seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Si predstavljaš, da bi fine dame navsezgodaj letale okoli jezer očitno se raje futrajo s soljo in posedajo na kavču in mislijo, da bo sol opdravila vse njihove težave... ane stanko? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 očitno se raje futrajo s soljo in posedajo na kavču in mislijo, da bo sol opdravila vse njihove težave... ane stanko? pazi kuko govoriš... k ene smo se tud okol jezera potile..in takrt nismo ble čist nč fine Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 očitno se raje futrajo s soljo in posedajo na kavču in mislijo, da bo sol opdravila vse njihove težave... ane stanko? To misliš ti, one z malo soli pa se predajajo zjutraj drugim užitkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 pazi kuko govoriš... k ene smo se tud okol jezera potile..in takrt nismo ble čist nč fine neee štekaš fore, stane prodaja neko svojo čudežno sol in js ga mal bockam sej vem, da ste ene pridne To misliš ti, one z malo soli pa se predajajo zjutraj drugim užitkom tem užitkom pa se jaz raje predajam po teku, ker so potem še toliko bolj intenzivni in občutni... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 stane, zakaj je tvoja sol tako draga, jaz dijak si je ne morem privoščit? A ne bom zdej bolan, sam k sem reven? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 stane, zakaj je tvoja sol tako draga, jaz dijak si je ne morem privoščit? A ne bom zdej bolan, sam k sem reven? zato, da ima večji zaslužek Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 neee štekaš fore, stane prodaja neko svojo čudežno sol in js ga mal bockam sej vem, da ste ene pridne tem užitkom pa se jaz raje predajam po teku, ker so potem še toliko bolj intenzivni in občutni... Narobe, zamenjaj vrstni red, pa da vidimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Narobe, zamenjaj vrstni red, pa da vidimo ti zamenjaj sol, pa da potem vidmo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ti zamenjaj sol, pa da potem vidmo To ti pa verjamem, brez džoginga bi te že razneslo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 To ti pa verjamem, brez džoginga bi te že razneslo a spodi med nogam? ja takšen in drugačen joging je moja zasvojenost... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 a spodi med nogam? ja takšen in drugačen joging je moja zasvojenost... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 stankica, zakaj ne odgovoriš vprašanju tistega dijaka? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ne upa Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 stankica, zakaj ne odgovoriš vprašanju tistega dijaka? Kdor misli, da lahko na soli kaj prišpara, ni reven, ampak nor ne upaOprosti, nisem sinoči opazil tvojega vprašanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Danes je padel dokončen scenarij za tv spot - z biodieto do zdrave vitkosti Želi katera sodelovati Tudi kateri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 če ti pa na to kdo nasede pa svaka čast Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 če ti pa na to kdo nasede pa svaka častMatic, ne bodi sedaj užaljen nad mojim odgovorom o šparanju, toda to je dejstvo. Pri maksimalni porabi je to strošek 1000 SIT mesečno, za katerega pa lahko ugotoviš že z eno dozo, ali je smiselen ali ne, ker imaš knjigo na internetu zastonj.Pri hujšanju mora biti pa tako ali tako prihranek na hrani večji od stroška, sicer nisi naredil nič, torej se moraš vprašati, koliko boš z biodieto zaslužil, ne pa izgubil.Je to za odraslega fanta res tako nelogično? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 če ti pa na to kdo nasede pa svaka čast seveda da mu nasedajo.....predvsem zaradi nezdrave soli.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 seveda da mu nasedajo.....predvsem zaradi nezdrave soli.... zlomk....tralalaNerodno je le, da nasedajo samo pametni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Nerodno je le, da nasedajo samo pametni. hm....a pa pametnim je spljoh potrebna tvoja sol? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 hm....a pa pametnim je spljoh potrebna tvoja sol? zlomk...tralalaVprašaj sebe, ne mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 VITKOST Organizem ne zna šteti kilogramov, zna pa šteti elektrone, ki jih na jeziku sprošča biokoda in gredo takoj v možgane.Občutek sitosti nastopi takrat, ko to ugotovijo možgani preko jezika, ne pa prepoln želodec.Toda če kode ni, je to za telo tudi edina rešitev.Debelost je tako direktna posledica uživanja nekodirane in zato premalo slane hrane, kajti telo se hoče, ne glede na to, kaj si o soli misliš ti, oskrbeti s potrebno dnevno količino soli.In če je v obroku le polovica soli, poješ pač dva obroka.Če pa uravnotežiš vnos kalorij in zdrave soli v svoje telo, hujšaš do ravnotežne vitkosti.In ne čudi se, če boš nekoliko zrasla, kajti mišice se bodo napele in zravnale skelet, trebuh pa bo uplahnil na desko zaradi boljše prebave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Jaz mam pa sam jedilno sol doma Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Kje bi dobil kakšno tabelo kcal vrednosti za pijačo v decilitrih in ne gramih. Hvala Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Kje bi dobil kakšno tabelo kcal vrednosti za pijačo v decilitrih in ne gramih. HvalaV osnovni šoli so ti že povedali, da je kila vode en liter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.