KOB 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Glede na to, da sem imela ta mesec par zares žalostnih dnevov in neprijetnih pogovorov s svojim partnerjem, si želim, da bi po dolgem času občutila mir in veselje. Zato te, Zlata ribica prosim, da nama z dragim prineseš lepe in sončne dneve, da bo najin odnos spet vesel in da bom končno pomirjena. "Vedno se vse uredi, zato se bo uredilo tudi zdaj." UPAM! Lp, K Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Saj bo vse dobro, mogoče si za spremembo preberi knjigo 5 jezikov ljubezni, in se bosta našla notri. Le verjemi. Pa vse dobro še naprej! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 upam da je vse oki doki. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glede na to, da sem imela ta mesec par zares žalostnih dnevov in neprijetnih pogovorov s svojim partnerjem, si želim, da bi po dolgem času občutila mir in veselje. Zato te, Zlata ribica prosim, da nama z dragim prineseš lepe in sončne dneve, da bo najin odnos spet vesel in da bom končno pomirjena. "Vedno se vse uredi, zato se bo uredilo tudi zdaj." UPAM! Lp, KPopolnoma te razumem! Bila v zelo podobni situaciji!Nasvet: pogovor dela čudeže! Ampak pred tem si oba vzemita en dan frej drug od drugega in zadihajta, pol se pa vsedita skupaj, z željo, da se resnično pogovorita.SREČNO! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 vso srečo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 KOB, kaj sta zrihtala?? Še vedno držim pesti.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.