Tjazy 27. marec 2003 Prijavi Deli 27. marec 2003 :o <_< To so pa soncki... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. marec 2003 Prijavi Deli 27. marec 2003 POGLEJ GA, A V HITREM TEKU, HEEE, ČEMU JE TO PODOBNO, HMMMMM, NAJ POMISLIM, MORDA SE PA SKRIVA V TEB NEKI POSKOČNEGA, TK MAU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2003 Ful dobra ikona za Tjazyja - pac, Dvojcek - jasno da siba dalje skoz... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 Jast si duhovnost predstavljam tako kot si jo predstavljam... Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 hehenaslou nouga foruma: TELESNOST - modna muha ali nachin zhivljenja si ni mogu kej Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Haha, si kar zadel s temle ! Glede na to, da SMO duhovna bitja, je prav ironočno, da se "ukvarjamo z duhovnostjo" . Če smo si že nadeli telesnost... je v tem najbrž point, da se kot duh IZKUŠAMO v konkretnih zelo zemeljskih situacijah. Naprimer, v telesustelesompritelesu... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 zaporedno >dajanje< telesa v telo ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Naprimer Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 zum beisspiel Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 kolk si ti za hece Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 matejachez hec ga ni je en nagajivchek........................................................................................hihi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 matejachez hec ga ni je en nagajivchek........................................................................................hihiz jezika mi jemlješ Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 mljask slurp gulp zmeri za hec Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 A čwa midva kakšen nov forum odpret Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 uhka Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Ja, to je res zanimivo, namreč odnos telesno-duševno in duševno-telesno. vsako s svojimi zakonitostmi, ki se na koncu poenotijo. neločljivo povezano. vzajemno prepleteno. namreč tukaj na zemlji. kar se zgodi telesu, ima posledice v duševnosti. in obratno. kaj je primarno? npr. želodec javi primankljaj hranilnih snovi, zato postanem lačna in vso moje razmišljanje bo usmerjeno na hranjenje. ali pa zaznam nekaj slastnega, ki vzbudi mojo željo po hrani, nakar začne sluznica želodca izločati kislino. no, primerov je nešteto... bistvo pa je, da zanemarjanje enega v stilu gremo-se-duhovnost ali pa ah-kako-dobro-izgledam vodi v neravnovesje in bolezen. na duhu in telesu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zabica 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 LAHKO IZMERIMO GLOBINO VODNJAKA, NE MOREMO PA GLOBINE DUŠE!! Zabica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Kaj je zdaj iz tega tuki ratal.... Kaksna telesnost? Telo je materija.. potrebuje se eno materialno telo, da lahko zivi. Potem sta dva telesa v materiji, ki se zdruzita v enega in ustvarita tretjega.. Uff.. kako cudno. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 MHm, jaz sem do te zadeve prišla "po naključju", s tem mislim, da so se spoznavanje s takim načinom razmišljanja, pa kasneje tudi tako razmišljanje in počasi način življenje, pojavili v mojem življenju v tistem trenutku, ko sem to potrebovala oz. ko sem bila na tako razmišljanje pripravljena. Lahko bi rekla,da sem klasični primerek tega, da se je učitelj pojavil, ko je bila pripravljena. Sicer opažam, da nekako postaja ta zadeva nek modni trend, mogoče marsikdo pride v stik s temi zadevami bolj iz radovednosti, kot iz pripravljenosti ali potrebe. No pa vsaj v bistvu niti ni važno, iz kakšnega razloga se človek začne s temi zadevami ukvarjati, važno je, da najdeš kaj lepega v tem, tudi če si vzameš samo drobce je vredno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2003 Avtor Prijavi Deli 5. september 2003 ... No pa vsaj v bistvu niti ni važno, iz kakšnega razloga se človek začne s temi zadevami ukvarjati, važno je, da najdeš kaj lepega v tem, tudi če si vzameš samo drobce je vredno Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 JanjaK, daj povej mi, s čim se to ukvarjaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 No pa vsaj v bistvu niti ni važno, iz kakšnega razloga se človek začne s temi zadevami ukvarjati, važno je, da najdeš kaj lepega v tem, tudi če si vzameš samo drobce je vredno Ooouuu YeAh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Nič takega kar pričakuješ za odgovor. Jaz sem imela to srečo, da sem bila že preden sem prišla v situacijo, ko sem rabila Svinjsko vleko, obdarjena z optimizmom. Tega mi res nikoli ni primanjkovalo in sicer ne takega, da rečem, da bo že nekako , se vsedem v kot in čakam, da se samo od sebe reši, ampak da sem sigurna, da bom iz vsake situacije uspešno prilezla ven in da si bom vzela vse najboljše. Sem imela pa na vseh drugih področjih precej slabo samopodobo, pa čustvena odvisnost, .... Nad uradno medicino sem itak že precej časa razočarana, se mi zdi, da padeš k u eno fabrko, pa še par bližnjih slabih izkušenj,... No skratka, tast si je z obiskom virtualne lekarne zacelil rane na stopalih, glede katerih mu nihče ni pol leta mogel pomagati (medicina, bioenergetiki,... ). Ker je bil v taki krizi, se je prav na hitro naučil vseh tehnik, ki jih je za to potreboval, jaz sem pa dobila zaupanje v drugačen način razmišljanja. No glede na to, da kakšnih hujših zdravstvenih težav nimam, sem uvidela, da imam dosti dela v odnosu do sebe in tudi v odnosih do drugih, zato sem se najprej lotila tega. Bolj prebiram razne knjigce Hayeve, pa Johna Greya in ostalih na to temo, sprva mi je bilo vse skupaj malo tuje, potem pa delček za delčkom sprejmeš za svojega, sprejmeš drugačen način razmišljanja in drugače začneš živeti. kakšnih meditacij in podobnih zadev ne počnem, ker še nisem tako daleč, poleg tega pa imam težave s sproščanjem, ker sem tak bolj naspidiran tip človeka, tako zdaj počasi delam na sproščanju in ko bom ready, naprej... Drugače pa iščem in tudi najdem dobro v ljudeh in dogodkih Kaj pa ti počneš Sanjalica ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Živim...životarim...polno živim...ne vem definirati... Vem, da Danes živim obogatena z izkušnjami včerajšnjega dne... in če preživim, bom Jutri živela s spoznanji današnjega dne... Ne morem pa sprejeti teze, da se nekdo gre "duhovnost". Duhovnosti se "ne greš" to je zame način življenja...zate "naspidirano tipko" sproščanje ne pride v poštev (praviš), sama pa si ne vem zamisliti dneva, brez hoje vase... Ti iščeš spoznanja o duhovnosti preko knjig svetovnih mojstrov, jaz pa v opazovanju in spoznavanju ljudi in njihovih reakcij... Vsak na svoj način... Vsekakor pa se strinjam...kakorkoli....samo da vsakemu odgovarja in mu godi ter mu prinese notranjega zadovoljstva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Ti iščeš spoznanja o duhovnosti preko knjig svetovnih mojstrov, jaz pa v opazovanju in spoznavanju ljudi in njihovih reakcij... Vsak na svoj način... Vsekakor pa se strinjam...kakorkoli....samo da vsakemu odgovarja in mu godi ter mu prinese notranjega zadovoljstva!Lepo napisano in tudi jaz se s teboj strinjam, sicer pa jaz te knjige svetovnih mojstrov preberem in jih vzamem kot njihovo osebno izkušnjo, jaz sama pa v bistvu pridem do neke kombinacije delčkov njihovih izkušenj in veliko mojih. Prepričana sem, da smo vsi, vsak na svoj način svetovni mojstri... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.