mačky 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 Žal nič... Še vedno je pa ni.. Mogoče je treba več dni počakat. Tele hormoni so se mi čist zmešal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Mačky, veš, ko jaz sem si kupila 3 klirbluje, preden je en pokazal dve črtici... In celo, ko sem zanosila, sem na dan menstruacije dobila mal krvi in kar zajokcala, ker sem si TOK želela, potem pa glej ga zlomka - krvi konc že isti dan, naslednji dan se mi je zaluštalo belo meso v rižoti (po 10 letih) in takoj po klirblu in v kopalnici od mojih staršev sem jih zagledala, ti dve črtici, so mi usta se razlezla do ušes... Mačky, reči si, da se bo zgodilo takrat, ko bo najboljši trenutek za to!!!! Potem bo se ena dušica naselila v tebi joj zdaj pa rajši neham, sem čist preveč sentimentalna eeeehhhhh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 kontracepcijske so zakon! Jst jih zdej prvi mesec ne jem več po doooolgem času pa sem čist živčna... pol pa nimaš na dan naštudiran, kdaj bo menzes, pa več dni traja, pa kondom.. pa vse.. Sam morem nehat enkrat, če mislim zanosit, sej to bo še tud zanimiv... ko seks postane delo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 sex =delo draga, kak je tvoj plan za jutri?Dragi, dopoldne grem k frizerju, ob petih sem zmenjena s sosedo, pride na kufe, ob desetih pa delava otroka, da nouš prej zaspal!! Dons ga je treba nardit, če zamudiva, spet nou cel mesec dobr!!!! sem brala v Cicidoju, kako se naredi otroka (revija za tamale od 2 do 5 let) in je slikca dveh v pojstli, en na drugem in v oblačku ženske: tako si želim otroka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Mili, a misliš "Toplice za dojenčke" al nekitazga. Tudi mi smo že prebrali. Pametni tile otroški psihologi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sex =delo draga, kak je tvoj plan za jutri?Dragi, dopoldne grem k frizerju, ob petih sem zmenjena s sosedo, pride na kufe, ob desetih pa delava otroka, da nouš prej zaspal!! Dons ga je treba nardit, če zamudiva, spet nou cel mesec dobr!!!! sem brala v Cicidoju, kako se naredi otroka (revija za tamale od 2 do 5 let) in je slikca dveh v pojstli, en na drugem in v oblačku ženske: tako si želim otroka...Jaz sem pa eno knjigico brala, ko so jo narisali otroci, ko sem imela v šoli prakso, pa mislim,d a je bila tema o tem, kako nastane življenje in so bile prav smešne slikice pa komentarji zraven, od tam nekje 5 let starih. Neki v tem smislu, da se ati uleže na mamico in vtakne vanj svojega ne vem kaj že v "lulico". Narisan je bil pa tak špičast, kot trikotnik Na konc pa eno vprašanje, če je to smešno, če se imamo radi, in odgovor, da to ni smešno, ker drugače svet nebi obstajal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ja Sati se mi zdi da je bilo nekaj takega, prav posrečeno se mi zdi. Mačky, ma ti otroci so enkratni. Sploh če jih kdaj poslušaš po radiu (včasih ujamem na valu 202 kako komentirajo). Brihtni so pa bolj, kot si lahko mislimo. Vidim, da te imajo že pri letu pa pol "pogruntanega" in nimaš kaj blefirat. Pa tudi ne zdi se mi fer blefirat ali jih okrog prenašat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Mačky...sej bo... Mi smo bral pa "Lukec dobi sestrico" pa je not ena slika, ko je ata gor na mam. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 Sam je pa tako (včeraj sem dva pazila), da prej oni tebe okol rpnesejo, kot ti njih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 no k meni je prišla... škoda, mogoče, mogoče pa je tako prav...ni še čas...mačky, upam, da bo tako, kot si želiš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 Še vedno niiič... Upam, da bo, če ne sedaj pa ob pravem času že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 kaka hecna tema k smo že glih pr tem - js tud sem se zadnje pol leta trudila zanosit, pa nekak ni ratal. sej zdej še bolš, ker itak sva šla s tipom narazen in ta trenutek mi ne bi odgovarjal, da bi ga mela sama. ampak - enkrat pa definitivno - ne glede na situacijo zanč sm bla pr frendici pa mi je nardila astro karto in vse to, ampak sm jo pa pozabla prašat če loh pogleda če bom mela kej otrok pa kdaj prbližn. zdej pa me zanima a se da to pogledat- predvidet na osnovi karte sploh??? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 uh keti shit..Da bi pa slučajno zanosila, in bi tkole prišlo da bi se zbrgljala..pol pa moreš tiste stike ohranjat.. :xx!: se je v bistvu fajn izšlo.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 ja res sm si kr oddahnila x!x je pa zato moja zlo dobra frendica zanosila in bom zdej tetka to mi pa zlo paše Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 ful fajn tema! jz tud komi čakam... sam najprej morm še enga deca dobit.. hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Keti kolk časa si pa bla prej s tem tipom? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Mačky, a tale živalca v ikonci je muca al maček? Stavm na mačka, ker ma podolgovato glavo. Sicer pa izgleda prijazno bitje. Aiwa, tvoja ikonca je tud dobra. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Keti kolk časa si pa bla prej s tem tipom? leto in pol - zakaj prašaš? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 V ikonci je moja mačka Lila. Zgleda prijazna, sam ni taka kot zlgeda, no v bistvu, do mene je (oz. do določenih redkih ljudi, sam še moji kolegici se je pustila- ona je pa itak čarovnica, beli mag zanimivo...), drugače pa pusti redkokateremu sploh, da se približa. Je precej divja. Moje mame pa sploh ne mara, če je v moji sobi, se ustavi pred vrati in začne pihat Sam upam, ko se tkle k men stiska, da me ne bo s čim okužila (toksoplazma ipd.), sploh sem pa alergična na dlake, sam če je pa tok mehka pa kosmata... Jaz bi imela bebi kljub temu, da mogoče nebi ostala s fantom. Sicer imam kolegice in jim ni fajn, so tud ostale brez, sam moj že ima eno podobno izkušnjo iz preteklosti, pa še nsiem videla boljšega očeta, tako da, tud če bi šla narazen. In ful zna z malimi otroci, kar zase sicer ne morem trdit. Se pa zavedam, da je materinstvo nesebično žrtvovanej samega sebe, oz. starševstvo, sam eni se tega ne zavedajo (očitno nekateri tipi...). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Mačky, sej js bi ga tud mela, če bi glih zanosila in tud s tipom bi šla vseen narazen. Sem pa kljub temu vesela, da se to ni zgodil. Verjten res nism še pripravljena, pa bi rada bla - čimbolj - 100% pa itak nisi nikol ane.Zdej je zame cajt, da pogruntam kaj in kako bi sploh točno rada počela u lajfu. Bistvo je to da bom zadovoljna (s tipom ali brez- oz. ne glede na to), potem bo po mojem šele čas tudi za otroke. Mislim, da je ena slabših stvarih za otroka, da ma nezadovoljno mamo oz. starše. Ne res? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 22. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2005 Res je, bistvo je da so otroci zadovoljni, ko pridejo na svet še taki nedolžni, da imajo vsaj lepo otroštvo. A je kdo mogoče gledal film Življenje je lepo (italijanska verzija)? Ko že omenjam otroštvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>leto in pol - zakaj prašaš? Ma razmisljam, po kolkem casu bivanja z nekom nacrtujemo otroka. Moji tastari so ze po pol leta spekl strucko, pa zakon laufa pa vse. Eni pa sele po skor sestih letih spoznajo partnerja in ugotovijo, da otrok ni glih pametna ideja. Sicer pa ful dobr, da si mal pocakala z otrockom. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 Zivljenje je lepo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 ups, narobe sem prebral temo NOČEM, DA MI PRIDE..... in mi ni bilo jasno, kdo bi to temo odprl........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 en osel, ki razmišlja o dolinskem orgazmu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.