Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 eni smo pač taki, da smo sami radi hempasti, prav hočemo se zaletet, samo da nekaj novega spoznamo. drugače sploh ne znam živeti, prav hlastam za izzivi in ne upoštevam folka, ki mi daje nasvete, tudi če dobronamerne, ker sem tok trmasta, se bom raje zaletela in sama prišla do spoznanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 a ni večinoma naša lastna izkušnja najbolj merodajna....? men se že zdi tako....včasih pa tud tuje prav pridejo, vsaj za razumevanje....in enkrat je nekdo napisal, da je na srečo lajf prekratek, da bi lahko nardil vse piz*..... ...mi je blo kr všeč.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 točn tko in nikakor drgač. lajf bi bil stagnacija in eno samo alfa stanje brez vzponov in padcev! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ja sej...kdor se najbolj razburja pogosto dobi identično situacijo al pa izkušnjo....to je menda zato tako narjeno, da se jezimo cel lajf po nepotrebnem....večinoma se razume šele, ko se enkrat doživi.....včasih prav uživam, ko se kdo repenči in kr vem, da ga slej ko prej v življenju čaka glih kaj takega, kar trenutno obsoja.... Saj je tud en pregovor ki pravi - zarečenega kruha se največ poje... Sodit pa obsojat nekoga ki je drugačen, ki se obnaša drugače... Zveza med dvema ki sta dest ali več let narazen... To je stvar dveh, tistih ki sta v zvezi.Če je vse OK, kaj ima potem opravit razlika v letih?Vse preveč je še enih predsodkov kaj je prev in kaj ne, kaj se spodobi...Ko bi se enkrat že naučili sprejemat SEBE take kot smo.Potem bi znali tud sprejemat druge. Amis, tvoj podpis... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ma, tebi bi po postih itak dala 10 let manj od sebe. modrost in tisto vse pa itak nima veze z emšotom. ja meni je tole prav hecno in se režim sama sebi za nazaj kok sem bla prfukjena. Sem se že ustrašil... Da sem postal zrel pa umirjen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Amis, tvoj podpis... ...ne vem, če ni res mal vodnarski..... ......................... Sem se že ustrašil... Da sem postal zrel pa umirjen... preveč zrelosti škodi....pol pa z veje odpadeš...pol je pa kažin..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ...ne vem, če ni res mal vodnarski..... ......................... preveč zrelosti škodi....pol pa z veje odpadeš...pol je pa kažin..... Ja, sploh če je veja visoko... Podpis...tako bi bilo treba mislit, živet... Vsi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ...še dobro, da so kirurgi...edina veja medicine, ki jo še priznavam..... heh...kar se pa ostalga tiče, se pa tako da živet...ni vedno udobno, je pa zato iskreno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 ...še dobro, da so kirurgi...edina veja medicine, ki jo še priznavam..... heh...kar se pa ostalga tiče, se pa tako da živet...ni vedno udobno, je pa zato iskreno..... Pa kaj... Tako prideš tja kamor nekateri ne bodo prišli nikoli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 kaka trapasta tema zakaj pa z 10 let starejsho? zakwa pa ne z 20 let mlajsho? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 ja pa jo ti odpri sam ka pa če še nisi str 20? kko boš pol hodu z 20 let mlaj??? :xx!: pol pa ne hodishampakse sprehajashz vozichkom zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 joj joooooooj. :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 pol si pa vesolc in ukradeš zarodek. joooj, sem kruta, se opravičujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 potem pa ukradeš fotru en spermij, materi pa jajčece zdej pa nehajte s temi traparijami Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 ka pa če še ni nrjen otrok? ga pa ukradeš z neba, Marija pod drevesom in Sveti Duh pride in brezmadežno spočetje, pol ga pa ukradeš. i´m fucking crazy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 jaz sem imela eno leto vezo z 12 let starejšim moškim.... imela sem se fantastično.... ampak sem prepričana, da to ni odvisno od starosti, ampak od karakterja človeka in posledično ujemanja obeh. pa tudi o starosti se lahko veliko debatira.... biološka starost ni rečeno, da vedno predstavlja tudi zrelost Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 S tem si ne delam blokad v glavi. Leta niso pomembna, če se z nekom fajn počutimo. Ko je človek zrelejši, še ne pomeni, da se more strogo držat in okolici ne sme več pokazat otroka v sebi. Ljudje smo otroci, dokler se učimo in učimo se do smrti. Hmmmm, v starosti še posebej, ker začne spomin pešat. Vsak dan kaj novega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 tudi jaz si ne delam blokad v glavi zaradi starosti.... tudi glede "zrelosti" ne... Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 tudi jaz si ne delam blokad v glavi zaradi starosti.... tudi glede "zrelosti" ne... valda... Živimo pa že v takem času, da si tut ni problem karoserije malo popravit, sicer je to že druga tema... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 valda... Živimo pa že v takem času, da si tut ni problem karoserije malo popravit, sicer je to že druga tema...lepota izvira od znotraj.... Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 no, tudi če je to res, nam vse skupaj bolj malo pomaga, ko vsi najprej preverimo embalažo , da nas začne vsebina sploh zanimat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
levinja84 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 jaz sem imela eno leto vezo z 12 let starejšim moškim.... imela sem se fantastično.... ampak sem prepričana, da to ni odvisno od starosti, ampak od karakterja človeka in posledično ujemanja obeh. pa tudi o starosti se lahko veliko debatira.... biološka starost ni rečeno, da vedno predstavlja tudi zrelost Tudi jaz sem imela vezo z 11 let starejšim moškim in sva se imela super.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 no, tudi če je to res, nam vse skupaj bolj malo pomaga, ko vsi najprej preverimo embalažo , da nas začne vsebina sploh zanimat tu se le delno strinjam. na splošno res velja, da če se zaljubiš, mora biti res neka fizična privlačnost....ampak sama sem se pravzaprav 2x zaljubila v človeka, ki mi sprva sploh fizično ni bil všeč... pravzaprav priznam, da je bila neka privlačnost, ampak najprej to zagotovo ni bilo tisto splošno fizično preverjanje embalaže, kot praviš sam ... Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 tu se le delno strinjam. na splošno res velja, da če se zaljubiš, mora biti res neka fizična privlačnost....ampak sama sem se pravzaprav 2x zaljubila v človeka, ki mi sprva sploh fizično ni bil všeč... pravzaprav priznam, da je bila neka privlačnost, ampak najprej to zagotovo ni bilo tisto splošno fizično preverjanje embalaže, kot praviš sam ...no, ko to izkusim, ti bom pa verjel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 no prav Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.