Andres08 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Pelji jo v porodnišnico, ali v h ginekologu, pač tja kjer so mlade, čisto ta zares mlade mamice. Ampak res jo pelji. Tako jaz naštimam mojemu sinu kondom na kako vidno mesto, potem mu pa eno uro govorim o posledicah, če ga slučajno ni. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Mularija je čisto fajn, dokler se izobražuje in dokler samo sprašuje. Ko pa začne to predčasno prakticirat nastopi problem. Nekaj sošolk mojega sina je že pri dvanajstih preizkusilo (in prakticiralo) seks.Za moje pojme je to... Cvetko, flance so flance. Lahko so sadike, lahko je pa tudi okrajšava za flancate - saj veš, to je tisto cvrto pecivo, ki je premastno. Ko ga poješ, gre direktno na sumljive dele telesa. In to škodi. Usodna privlačnost? Valjda, treba je sledit svojim instinktom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Tamara, te čist razumem...sem podobno razmišljala, ko se je okol moje 15-letnice smukal en 21-letnik... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 ne, saj v tem je problem.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he...florjan, sem se ful nasmejala ob tejle tvoji izpeljavi ...jp, prva liga. sicer pa se mi zdi do konca fajn, da "mularija" sprašuje. pišuka no, a ni to bolš, kot pa sami po glavah premlevajo, pa po čudnih kanalih informacije dobivajo? da ne rečem, da se mi zdi do konca bedasto, da človek ne bi smel na glas povedat o čem premišljuje, pa tud če ma sam 13 al pa 14 let? so what. smo tud mi vsi že meli svoja mnenja o marsičem v teh letih, pa bi se zdaj nekaj zgražali pa pametne delali...šit no...današnja mularija je čist 100% fajn! - taksno je tudi moje mnenje, Amis pa mi je prisparala cajt, ker je fajn ubesedila. Florijan - jasno da obstaja, jaz se posebej verjamem v to, ker ne poslusam sam besed (ravno zato pa - flance), pac pa znam poslusat med besedami () in znam brat govorico telesa, energijo itd.Pa tko. Nekoc sem o tem razmisljala na tak nacin... o razliki v letih...recimo vsi mislijo, da ajde, ko si starejsi, se to tolk ne opazi, pac pa da je nekako najbolj vidna neprimernost, ce prestavimo to razliko v otroska leta - ces, ko je ta se v plenice itd., je oni ze...No, a ni cist (vedno) res oz. nujno tako.Smo se druzili s ful frendi z otroci in ena tamala timovih let je imela tolk starejso sestro... no in ona je bila ravno tolk starejsa od tima kot sem jaz od mitje . no in je bil tim star 5 let, ona pa 10, pa ni bilo nic groznega v tej navezi - tudi ko so bili majhni - torej igrali so se skupaj, peli, tim je od nekdaj bil moder in zrel,. prakticno od dojencka dalje, ona pa je bila nezna dusa, umetniska....Tako da - celo ali tudi v tem razmerju taka razlika lahko nic ne pomeni. Tudi jaz kot otrok sem se najvec druzila s starejsimi, jasno. tamali ima kakega frenda, znanca, ki ima 16 let. Tule sosed, ki se ful stekata, pa jih ima 8. Torej oni je 4 leta starejsi in ta ravno toliko mlajsi. In? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>flance.... FLANCE! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>flance!!! FLANCE! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Flance, flancati (s povdarkom na zadnjem a-ju), flancati (s povdarkom na prvem a-ju). Kakorkoli - iz vsacga nekaj zraste. Rastlina, rit ali pa diskusija. Nč, zdaj grem pa kidat. Namesto fitnesa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahahaha Grow up, woman!!! Joj Mick, čisto pričakovan odgovor od tebe! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 Ej Tamara, sej bojo zdej itaq meli v šoli neko predavanje o tem in o nevarnosti, poj pa dobiš eno tako kjutkano knjigico zraven (joj da se ji moraš smejat )Punce so doble vložke zraven mi pa nič (sam smo na konc leta dobli kondome )Pa sej če se tvoja hčerka obnaša vse ql pa tako, pa če je tisti fant OK, se nimaš ničesar bat, tisti, ki so bolj taki ki zakone kršijo bolj rokeri, metalci pa satanisti. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Joj no, ne metat vse v isti koš... Lahk se zgodi, da zgleda ful v redu, zgleden in urejen, pa je pedofil. Kaj naj bi bilo narobe z rokerji, metalci pa motoristi ? Ja sej me je ena kelnerca čudn gledala, ko sem prišla atu sceno nardit v en lokal,v usnju, zgleda se ji je zdel da jih bo še 20 za mano... V resnic pa sam avta nisem mela, ja kaj nej pol, se v kratkih hlačah vozim, da me ne bodo imeli za pripradnico neke tolpe... Ne sklepat po videzu. Ko pa včasih zgledam ko ena punčka, anglček, ap mam res kej za bregom, hehe pol se res lahk bojiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 Kaj je narobe z rokerji? Poznam eno ki se je že pri desetih dol dala, pri 11 si piercing v jezik dala po pa še v ustnico. Zdej jo že nekje policija okol lovi Mama pa eno poznako ki hodi v drug razred (isti letnik), pa se je že dol dala pri 12, pa jo zdej majo ko neki matico na šoli. Tak daleč je šla da so jo morali pijano za lase domov vlečt, ko pa je pršla domov pa je našla kufre pa listek na ktere pisal: "sem v službi, spizdi k fotru."No potem pa še neki k ravnatlu morala pa čista frka ej :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej Tamara, sej bojo zdej itaq meli v šoli neko predavanje o tem in o nevarnosti, poj pa dobiš eno tako kjutkano knjigico zraven (joj da se ji moraš smejat )Punce so doble vložke zraven mi pa nič (sam smo na konc leta dobli kondome )Pa sej če se tvoja hčerka obnaša vse ql pa tako, pa če je tisti fant OK, se nimaš ničesar bat, tisti, ki so bolj taki ki zakone kršijo bolj rokeri, metalci pa satanisti. heeej.. kaj so zdej metalci krivi, kak poštirkan poba je lahk večji poden. Metalci so zakon! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 Metlaci so zakon! Ej se strinjam Samo nekateri so malo pametni, pa mislijo, da se morajo dol dat z vsem živim :xx!: Pa nič ni narobe z mettalci pa rokerji, so včasih fajn družba Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mularija je čisto fajn, dokler se izobražuje in dokler samo sprašuje. Ko pa začne to predčasno prakticirat nastopi problem. to je to. Potem pa doživiš , da ti mladoletnice (17) težijo v vsakem lokalu, ura je 2 ali 3 zjutraj in sam čakajo, kdaj bodo koga ujele, da jim bo plačal kak drink. Global, As, Penas - samo še mladina pa starci, ki lovijo mladenke............in večkrat se vprašam, kwa dela ta mat, da ji je vseeno, da njena tamala ob treh zjutraj teži tipom, da ni doma, temveč da pohajkuje po Ljubljani??? Da ne govorim, kako ga zlahka potegnejo za prevoz domov........... pol pa še mej otroke............. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 ...ga zlahka potegnejo za prevoz domov.... :OO!: kaj pa vem...po moje je vedno tako, da se svašta najde... ...tut taki bolniki, ki jim je do 17-letnic... moja ma zdaj 16 let...ne vem, ne morem komentirati, morda pa živim v popolni zmoti...sam nekak se mi zdi, če so odgovorni v težki šoli, dodatno šport in jeziki...no,če ima do tega odnos...mislim, da ima odnos tudi do sebe ... otroke lahko imamo, saj niso oni krivi...MI smo tisti...ki vzgajamo.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Glede osnovnega vprasanja.. se mi zdi, da je dejansko edini problem, ce hoces met neko klasicno family z otroki.. recmo z 20 let starejsim.. ce si ti 17, pa on 37, ti se ni nic do tega, njemu pa, ce si pa ti 27 in ti je kej do tega, pa po vsej verjetnosti njemu ni vec... drugac pa.. ma jaz ne vidim nekega strasnega problema, ce se dva stekata in mata fajn in ne razmisljata sam o tem kaj bodo drugi rekli.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 men je enkrat en tip pravu, pol ko je tak vidu da z mano nč ne bo.. pa smo šli pol še kr nekikrat ven, ko sem mu bla vseen interesantna, za pogovor in tko no mogoče je tud še kej mislu da bo.. ampak se mi je full zagravžu, je bil pa iskren.. Skratka:Da se full teh smrkljic v diskačih vesi nanj (on je bil tam okol 30 star), pa za drink in to, pa ne sam to, pa da skor vsaka je ZA da gre z njim domov, pol jo pa pof.. pa fukne ven iz stanovanja.. pa da gre enkrat z vsako in nč več, ko se totalno nima kaj za menit, (seveda sem mela pripombe, kao ja full ti zgleda da bi se s ktero pogovarjal, če jo pobereš takle ponoč napol pijano..) in tem puncam se zdi to ok, da se pol lahka pohvalijo s kakšnim tipom so šle, da jih je odpeljal v svoje stanovanje, in da pol so kao full frajerke al kaj.. Mislim grozno. Pa ko vidiš to mladino (men se zdi da pod 18 let nimajo zunaj kaj iskati tako pozno resno!!!!!!!!), kako se obnašajo punce, kot cipe.. eni pa pol to izkoristijo. Ta malim se fajn zdi, samo če pa kakp spolno bolezen fašejo se jim bo pa tud dober zdel al kaj? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je narobe z rokerji? Poznam eno ki se je že pri desetih dol dala, pri 11 si piercing v jezik dala po pa še v ustnico. Zdej jo že nekje policija okol lovi Mama pa eno poznako ki hodi v drug razred (isti letnik), pa se je že dol dala pri 12, pa jo zdej majo ko neki matico na šoli. Tak daleč je šla da so jo morali pijano za lase domov vlečt, ko pa je pršla domov pa je našla kufre pa listek na ktere pisal: "sem v službi, spizdi k fotru."No potem pa še neki k ravnatlu morala pa čista frka ej :xx!:OK sam še vedno ne posploševat, al sem jst pol ena čist čudna oseba (to menda tk al tk). Jaz rock polušam že od srednje šole, ne pijem, nikol nisem kadila, pa tud nikol ne bom, pela sem celo v trash metal bendu, sem še nedolžna /aja ne nisme več , sam pri 11. letih sem se js še s sosedovimi fanti po gozdu lovila, s punčkami se ravno nisem igrala...), napije se vsakdo kdaj, tud jaz sem se, pa sem so me pol policaji eno uro lovili na motorju , tud sem probala kadit marihuano (sam probala, moj stara ata jo je tud hotu probat, zarad tega še noben ni zadetnik), hodila sem z enim tipom iz Satan's brothers nekdanjega motorističnega kluba (sam še vedno pijem vodo, pa ne kadim, pa ne seksam z nobenim drugim, razen z mojim 24 let starejšim tipom), ki se je BTW zjokal, ko sem ga pustila. Vsak dela neumnosti in če bi od mene vse tiste najslabše vzeli, se mi zdi, da bi dobil grozno predstavo o men, če bi pa one druge 8ko sem še igrala violino, in hodila na vaje s simfoničnim orkestorm in ko sem še bila najboljša učenka v šoli), bi pa spet čist eno drugo. Kaj pol, a se včasih kej naseli v men... (oz. se je v letih, ki so že davno mimo, upam). Ko sem imela jaz 17 let, je bil moj prvi 7 let starejši, kar je če sedaj pomislim, ful velika razlika za ta leta. Mislim, da se je zavedal da sem ful v nejga zaljubljena pa da tega ni izkoristil in je trajal nekaj let, da je blo še kej druga od poljubov. Moj prvi pravzaprav. Pa evo, je kadil in pil, pa marihuana pa še kaj druga- jaz nikol (ko me je videl s cigareto enkrat, me je ful kregal in od takratr nisem- mam res srečo, a ne...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je enkrat en tip pravu, pol ko je tak vidu da z mano nč ne bo.. pa smo šli pol še kr nekikrat ven, ko sem mu bla vseen interesantna, za pogovor in tko no mogoče je tud še kej mislu da bo.. ampak se mi je full zagravžu, je bil pa iskren.. Skratka:Da se full teh smrkljic v diskačih vesi nanj (on je bil tam okol 30 star), pa za drink in to, pa ne sam to, pa da skor vsaka je ZA da gre z njim domov, pol jo pa pof.. pa fukne ven iz stanovanja.. pa da gre enkrat z vsako in nč več, ko se totalno nima kaj za menit, (seveda sem mela pripombe, kao ja full ti zgleda da bi se s ktero pogovarjal, če jo pobereš takle ponoč napol pijano..) in tem puncam se zdi to ok, da se pol lahka pohvalijo s kakšnim tipom so šle, da jih je odpeljal v svoje stanovanje, in da pol so kao full frajerke al kaj.. Mislim grozno. Pa ko vidiš to mladino (men se zdi da pod 18 let nimajo zunaj kaj iskati tako pozno resno!!!!!!!!), kako se obnašajo punce, kot cipe.. eni pa pol to izkoristijo. Ta malim se fajn zdi, samo če pa kakp spolno bolezen fašejo se jim bo pa tud dober zdel al kaj?Jaz poznam enga učitelja telovadbe uči na srednji in njegov prijatelj, ki uči na osnovni šoli. In oba ful dobr zgledata. Punce pri 14-18 že ene zgledajo ful starejše in itak jih taki lepo grajeni tipi zanimajo. Tk da se morata prav pomenit, ej ono pa pust pr mir, k je še osnovna šola, pa ono tud ko je šele drugi letnik... Halo Še sreča da sta ena redkih, ki imata glede tega razčiščen in jih pustita pr mir, marsikdo nebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2005 Ja normalno to ne gre učenka 5 razreda pa absolvent :xx!: :xx!: :xx!: Kaj šele da bi po diskačih hodila. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Kaj hočeš reči, da si bil s kakšno starejšo, po možnosti kle na LNF Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj hočeš reči, da si bil s kakšno starejšo, po možnosti kle na LNF Volk, ne izzivaj mladiča. Bo kaj neumnega zinil, pa bo svojo drago spravil v težave. Dajta se na OS, če se morata, pogovoriti in ti radovednost ne da mira. Hvalabogu je očitno mladiča nekdo posvaril, da je jasno zanikal, da gre zanj. Razen če si poklicno radoveden. Potem zgornjega nisem zapisal in trdim, da imamo najboljšo državo na svetu z najboljšim represivnim aparatom, ki je itak premajhen. Živijo davkarija! Živijo policija! Živijo državno tožilstvo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 Ne! No ja ne pravim da ni nišče simpatičen, samo da bi se zaljubil v en nickname :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.