Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Girl in the picture lost her parents. She is in the hospital of PHUKET. Please forward this message. Maybe somebody knows her. Dekle je v bolnišnici v PHUKET-u. Ne spomni se ničesar. Izgubila je starše.Prosimo posljite dalje, morda jo kdo prepozna *Namenoma sem odprla novo temo in objavila post v anglescini, ker mora bit cimbolj vidno obvestilo in razumljivo za morebitnega bliznjega. Tudi iskalniki tako lazje najdejo. Drzimo pesti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Kaj se je zgodilo otroku Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 za deklico.... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 O, kul, da si osvezila, Siva! Kul, punce, se dobro da je internet! :palec: xcrossfingx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 xrosex Danda Luna Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 a ste kej... aktiviral?Poslali folku?Nizozemskemu, danskemu, nemskemu pa taknsemu, morda angl... - ta puncka mi je videt tako... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Jaz sem dobil e-mail...sam sem mislil, da je spet kaka šala od ene prijateljice...in na žalost nisem poslal nobenemu...! Se pa bom aktiviral in poslal ta e-mail vsem mojim znancem itn. !! Upam, da jo bo kdo kaj hitro prepoznal od sorodnikov !!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Poslal v Nemčijo, Italijo in Nizozemsko !!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 v Anglijo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 naj vilinci posredujejo in najdejo dekličine starše situacija. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Boga punčka. Za njo --->--->--->--->---> Žal ne vem od kod je.... Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 tole sam asocjacija....neeee mi zameeeert:where the FUCKET is PUCKET zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Kako ljudje hitro pozabimo... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> tole sam asocjacija....neeee mi zameeeert:where the FUCKET is PUCKET zlomk sorry ne zamert folk, ker je dobra asociacija Phuket je tajski otok...tsunami in to..bad.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.