Guest sstane 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> gremo, letimo lahkih kril naokrog....pa brez delnice države...samo sol Bila si čebelica, jaz pa medvedek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anka 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Vidim, da ste se dobro razpisali:D TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vidim, da ste se dobro razpisali:D TNX Si kaj bolj suha zaradi tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_Chabella_ 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pozdravljena! sprašuješ, katera dieta je najbolj uspešna. zame je najboljša dieta s herbalife izdelki. v enem mesecu sem izgubila 4.5 kg in 39 cm okrog prsi, pasu, bokov in stegnov. dieta temelji na tem, da zajtrk in večerjo nadomestiš s shake-om, kosilo pa je običajno. že po nekaj dneh opaziš spremembe tako v prebavi kot samem počutju. če te zanima, me obvesti. lpsm že nekje prebrala da so ti tako t.i. izdelki herbalife zelo dobri in učinkuviti pri hujšanju. Ampak nikjer pa ne dobim podatkov kaj to sploh je?? in kje se to da kupit? res bi bila hvaležna če bi mi odgovorila, ker bi ti izdelki tudi meni zelo prav prišli!Sicer pa čestitam da si za toliko shujšala!Svaka čast! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 pozdravljena, Chabella morda o herbalifu najdeš kaj koristnega zase na spodnjem linku Herbalife Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> priporočam skavtsko taborniški zeliščni priročnik, gobarski priročnik, lokostrelske spretnosti, par inštruktorskih ur pri kakem raubšicerju za izdelavo različnih priročnih pasti in obdelavo svežega mesa brez mikrovalovke spešeli for Sebastjan Evo tebe bi še mogoče vzel s sabo v divjino Še raje pa na morje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Solčko v žep, pa gremo v življenje Na morje, kjer je soli povsod dost, v zraku, v zemlji, v vodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 js sm zgubila precej kg, pa nism mela nobene posebne diete. izogibala sm se sladkarij in se veliko ukvarjala s športom. pa so kg kar šli. nekaj časa sem sicer izpuščala določene izdelke, potem pa počasi začela jest vse normalno. sedaj imam idelano težo in se počutim supre. še vedno se pa ukvarjam s športom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na morje, kjer je soli povsod dost, v zraku, v zemlji, v vodi Ne moreš si predstavljat, koliko Primorcev je podsoljenih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo tebe bi še mogoče vzel s sabo v divjino Še raje pa na morje. sori no ....strelca pa res ne mislim raubšicat učit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne moreš si predstavljat, koliko Primorcev je podsoljenih komu ti to ? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> komu ti to ?Primorcev, ne Primork Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Skrbno preberite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Thanks sstane! Zdej vem komu se lohka zahvalim za vitkost cel life!slano + kislo, nič sladko!!! lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thanks sstane! Zdej vem komu se lohka zahvalim za vitkost cel life!slano + kislo, nič sladko!!! lpTočno, toda pazi, če si res v ravnotežju in te niti nobena bolezen nikoli ne daje, preidi takoj na neko naravno sol, kajti zadnja štiri leta je naša jedilna sol že petkrat prejodirana in ti grozi kakšen problem zaradi prejodiranosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 V ravnotežju!? Mentalno definitivno! Fizično?, menda, zbolim zlepa ne, pa tud kakih težav nimam, tud spomnim se jih ne, kdaj sem jih mela.lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 p.s.V čem se kaže prejodiranost! Simptomi, posledice?lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Vnetje, oziroma povečano delovanje ščitnice je že eden, tudi za luskavico sumim, da je lahko vzrok, tudi hiperaktivnost....Sicer pa, najenostavneje je, če pritisneš na akupresurne točke ščitnice na dlaneh in stopalih. Če začutiš neprijetno bolečino, je nekaj nekje že narobe . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Thanks za pojasnilo!Prosim še info (preveč postov ), kje, in katera je v prosti prodaji?lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thanks za pojasnilo!Prosim še info (preveč postov ), kje, in katera je v prosti prodaji?lpPoglej malo po trgovinah in si kupi najboljšo, ne najcenejšo, ker na soli ne moreš prišparat nič, izgubiš pa lahko ogromno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Jutri spet zacnem...ne z dieto, ampak mojim starim, uspesnih prehranjevanjem.Zadnje case ne poslusam telesa prevec :xx!: Jedla sem enkrat na dan, tisto, kar so pac ponudili pod vegi menijem ( pa se to premastno in ne prevec dobro), pila sem cocto iz avtomata, ko me je pa lakota med predavanji, sem sla pa se na kaksno cokoladico :xx!: V glavnem obupno. Prav vidim, da imam grso kozo, slabse pocutje, na tehtnico pa raje ne stopim. Tako da je pravi cas, da spet zacnem malce vec z beljakovinam, neham zvecer z OH-ji in veckrat na dan jem. Zdaj ko sem do srede doma, je to mozno.Tudi pijem premalo ( kar se pozna na urinu...) itd... Se mislim pa za nekaj casa odpovedati sladkorju...vsaj kak mesec, mesec pa pol, da grem ene 4 kile dol spet Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 študentska prehrana ni bila nikoli dobra in zdrava, sploh če si bolj na tesnem s financami...a si predstavljate, kar je bilo še 50 let mišljeno, kot hrana za reveže (a zdrava hrana), je sedaj bolj cenjena in dražja, kot t.i. hrana bogatašev. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Evo, sem bila 2 uri na fitnesu Ja studentska hrana ni najbolj...Ma, sej bolj ali manj je pri meni 2 dni problem v casu, ker nimam lukenj med predavanji, tisti dan ko pa imam, pa ne dovolj, da bi sla kam drugam. Tako da...Nasplosno vecino restavracij ne maram, ker je enostavno vse premastno :xx!: Ne vem no..bedno je... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 ja, tocno to! no, studentske hrane jaz ze dolgo ne, ker ...kje so studentski casi , ampak obup, kako mastno hrano ponujajo povsod :xx!: sem bila parkrat v vegedromu na malici in vse kar plava v olju. saj je dobro, ker mascoba JE prenasalec okusa, ampak zdravo pa tudi take menzaste hrane se hitro navelica. jaz, ko pridem domov sele ob sestih in vecinoma jem kuhano hrano doma, si nekako cez dan bolj tako-tako najdem pravo hrano. dopoldne jem jabolka, mogoce kdaj polnozrnate wasa krekerje ali pa kaksen vegi sendvic iz jablane. da bi sla ven na kosilo je pa bolj malo variant. edino kaksen spar, ki ima v solatnem baru dosti strocnic. so pa spet naoljene. mah! tezko je najt pravo hrano, pravi nacin. v bistvu je zunaj precej katastrofalno jest , sploh ce ne jes mesa. ne vem no, res je totalno bedno! sva ze dve! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 sem bila parkrat v vegedromu na malici in vse kar plava v olju. mah! tezko je najt pravo hrano, pravi nacin. v bistvu je zunaj precej katastrofalno jest , sploh ce ne jes mesa.kdo pa pravi, da v vegedromu moraš jesti indijsko - se strinjam, je preveč mastno :xx!: , ampak slovensko pa ni! halo, kje boš pa dobila tofu, sejtan, ajdo, lečo, čičeriko, ....... in kaj še vem kaj za jest? nikjer v ljubljani. res je to edina restavracija, kamor lahko greš kaj pojest kot vegetarijanec, razen če se ne naveličaš hitro pic in testenin - jaz tega ne maram jesti zunaj, potem me že bolj zanese v kako mehiško (še 1000 krat bolj mastno :xx!: , amapak jebat ga!). kaj češ, tako je, malo mastnega pa tudi ne škodi zunaj pojest, če športaš in doma ne žreš ultra brutalno mastnih zadev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.