Skoči na vsebino

Najbolj uspešna dieta?

Recommended Posts

indijska v vegedromu mi je itak prepekoca. sem enkrat izbrala tam en menu pa so rekli: *ah, ne kje pa, cisto nic ne pece.* pa sem komaj sapo lovila. jaz mehkuznica x:Dx ce pa jes tam pasulj, ricet pac take enoloncnice, so pa mastne. pa tudi tista juhica, ki jo dobis prej, je tudi mastna. ja, jaz se nisem sprejela tega kot dejstvo in nisem za kompromis. meni je pac premastno in tudi, ce sportam, je skodljivo. saj ne gre samo za kalorije x;)x .

kje bom pa dobila tofu in seitan? doma! ce ze! strocnice bi pa lahko tudi kje drugje ponujali.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 470
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
no ja, dostkrat majo tofu in sejtan pri 1. kosilu. xrolleyesx ja, juha je premastna, si me opomnila. xrolleyesx jaz hodim tja jest, ker mam luknje med predavanji in grem raje jest ob enih kot pa doma ob štirih, petih.

ja saj...vecina ljudi pac zunaj je, ker imajo tak nacin zivljenja. meni itak ni vsec tak tempo :xx!: taka varianta, ko si ves dan zdoma in hodis domov samo spat. ampak, kaj cmo?! vecina se pac s tem sprijazni. jaz se se nisem. podredila sem se tempu, moj kos zivljenja pa furam se vedno po svoje, ceprav sem za vecino malo smotana, ker pac tako zivim. ker se itak prevec ubadam z zdravjem in s hrano. *ja, koga pa zanima, a je notri svinjska mast?! burek kot burek! ja, koga pa zanima, da dajejo v kapucin ta mastno mleko!?* mene pac to zanima in meni je to vazno! ves, koliko energije porabi clovek, da razmislja in se ubada s tem. ti zmanjka potlej za teme o sosedih in slavnih in novih oblekah. x;)x saj ni treba, da je vse tako na ostro in strogo, samo, ce vem, da mi nekaj skodi, tega pac ne pocnem. dokler imam v svojih rokah in sama zase skrbim in si sama sebi pripravljam in izbiram hrano, bo pac tako. in zame je to najboljsa dieta :vio: x;)x

indijska v vegedromu mi je itak prepekoca. sem enkrat izbrala tam en menu pa so rekli: *ah, ne kje pa, cisto nic ne pece.* pa sem komaj sapo lovila.

ne morm verjet..jaz sem bila tam 3x in vsakič ni bilo čist NIČ pekoče, kaj šele, da bi imelo okus po indijski hrani..očitno se ji je enako zgodilo kot kitajski pri nas-prirejena :o|o:

DON'T PANIC

• 1 month later...
Guest mačona

zdele mi je uspelo v 12 dneh shujšati nekje 1,5 kile. :vio: jem, ko sem lačna in to je to. deluje. (trudim se že leta in leta, da bi probala tako vsaj ene 3 mesce, da bi mi to postala rutina). xrolleyesx pa nekak ne gre, mogoče pa bo zdej. :vio:

okoli stegen zgubila centi, isto okoli pasu. še kaki dve kilci, pa bom mela idealno postavco! x:)x xDDx

men je najboljša spontana dieta-stres in skrbi, sam ne priporočam, k si pol čist zmešan.

drgač pa itak manj jest pa kej športat, se mi zdi, da če bi to vsi upošteval, diete sploh ne bi ble potrebne, razn če gre za zdravstveno predpisano, zarad kakšne bolezni, ne sam zarad debelosti.

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

ola mene pa zanima če mi lahk poveste za kašno dieto, ki je učinkovita, al pa kšn link na kšno stran kje ste to najdl. lohk napišete tud kašn opis vaše diete in tako. hvala x8Dx

Najboljša in učinkovita dejavnost zs shujšat, pa predvsem za dobro počutje je.........

.....................sprostujoč, uživalski in pohoten SEX x:Dx x;)x ..........DELUJE

Guest mačona

x:Dx x:Dx x:px

(jaz pa pod stresom in ko sem vznemirjena, pozabit jesti. če sem pa zdolgočasena in lena, tudi več jem. zato probam v življenju biti čim bolj okupirana z raznimi zadevami, da ne bi preveč mislila na hrano.)

Najboljša in učinkovita dejavnost zs shujšat, pa predvsem za dobro počutje je.........

.....................sprostujoč, uživalski in pohoten SEX x:Dx x;)x ..........DELUJE

Kje se da dobit to " DIETO" x;)x x:Dx Jaz bi morala kakšno kilo dol vzeti xrolleyesx Če bi k tej "DIETI" dodala ČUTEN pa bi me POBRALO x;)x

najbolj uspešna dieta xscratchx

:att: zdravo prehranjevanje, kakih pet malih obrokov na dan, veliko športa, pa pozitivne energije x^x

Se strinjam s teboj,pa tudi 3 krat na teden mora biti pusto meso na jedilniku!

Hoj

Moj dnevni ritem - zelo hud in na glavo postavljen

6-12 spanje 14-19 treningi (vodenje pa tut mal intenzitete) 21 tuš 22 -6 služba

3-4 tedensko treningi

aja sreda pa tai chi ali meditacija 3 ure

Moj cilj je raztrupitev telesa, pa če kaka kila gre dol tut super.

Tut sam sem se odločil za neke vrsto dieto, shujševalno in post obenem. 4 dni sem samo pri 2-3 litrih vode (ker ponoči delam pojem še skodelico pese pa žličko čebule) Čez dan pa si stisnem sok iz grenivke samo pol kozarca - razrečen z vodo.

Dodati moram, da pred treningom (3 krat na teden pojem banano)

Moje počutje pa je nekam čudno (pritisk mi je padel na normalo ...super... pulz 61 ok). A počutim se utrujeno, včasih me malo boli glava, misli - razmišlanje pa zagotovo potujejo počasneje tudi sam sm počasnejši- gibi.

Načrt imam še kake 2-3 dni zdržati pod zgoraj omenjeno dieto. Potem pa dodati kruh iz žitaric pa sadje, v nočnem času (ko delam) pa solate. In z tovrstno dieto nadaljevati še6,7 dni. Potem pa bomo videli glede na počutje mogoče še nadaljevati ali kaka sprememba.

Kaj menite vi, ali je pre hudo glede na ritem dneva-noči. Ali bi bilo kaj za spremeniti?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...