajash

z vozichkom x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona
ka pa če še ni nrjen otrok? :P

ga pa ukradeš z neba, Marija pod drevesom in Sveti Duh pride in brezmadežno spočetje, pol ga pa ukradeš. :vio:

i´m fucking crazy xrolleyesx

jaz sem imela eno leto vezo z 12 let starejšim moškim.... imela sem se fantastično.... ampak sem prepričana, da to ni odvisno od starosti, ampak od karakterja človeka in posledično ujemanja obeh. pa tudi o starosti se lahko veliko debatira.... biološka starost ni rečeno, da vedno predstavlja tudi zrelost

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

S tem si ne delam blokad v glavi. Leta niso pomembna, če se z nekom fajn počutimo. Ko je človek zrelejši, še ne pomeni, da se more strogo držat in okolici ne sme več pokazat otroka v sebi. Ljudje smo otroci, dokler se učimo in učimo se do smrti.

Hmmmm, v starosti še posebej, ker začne spomin pešat. Vsak dan kaj novega... :P x;)x

tudi jaz si ne delam blokad v glavi zaradi starosti.... tudi glede "zrelosti" ne... x:)x

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

valda... x;)x :palec:

Živimo pa že v takem času, da si tut ni problem karoserije malo popravit, sicer je to že druga tema...

lepota izvira od znotraj.... xsrcx

Morigenos

• 2 weeks later...
jaz sem imela eno leto vezo z 12 let starejšim moškim.... imela sem se fantastično.... ampak sem prepričana, da to ni odvisno od starosti, ampak od karakterja človeka in posledično ujemanja obeh. pa tudi o starosti se lahko veliko debatira.... biološka starost ni rečeno, da vedno predstavlja tudi zrelost

Tudi jaz sem imela vezo z 11 let starejšim moškim in sva se imela super.... :)

no, tudi če je to res, nam vse skupaj bolj malo pomaga, ko vsi najprej preverimo embalažo x:Dx, da nas začne vsebina sploh zanimat x:o)x

tu se le delno strinjam. na splošno res velja, da če se zaljubiš, mora biti res neka fizična privlačnost....ampak sama sem se pravzaprav 2x zaljubila v človeka, ki mi sprva sploh fizično ni bil všeč... pravzaprav priznam, da je bila neka privlačnost, ampak najprej to zagotovo ni bilo tisto splošno fizično preverjanje embalaže, kot praviš sam ...

Morigenos

tu se le delno strinjam. na splošno res velja, da če se zaljubiš, mora biti res neka fizična privlačnost....ampak sama sem se pravzaprav 2x zaljubila v človeka, ki mi sprva sploh fizično ni bil všeč... pravzaprav priznam, da je bila neka privlačnost, ampak najprej to zagotovo ni bilo tisto splošno fizično preverjanje embalaže, kot praviš sam ...

no, ko to izkusim, ti bom pa verjel x8Dx x:o)x x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...