Guest sstane 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja logično, tako je! Niti malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 1. Jesti 5-6 manjših obrokov na dan (kvalitetnih)2. Ocenit svoje dnevne potrebe po kalorijah s tem da si vzemeš kakih 14 dni pa si pridno zapisuješ kaj poješ pa tud stehtaš.3. Zmanjšaš vnos hranil za 300 kCal na dan (zmanjšaš vnos OH)4. Izogibaš se enostavnim OH, sladkarijam, nenasičenim maščobnim kislinam…5. Ješ več zelenjave pa sploh čim več vlaknin.6. Povečaš vnos beljakovin 7. Dodaš kak aerobni trening na tešče pa anaerobni trening za ohranjanje mišične mase (fitnes najboljše, ker moraš obremenitev povečevat ko se mišica prilagaja) Pa shujšaš sigurn, vse ostalo je sam izguba vode, mišic in glikogena, kar ni niti zdravo, niti lepo, niti ni energije za delo… Včasih je celo res, da se moraš odreči najljubšim jedem…Men npr. so bili špageti pa pice pa sendviči včasih glavna hrana, s tem da se ni treba vsemu odpovedat, kakšen off obrok na teden celo koristi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 evo vsak dan dvakrat z golfom čez černevc + dejstvo da nimaš cajta kej konkretno pojest = 4 kile dol v enem mescu če bo šlo tk naprej se bom čist posušila k glih nism razvila kake omembe vredne višine se to ful pozna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 No kolk kil ste že shujšal? Dons je tolk vroče, da se mast kar sama topi. Pozim bomo tako spet pujsa jedl, pa bomo dobil nazaj. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Men se nič več celulit ne vidi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men se nič več celulit ne vidi Si začela hlače nosit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Ravno obratno, zdej sam še mini krila nosim, taka ful kratka. Pa ni od zdrave soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men se nič več celulit ne vidi Jaz sem tud to slisala zame Ceprav x!x jaz sem bolj picajzlasta in ga mickeno se zmeraj vidim Koncno sem si narocila beljakovine Komi cakam, sem cist notr padla. Aja mogoce malce nevedno uprasanje od mene? Ampak kako, kje, prodajajo sirotko samo? A to sploh obstaja? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Naročiš po internetu, al pa Hervis, al pa v kakem fitnesu. Js si kr po internetu naročim. Sem tud čist not padla Men je ful fajn, tud na fitnesu je super družba, tud če hočeš si lahk oči napaseš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Ja jaz si vse to narocam v mojaprehrana.com , samo sama sirotka nasplosno ne vem, kako zgleda Na fitnesu si hitro ocke spocis Sam...mene to vec ne interesira Pa mas prav trenerja? Me prav zanima, kako ti uspeva! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Tudi imam zadnje čase težave. Saj ne da bi bila toliko pretežka kot do, da sem se zapustila in da nekako ne dobim volje začeti spet zdravo živeti - zdravo jesti in se gibati. Ne vem kako se motivirati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi imam zadnje čase težave. Saj ne da bi bila toliko pretežka kot do, da sem se zapustila in da nekako ne dobim volje začeti spet zdravo živeti - zdravo jesti in se gibati. Ne vem kako se motivirati. Kaj pa poroka? A ni motiv, da boš na poroki lep in poln energije Jaz bla včeri spet na Šmarni, dons bo pa najbrž orbidrek škripal. (k postla bl mal :xx!: ) Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa poroka? A ni motiv, da boš na poroki lep in poln energije Jaz bla včeri spet na Šmarni, dons bo pa najbrž orbidrek škripal. (k postla bl mal :xx!: )Mislim, da me je ravno poroka mal iz tira vrgla. Mogoče podzavest, napetost....vse skrbi....Mal se bom mogla v roke prijeti in si kakšen dan frej vzeti, da bom spet pri moči in volji....Zdrava prehrana bi mi pri tem pomagala..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Probaj si planirat obroke. Moja največja slabost je, da jem takrat k pač jem...brez reda. Pol si pa v bistvu skoz lačen, ker nikol ornk ne ješ... Odkar jem kosilo zvečer nikol nisem lačna. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Probaj si planirat obroke. Moja največja slabost je, da jem takrat k pač jem...brez reda. Pol si pa v bistvu skoz lačen, ker nikol ornk ne ješ... Odkar jem kosilo zvečer nikol nisem lačna. Kaj pa potem ješ zjutraj? Ali se ti zdi, da je kosilo zvečer pametna stvar? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Pozabla vejico...Odkar jem kosilo, zvečer nisem nikoli lačna. Zjutraj jem kosmiče, za malco kefir, potem kosilo....če sem zvečer vseen lačna pa pojem mal skute al pa kej podobnega.... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pozabla vejico...Odkar jem kosilo, zvečer nisem nikoli lačna. Zjutraj jem kosmiče, za malco kefir, potem kosilo....če sem zvečer vseen lačna pa pojem mal skute al pa kej podobnega....Pa niti približno ne porabiš ene cele Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Nikol še nisem probala kefirja. Kakšen učinek ima? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Nasiti te Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nasiti te Za koliko časa? Jest sem dostkrat lačna Koliko ga naj pijem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 A je kdo probal z ločevalno dieto (beljakovine- ogljikovi hidrati-škrob-sadje-beljakovine...) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Ja probala....zelo učinkuje če se je zelo potrudiš in držiš.... tud brez pretirane telovadbe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je kdo probal z ločevalno dieto (beljakovine- ogljikovi hidrati-škrob-sadje-beljakovine...) A to misliš Montignaca? Ali Atkinsona? Meni osebno bolj všeč Montignac. Pa deluje tudi uspešno, seveda če se držiš, kar ni tako težko. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je kdo probal z ločevalno dieto (beljakovine- ogljikovi hidrati-škrob-sadje-beljakovine...) Ko sem bila mlada in nevedna .... tud brez pretirane telovadbe... Lih to je problem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A to misliš Montignaca? Ali Atkinsona? Meni osebno bolj všeč Montignac. Pa deluje tudi uspešno, seveda če se držiš, kar ni tako težko. A ni Atkinson tista, kjer ne ješ samo ogljikovih hidratov? Mislim tisto, kjer en dan ješ beljakovineDrug dan ogljikove hidrateTret dan škrobČetrt dan sadjePa spet jovo na novo... Po moje je ta Montignac kot praviš... Kr ne poznam nobenga, ki ni shujšal, pa da se je je resno držal. Gre za spremembo metabolizma... Mislim, sej ne da bi rabla dieto... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.