Skoči na vsebino

Duhovnost

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>to pa spet na kitajce vleče - preveč barv zmede oko, preveč zvokov zmede uho, preveč okusov zmede jezik in tako dalje....  ja, vsak ma svoj način, in noben ne more trditi, da je njegov najboljši - kvečjemu loh reče, da je ZANJ najboljši x:Dx

ja, men so pa kul kitajci, sem bla vcas tam tud. :)

seveda - zame. saj sem jaz.

jaz ne morem o teb govort.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 264
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ok, BOM prisla tud jaz kaksen komentar sem napisat. x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jaaaa?

no , da slišim......oz vidim x:Dx  x:Dx

no recva da videl in slišal ravn ne boš x:Dx boš pa prebral x;)x x^x

no pejva se naravo.. x:o)x kjer so zdrave korenine je stabilno drevo x:Dx

pa mal o ptičkih x:Ix vsak ptiček za letenje potrebuje dvoje kriljc x;)x x:Dx

al pa ta mi je všeč x:Dx voda in sonček ustvarjata xrainbowx xrainbowx

za zdej nej bo preveč.... x;)x za konc pa še tale :eek: da s črno barvo ne moreš narisat rumenega sončka.. :kiss: :mezik:

xcheersx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>da s črno barvo ne moreš narisat rumenega sončka.. :kiss:  :mezik:

xcheersx  x:Xx

lahko pa ga drugim pricaras v barvah, cetudi ga rises crnobelega oz. imas samo to na voljo. :)

Picasso

ma kje pa..... kdo pa pravi da je sonček rumen x:Dx x:Dx hm....pa da sonček ustvarja veter, ki je moj dober prijatelj...... in ptički bi končno loh leteli s propelerjem, če bi jih le onaj tamo gore tko ustvaru x:Dx pa vsaka palica ma vsaj dva konca, loh pa tudi več (mal zabluzu, sej vem)
cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>xwizardx Ali veš da v letu dni obstajata samo DVA dneva , v katerih ne moremo storiti ničesar x?x

eden se imenuje VČERAJ :vio:

drugi se imenuje JUTRI x:)x

torej  DANES je pravi dan za  xDDx

x8Dx xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xwizardx Ali veš da v letu dni obstajata samo DVA dneva , v katerih ne moremo storiti ničesar x?x

eden se imenuje VČERAJ :vio:

drugi se imenuje JUTRI x:)x

UŽIVAJ DANAŠNJI DAN xrosex  xrainbowx  xsrcbumx  xpartyx

Zanimiva teorija. Na to še nisem pomislil. Ampak lahko iz izkušenj, ki smo jih pridobili VČERAJ pravilno delujemo DANES in uspeh bo viden JUTRI. Nekaj v tem smislu. Čeprav ne moreš na posamezen dan vplivati, se lahko iz njih veliko naučiš.

Ja ta rek, ki si ga ti padala, lahko mirno preneseš v prakso. Ampak enih pregovorov pa ne moreš. Npr. Počasi se delč pride.

Če gledaš iz filozofskega stališča to pomen, da če ne hitiš se ne poškuduješ.

Če pa se gleda iz fizikalnega stališča: Počasneje, ko se giblješ hitrejši si. Kar pomeni, če hočeš bit na mestu se moreš gibat z svetlobno hitrostjo. Če bi pa rad dosegel skoraj svetlobno hitrost pa moreš stat pri miru.

Zato ne more znanost dojet duhovnosti, ker pri njih vse temelji na številkah.

al pa zato, ker znanost temelji na polarnostih, duhovnost pa je polna paradoksov, ki jih znanost ne dojame..... principesa, za tist VČERAJ, DANES in JUTRI pa desetka x:Dx x:Dx x;)x :palec:
cosmic dancer

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...