Skoči na vsebino

Najbolj uspešna dieta?

Recommended Posts

Guest sstane
jah pol sem pa sam še na tunini pa fuzbalu

stane kaj meniš o navadni jedilni soli a je koristno da si soliš hrano z njo al bol da ne

Tebi ni pomoči x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 470
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
no dejte sprašujem, kako bi se obneslo če sploh ne bi jedel OH

Eskimi jih tudi ne, živijo pa malo bolj kratko :o|o:

no dejte sprašujem, kako bi se obneslo če sploh ne bi jedel OH

pomoje ne najbolj dobro. naši možgančki rabjo glukozo in če je ne dobijo iz oh, jo pa nardijo iz aminokislin (proteini-če pa še tega ne ješ, pol ti pa mišice telo razgradi)

oh so čist fajn zadeva, sam ne smeš jest preveč prečiščenih (to sm u montignacu prebrala); torej nič sladkorja, bele moke, belega riža... poskusi s polnozrnatim rižem, ajdo, ješprenom, piro, ... ogromno je koristnih žitaric, ki jih sploh ne uporabljamo!

da bo pa tvoja dieta delovala, boš pa moral popolnoma spremeniti življenjski stil-poleg tega, da boš pazil kaj ješ, kdaj ješ, zakaj ješ, moraš v dieto vključiti tudi telesno vadbo. in to potem tolk časa delat, da ti bo prešlo v kri, drugače bodo kilogramčki sper pršli nazaj. nažalost... xDDx

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

a prav razmišlam:

Da shujšaš morš pač čimvečjo razliko nardit med kalorijami ki si jih porabu in vnešenimi, kaj lahko fališ, če malo ješ? Če ješ še beljakovine pa se mišice regenerirajo energija pa pride iz maščobe. Mama prav?

Če miruješ a telo kuri maščobe al ne?

Dejmo ateji pa mame napište kej, grem večerjat ocvirke s putrom.

Sem takšen, ker sem živ.

Po moje ni preveč dobro popolnoma izključit OH. Veliko se govori o številnih dietah oz. načinih prehranjevanja, kjer imajo glavni delež maščobe, beljakovine, šele nato hidrati. Tako naj bi se mnogi ozdravili debelosti, diabetesa in mnogih drugih težav. Če boš najprej zmanjšal kruh, krompir, testenine si že na dobri poti. Če bi popolnoma izključil OH bi prišlo do ketoze. Kaj je to, tudi piše na netu. :) Počasi začni eksperimentirat, pa opazuj se. Ne da se kar na splošno nekaj trdit za ziher. Če rabiš še kaj, pa povej... Sori, da ti nisem več napisal, sem malce len.

Kaj sploh je tvoj cilj - shujšat?

Guest sstane
Dejmo ateji pa mame napište kej, grem večerjat ocvirke s putrom.

Vidiš, kako si priden, od te kombinacje pa res ne boš postal odvisen.

Kaj pa tole:

"Ločevalna dieta je totalna bedarija (oprosti izrazu). Vedno ko hujšaš, si želiš izgubit špeh in ne mišic, glikogena, vode, kar pa v tej dieti izgubiš!

Praviš da nisi zadovoljna s 3kg na mesec. Če boš izgubila 2kg na mesec (od tega večna špeha) boš lahko izredno zadovoljna, kar ti bo pa uspelo samo z zdravo prerhano, kar pa tole sploh ni. Več o tem, kaj je zdrava prehrana si lahko prebereš tudi tu.

Imaš 2 možnosti:

1. Nadaljuješ s to "dieto", kilograme boš izgubljala hitreje, ampak to ne bo špeh, tako da boš vedno slabo izgledala, potem pa boš nazaj dobila vse ali pa celo še 2X toliko, ker manj imaš mišične mase, počasnejši je metabolizem.

2. Da opustiš tole bedarijo in se začneš izobraževat kaj je to urejena prehrana in si s pomočjo forumovcev sestaviš jedilnik za hujšanje in izgubljaš po 0,5kg na teden dol, vendar večina špeha..."

vir:forum mojtrener

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

No dejte mi mal nasvetov, kaj je dobro za hujšanje. Kakšna hrana je primerna, itd.

Dobra za hujšanje je vsekakor telovadba, da ne ješ po 18 uri ampak da ješ vse v zmernih količinah. Ni dobr de greš v eno skrajnost ( da ješ kot zmešan ) in ni dobro, da greš v drugo skrajnost ( npr. da iz prehrane izločiš oh ).

Ok, po dobrem mesecu moje "diete" sem izgubil osem kg, maščobe bolj malo, ampak tid mišic se mi zdi da ne, vsaj na nogah. Torej kam sem shujšal teh 8kg in ali sem na pravi poti do hujšanja?
Sem takšen, ker sem živ.

Guest sstane
Torej kam sem shujšal teh 8kg in ali sem na pravi poti do hujšanja?

Saj ja sam vidiš, da ne, če se ti jezik nekaj mrgodi :o|o:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...