Guest sstane 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 jah pol sem pa sam še na tunini pa fuzbalu stane kaj meniš o navadni jedilni soli a je koristno da si soliš hrano z njo al bol da neTebi ni pomoči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 ...so rekli, pa še zmer pomagajo Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 ...so rekli, pa še zmer pomagajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 stane nč ti ne verjamem Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 stane nč ti ne verjamemSaj ne smeš, moraš razumet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 no dejte sprašujem, kako bi se obneslo če sploh ne bi jedel OH Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 no dejte sprašujem, kako bi se obneslo če sploh ne bi jedel OHEskimi jih tudi ne, živijo pa malo bolj kratko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 no dejte sprašujem, kako bi se obneslo če sploh ne bi jedel OH pomoje ne najbolj dobro. naši možgančki rabjo glukozo in če je ne dobijo iz oh, jo pa nardijo iz aminokislin (proteini-če pa še tega ne ješ, pol ti pa mišice telo razgradi)oh so čist fajn zadeva, sam ne smeš jest preveč prečiščenih (to sm u montignacu prebrala); torej nič sladkorja, bele moke, belega riža... poskusi s polnozrnatim rižem, ajdo, ješprenom, piro, ... ogromno je koristnih žitaric, ki jih sploh ne uporabljamo! da bo pa tvoja dieta delovala, boš pa moral popolnoma spremeniti življenjski stil-poleg tega, da boš pazil kaj ješ, kdaj ješ, zakaj ješ, moraš v dieto vključiti tudi telesno vadbo. in to potem tolk časa delat, da ti bo prešlo v kri, drugače bodo kilogramčki sper pršli nazaj. nažalost... Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 a prav razmišlam: Da shujšaš morš pač čimvečjo razliko nardit med kalorijami ki si jih porabu in vnešenimi, kaj lahko fališ, če malo ješ? Če ješ še beljakovine pa se mišice regenerirajo energija pa pride iz maščobe. Mama prav? Če miruješ a telo kuri maščobe al ne? Dejmo ateji pa mame napište kej, grem večerjat ocvirke s putrom. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Po moje ni preveč dobro popolnoma izključit OH. Veliko se govori o številnih dietah oz. načinih prehranjevanja, kjer imajo glavni delež maščobe, beljakovine, šele nato hidrati. Tako naj bi se mnogi ozdravili debelosti, diabetesa in mnogih drugih težav. Če boš najprej zmanjšal kruh, krompir, testenine si že na dobri poti. Če bi popolnoma izključil OH bi prišlo do ketoze. Kaj je to, tudi piše na netu. Počasi začni eksperimentirat, pa opazuj se. Ne da se kar na splošno nekaj trdit za ziher. Če rabiš še kaj, pa povej... Sori, da ti nisem več napisal, sem malce len. Kaj sploh je tvoj cilj - shujšat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 shujšat in čimmanj bit odvisen od hrane Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Dejmo ateji pa mame napište kej, grem večerjat ocvirke s putrom.Vidiš, kako si priden, od te kombinacje pa res ne boš postal odvisen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 aaaa stane! sej sem dal sol! Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 aaaa stane! sej sem dal sol!V tvojih letih sem si jaz mast pocukral. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ma jaz sam sarkazem zganjam, itak en jem OH ...že par ur Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 itak en jem OHMatic, da jih ne piješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 hrana je največja droga trenutno v svetu Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Kaj pa tole: "Ločevalna dieta je totalna bedarija (oprosti izrazu). Vedno ko hujšaš, si želiš izgubit špeh in ne mišic, glikogena, vode, kar pa v tej dieti izgubiš! Praviš da nisi zadovoljna s 3kg na mesec. Če boš izgubila 2kg na mesec (od tega večna špeha) boš lahko izredno zadovoljna, kar ti bo pa uspelo samo z zdravo prerhano, kar pa tole sploh ni. Več o tem, kaj je zdrava prehrana si lahko prebereš tudi tu. Imaš 2 možnosti: 1. Nadaljuješ s to "dieto", kilograme boš izgubljala hitreje, ampak to ne bo špeh, tako da boš vedno slabo izgledala, potem pa boš nazaj dobila vse ali pa celo še 2X toliko, ker manj imaš mišične mase, počasnejši je metabolizem. 2. Da opustiš tole bedarijo in se začneš izobraževat kaj je to urejena prehrana in si s pomočjo forumovcev sestaviš jedilnik za hujšanje in izgubljaš po 0,5kg na teden dol, vendar večina špeha..." vir:forum mojtrener Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Pozna kdo kakšno dieto z pizzo? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Pozna kdo kakšno dieto z pizzo? Probi, pojej vsak dan 2 pice in cez en teden porocaj o rezultatih Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
temnolaska 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 No dejte mi mal nasvetov, kaj je dobro za hujšanje. Kakšna hrana je primerna, itd.Dobra za hujšanje je vsekakor telovadba, da ne ješ po 18 uri ampak da ješ vse v zmernih količinah. Ni dobr de greš v eno skrajnost ( da ješ kot zmešan ) in ni dobro, da greš v drugo skrajnost ( npr. da iz prehrane izločiš oh ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Ok, po dobrem mesecu moje "diete" sem izgubil osem kg, maščobe bolj malo, ampak tid mišic se mi zdi da ne, vsaj na nogah. Torej kam sem shujšal teh 8kg in ali sem na pravi poti do hujšanja? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Torej kam sem shujšal teh 8kg in ali sem na pravi poti do hujšanja?Saj ja sam vidiš, da ne, če se ti jezik nekaj mrgodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 8 kil v jezik al kaj? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 8 kil v jezik al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.