mačky 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Kaj pomeni Uran v 12. hiši, imam ga v škorpijonu, stopinj 21"31'14 ? Sem si izračunala horoskop, pa pol pr astroloških hišah pol piše, da je v 12. škorpijon, stopinje 18"07'27. Zakaj so stopinje drugačne, če si prav razlagam, pol je tu v 12. škorpijon na teh stopinjah, uran pa na onih 21 pa še neki... Kako naj vem kake aspekte tvori tu Uran? A to kr prepišem tu kjer so aspekti izpisani, npr. : Merkur trikotnik Uran 06°16`53 Sonce trikotnik Uran 09°21`23 Venera inkonjunkcija Uran 00°44`24 Saturn sekstil Uran 01°44`00 Sprašujem pa zato, ker me je ena gospa včeraj nekaj prestrašila, pa da slišim še drugo mnenje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 rojena 15:50?Uran vladar 3.h, včasih hitre nenavadne misli, rada presenečaš? in lepo prosim, nima te noben kaj strašit, to ne pustim!! p.s.: ker 12.h tudi povezujemo s prejšnjim življenjem, morda si se že ukvarjala z astrologijo in morda je to nek talent, da z računalništvom kar dobro shajaš...moja prijateljica ima tak položaj Urana in če mi kaj ne gre, samo pride zraven in vse dela... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 Ja, ful si blizu 15: 46 Ker ona je rekla, da bo moje življenje tako, da se bom mogla stalno borit za eno stvar, ko jo npr. drugi takoj dobijo. Da bom imela občutek, kot da sem vržena v eno dogajanje, kjer ni nič od mene odvisno, in da lahk naredim čist vse, pa da ne bo po mojem, ker bo odvisn tud od drugih, ti mi bodo pa menda metal polena pod noge... Kar pa najbolj ne maram, če na neko stvar nimam vpliva... da mi ne bo padal z neba,v tem smislu... Moje izkušnje v zadnjem času so sicer res take, da mi ene stvari spolzijo iz rok, včasih tud zato, ker je tud od koga drugega odvisn, pa zataji, sam kar je pa sma od mene odvisn, pa mi ne uspe, je pa sam zato, ekr se ne potrudim dost. Čist roko na srce, sem včasih precej lena, imam pa obdobja, ko pa naredim vse, pa pol nimam konkurence Izkušnje od prej pa, sem šla na izpit npr. se nič nisem učila, naradila iz prve z boljšo oceno, kot pa drugi, ko so šli 6x, pa pol zadnjič s slabšo oceno. Ne zarad znanja, amapk ker imam vedno srečo. Računalnik dela, če brcneš not Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Računalnik dela, če brcneš not sem vedela, da imaš sigurno kak express recept, malo eksploziven, tako kot to paše Uranu Tisto, kar ti je govorila... In to je šla potrjevati z Uranom. Daj no!Strašiti nima nobenega smisla in koristi. In še Strelca imaš v Asc, kar naprej veselih lahkotnih optimističnih korakov!Ne more te Uran tako zelo motiti, ni šans. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 Ti ne veš kako sem ti hvaležna, da si mi dan polepšala Ono drugo... mogoč v bankomat tud deluje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Tisto, kar ti je govorila... In to je šla potrjevati z Uranom. Daj no!Strašiti nima nobenega smisla in koristi. Dvomim, da je gledala urana, sicer pa nisi povedala, ali se ženska ukvarja z astrologijo ali je šlogarca. Eni pomečejo vse v en koš. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 Astrologinja, se pa sicer še uči. Fajn punca drugač, sem pa itak za vsak slučaj vzela za rezervo, ker vem, da na začetku ne moreš vsega vedet. Pa tud glede nekaterih stvari se je še zmotila. Sem se pa še veen mal prestrašila Vse ostale do sedaj, do astrologinj do raznih šlogarc so mi anmreč rekle, da sem rojena pod srečno zvezdo (jaz pa itak sam v dobre stvari verjamem ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Sem hotla prikljucit k eni od tem Uran, ker vem da imamo tole, a je v naslovu podano v blizini asc in v 1. () in tako tehnicno seveda ne morem prikljucit, ker ga nimas v 1. ampak v 12. VSEENO postam celotni seznam tem URAN. xrolleyesx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Marsa, mačky je še bolj "nova", ko bo že stara mačkica kot jaz, bo tudi najprej pogledala, če je že kak Uran odprt... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 Sej sem pogledala, sam nisem niklej našla da bi kaj točn določenga pisal za uran v 12. Al pa je, pa nsiem našla. Sem pa našla na eni drugi strani razlago pa si nisem znala čist točn razlagat, ker so mi še določeni pojmi tuji. Po eni strani je lahk dobr, pod rugi če je neki drugač pa ne, pa nsiem vedela kaj zame velja. Tud, ko že enkrat vem (nisem preveč vase prepričana včasih), rabim še nekoga da mi s prtom pokaže, da je to res to, pa potrdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 V 12. hiši naj bi bil v redu samo Jupiter, drugače pa Uran tudi ni najslabše kar bi lahko bilo. Če gledaš samo to pozicijo 12. hišo in kaj se tam dogaja lahko čist po nepotrebnem sklepaš da si serijski morilec ali kak izobčenec Mogoče imaš v življenju kakšne nenavadne skrite želje, rada bi na nek način prestopila meje, pa se to pogosto ne zgodi, ker gre v bistvu le za podzavest.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=4655 Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.