Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 jaaa tjebe, tjebe uf si se spet razpisov, sej ne morm tolk na enkrat prebrat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaaa tjebe, tjebe uf si se spet razpisov, sej ne morm tolk na enkrat prebrat Kar počasi, za vsako besedo se skriva skriti roman v tvoji podzavesti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ko b ti vedu ka vse se skriva u moji podzavesti bi verjev da se mi čas ne da romanov tam vn vlečt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko b ti vedu ka vse se skriva u moji podzavesti bi verjev da se mi čas ne da romanov tam vn vlečt Ziher enih deset diet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 u meglo brcnu še u življenju nism probala diete Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>u meglo brcnu še u življenju nism probala diete Ne govori, vsaka nova ljubezen je dieta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samson23, a ti to resno al se mal hecaš, s tem kar si napisal v zadnjih dveh postih? LP Povsem resno.Katera od navedb se ti zdi vprasljiva? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zaka točno je s tvojga stališča fajn pekoča hrana? jaz mam ful rada, sam da žge, večina ljudi sploh nebi mogla jest č bi jaz po svojmu okusu kuhala za njih vem da ja baje fajn k vse bacile pa ostale take pizdarije pobije, zato pa u bolj revnih državah, kjer je sama svinjarija(mehika, indija...) samo tako jejo.....me zanima ka ti misliš, a sam zato je fajn a še zarad kaj druga? Zaradi termogenicnega efekta hrane.Taka hrana rahlo vpliva na povecanje tel. temperature(pospesi metabolizem) zato pride do vecje potrosnje energije. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne govori, vsaka nova ljubezen je dieta ne da bi jaz vedla za to Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Jst sem probal, ampak edina je una MANJŽRI. Je kr uspešna, če vstrajaš. Ampak kakšen dec pa si, če nimaš 100 kil. Nikakvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Veliko gibanja +francoski recept -Mon žri in ne potrebujemo nobene diete! Malo sem žleht! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 men že neb blo da se en 100kilski po men vala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Da ne govorimo o veliki nevarnosti sploščitve! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Nkol ne boš vedla dokler ne boš probala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ne hvala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 zihr nam, nič bat ti se pa kr tolaž Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Je pa res, da je dvakrat vesele pr hiš. prvič ko grem gor, drugič pa še večje, ko grem dol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> men že neb blo da se en 100kilski po men vala Kaj pa 180/75 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa 180/75 uf to se pa že bolš čuje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>uf to se pa že bolš čuje Imaš 178/60 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imaš 178/60 a js njeee 159/nevemkok-nimam vage okol50 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a js njeee 159/nevemkok-nimam vage okol50Tudi v redu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 anje anje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Evo zdele mi je pa sinilo v glavo kje je catch...Ce bi kera rada shujsala je najboljse da si omisli enega pravega (beri 100kg+) dedca. Ta ji bo pojedel vso hrano, pa se pri sexu bo morala biti ona skozi zgoraj tko da bo se tam lepo Kcals kurila. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Jap klin se s klinom zbija!!Get fat to lose fat! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.