nushy 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 Joj, Življenje je lepo, je najboljši film, kar sem jih videla v življenu!!! Res, fantastična zgodba in un mali je res cukrček!!!!! Jest tut mislim, da je treba imeti veliko stvari pošlihtanih pri sebi, če hočeš imeti srečnega otroka!!! Ker se ljudje premalo zavedajo, kako starši vplivajo na otročka že takoj ob zanositvi!!! Mala dušica začuti vsako vibracijo... Tko da, vse ob svojem času!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma razmisljam, po kolkem casu bivanja z nekom nacrtujemo otroka. Moji tastari so ze po pol leta spekl strucko, pa zakon laufa pa vse. Eni pa sele po skor sestih letih spoznajo partnerja in ugotovijo, da otrok ni glih pametna ideja. Sicer pa ful dobr, da si mal pocakala z otrockom. uf, po kolkem času??? Kle po mojem ni pravil - ampak za vsak slučaj je bolš mal dalj počakat. Men se je zdel taprav cajt, poleg tega bi lahko izkoristila porodniško, kjer sem zdaj zaposlena... V dveh mesecih se je pa potem vse sesulo, prekinla s tipom, menjam službo Sama bi se morala sploh še najbolj držat tega nasveta, počakat pa to, ker če sem pa kej, pol sem pa neučakana. Vedno pravm, pa kwa češ komplicirat pa mečkat, če je je - če ni ni - akcija no sej z leti postajam mičkn bl potrpežljiva - čeprou kej velik se ne da pomagat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 hm.. jst pa nisem si nikol želela otroka ko sem sama bla.. zdej nekak ko je že čas tak, se mi zdi da bi blo fajn.. ampak tko neki fullllll pa me ne mikajo.. sam vem, da bi svojega mela full rada. Kok je s tem materinskim nagonom, ene ga čutjo že full prej, ene ga pa ne čutmo.. A bi te mogl prav zagrabit, da bi v vsakega malega rinu, da bi se rekl da ga maš? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.