Skoči na vsebino

Najbolj uspešna dieta?

Recommended Posts

• Komentarji 470
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Kok s ti brihtn... a maš 100 kil, k pol bom pa kr tebe ponucala x:Dx  x:Dx

Ne vec...sem shujsal za 30kg leto nazaj.

Sem pa precej nenasiten tako pri hrani, kot tudi... tko da bi se me dal verjetn tut za kaj tazga ponucat. x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

A to je pol zarad tebe??Uf sej se mi je zdel da se je nekam kmal danes noc naredila... x:Dx Ne, ne pol pa ti rabs vecga dedca... :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Evo zdele mi je pa sinilo v glavo kje je catch...

Ce bi kera rada shujsala je najboljse da si omisli enega pravega (beri 100kg+) dedca. Ta ji bo pojedel vso hrano, pa se pri sexu bo morala biti ona skozi zgoraj tko da bo se tam lepo Kcals kurila. :vragec:

Da navš preveč pameten. Kdaj je pa še miš pod kopico zdihnla. Nkol. mi tle neke čudne mere govorite. tamle se stane hval pa ne vem še latera. kaj pa pravte na 192-104. Pa mi ni nkol nbeden reku da sem debu, ker nima nbeden jajc hahaha x:Dx x:Dx

Lahko mas 104kg na 1.92cm pa nisi debu. Ce mas BF% pod 12% pol nisi debu.Sam mocno dvomim da ga imas sploh pod 20%.Tko da...

Frank Zappa

Tripl....kva so se vsi tipi neki nate spravl.....a vs zmogu nazaj popluvat al ti pomagam??? x:Dx x:Dx x:Dx

Pa ne kregite se kle, k bom vse na gobc 2x, matr, ste tečni...pejte v 'bi kdo rad komu kaj povedal' pa basta! Bom spet mitraljezko mogla s podstrešja prnest! Ratatatatatatatatatatatatatatatatatata..... :vragec: x:Dx

Moje najuspešnejše diete:

1. Bom pa debela...

Zelo zelo učinkovita. Priporočam vsem! Sicer traja dlje, kot vse tiste fast variante, ampak učinkuje. V 3 letih sem prišla na zame čisto normalno težo, ki sem jo brez težav vzdrževala do diete 2 in 3 x:px . Nehala sem se ukvarjati z dietami in s telesom. Jedla sem vse in kadarkoli... v glavnem s "sprijaznjenjem" (varianta "vse je v glavi") je teža sama padla dol. Res učinkovita dieta. Dolgoročna. Za vse življenje. :palec:

2. Trebušni tifus

po obisku Indije. Preživela. Shujšala kakšnih 6 kilogramov. NE PRIPOROČAM! Kasneje pridobila nazaj svojo težo iz prve variante. x^x

3. ime in priimek (npr. Nemir Čopič ali Bivši Fant x:Dx :vragec: )

Ime ima torej po mojem bivšem... (ne bi sedaj s parvimi imeni x:px): Shujšala v zadnja pol leta (ko sva bila še skupaj x!x) vsaj 6 kilogramov. Ne priporočam! Si pa pravim, da je vse za nekaj dobro. V bistvu zdaj samo še kakšna bolj sexy oblačilca nase spravim x:px! x^x :palec: x:Dx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

<{POST_SNAPBACK}>Moje najuspešnejše diete:

1. Bom pa debela... Zelo zelo učinkovita. Priporočam vsem! Sicer traja dlje, kot vse tiste fast variante, ampak učinkuje. V 3 letih sem prišla na zame čisto normalno težo, ki sem jo brez težav vzdrževala do diete 2 in 3 x:px . Nehala sem se ukvarjati z dietami in s telesom. Jedla sem vse in kadarkoli... v glavnem s "sprijaznjenjem" (varianta "vse je v glavi") je teža sama padla dol. Res učinkovita dieta. Dolgoročna. Za vse življenje.  :palec:

2. Trebušni tifus

po obisku Indije. Preživela. Shujšala kakšnih 6 kilogramov. NE PRIPOROČAM! Kasneje pridobila nazaj svojo težo iz prve variante.  x^x

3. ime in priimek (npr. Nemir Čopič ali Bivši Fant  x:Dx  :vragec: )

Ime ima torej po mojem bivšem... (ne bi sedaj s parvimi imeni x:px): Shujšala v zadnja pol leta (ko sva bila še skupaj x!x) vsaj 6 kilogramov. Ne priporočam! Si pa pravim, da je vse za nekaj dobro. V bistvu zdaj samo še kakšna bolj sexy oblačilca nase spravim x:pxx^x  :palec:  x:Dx

:palec: :palec: :palec: :palec:

škoda, da si morala preizkusit tudi neprostovoljni 2

in dobro, da se ti je zadnja kljub vsemu obrestovala

sem tudi za dieto št. 1, z dodatkom, da greš jest kadar ti paše in migat če ti le ni res odveč

lp

Se strinjam povsem :palec: , sploh tisto z miganjem sem tudi pozabila povedat... sem migala ko mi je pasalo. Tako se je za posladke vedno našlo kakšno kolesarjenje, ki sva ga s prijateljico izkoristili za klepet in razmigavanje hkrati. Blazno dobro! Ali pa sem ob muziki, ki me je vrgla v zrak do onemoglosti plesala po sobi... ali pač v disku... Ole!

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

Men pa pod 3 ne deluje, ker se vedno najde kak zanimiv vsaj za na zmenke hodit, pol pa kaka večerja, je še pa huj... boljš bi blo trpljenje ob nekdanjem, ko je že vse rutina, pa ko te nikamor več ne pelje. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Men pa pod 3 ne deluje, ker se vedno najde kak zanimiv vsaj za na zmenke hodit, pol pa kaka večerja, je še pa huj... boljš bi blo trpljenje ob nekdanjem, ko je že vse rutina, pa ko te nikamor več ne pelje. x:Dx

Saj zato pa ne priporočam. x:px x;)x x:Dx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

Meni se je do sedaj obnesla - kar se kg tiče, še vsaka dieta in mislim, da vsaka tudi deluje (nekatere tudi do NULE :sori: ) če se je držiš.

Niti slučajno pa ni vsaka dieta tudi primerna in zdrava.

In niti slučajno potem ne obdržiš nižjih kg, če ne spremeniš kaj v glavi in načinu življenja.

Tudi pri meni se je po vseh poizkusih najbolj obnesla tista 1.točka od Danda Lune.... Ko zadevo spustiš iz rok (če si enkrat že pregloboko noter), se začne urejati sama po sebi.

Rada pa bi pokomentirala ločevalno dieto. Knjižico poznam... morda je dobra za tiste, ki lažje sledijo nekim zapovedim, kjer je vse točno določeno zapisano..

Mnogo bojše in resnično dobro (to čutim sama v svojem telesu, kadar se tega držim) pa je zdravo kombiniranje prehrane preko celega dneva, ne da bi se šel kak "konkreten" dan. To pa dejansko vpliva na organizem in počutje.

Gre za to, da ješ normalno, le da daš ne mešaš beljakovin s škrobom v enem in istem obroku. Lahko ješ beljakovine z zelenjavo, sadjem, ali pa škrob z zelenjavo, sadjem... Recimo- poješ meso, lahko zraven kos sira ter prilogo iz zelenjave (krompir iz tega vidika ne spada k zelenjavi temveč k škrobu) in veliko skledo solate. Ali pa si narediš zelenjavno rižoto in skledo solate... Špagete z zelenjavno polivko (alil gobice, njam) in solata itd..... Ali pa ješ recimo celo segedin (brez moke), ričet (brez mesa) in podobno, le da ni meso skupaj s škrobom. Ali pa pečen krompir in solata... kombinacij je nešteto, ne rabiš jedilnika, sproti vidiš kaj in kako gre skupaj. Hrana je pestra.

Maščobe so nevtralne (maslo ni beljakovina, ker ima preveč maščob in spada že tja). Sadje je vse pod OH razen nekaterih vrst (banane so škrob, pa mislim, da še slive...?) Priporoča se v enem obroku jesti eno vrsto sadja (ni pa nujno).

Kadar takole kombiniram, se nikoli po kosilu ne počutim leno in zaspano, telo mi ne zadržuje vode (nič ne oteka, kljub sedenju in stanju...), ves dan sem "pri sebi".

V knjigi Zdravo kombiniranje prehrane je lepo opisano zakaj je tako bolje in kako telo prebavlja in presnavlja beljakovine in kako škrob in kako se to med sabo "znevtralizira", da se telo matra, ko prebavlja... Potem gre pa vsa kri v želodec, mi pa vodoravno in prebavljat.... po možnosti pred TV, da se še malo obsevamo.... zraven :sori: .

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

sem zadnjič vprašala partnerja, če se mu zdi, da sem se kaj zredila, pa pravi ti a veš da ne vem, ker se ne obremenjujem s kg... in nekako sem začela tudi sama sprejemati svoje telo oz. se nisem obremenjevala več s temi kg, ki so me fulll mučili in nekako so izginili...mogoče sem se obremenjevala preveč s tem, kako bom izgledala v njegovih očeh, ker ko daš dol vse iz sebe se ti zdi, da špeh prav sili v oči in ko nekako izgine tvoj problem izginejo kg ;)torej vse je v glavi :xx!:

jaz če se kej zredim al pa se slučajno začne kaka čudna koža pojavlat nikol mojga ne sprašujem o tem, k on itak ne opazi tega...pa se mi ne zdi smiselno da ga na to opozarjam x:Dx lepo pošlihtam stvar in jih spravim na staro pa je x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

men pa ni.... da bi začela: čuj a se ti ne zdi kok sm se zredila pa to...on bi pa pol: ja pa si se res... :xx!: ful se nebi glih fajn počutla...če bi se mi pa zlagal da ni nč videt bi pa tud huda bla x:Dx tk da sm raj kr tih pa mirna bosna x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...