anka 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je zdej, a ne greste nič na morje ritke posončit. Kakšni pa boste, če ne boste do takrat shujšali? Ja kaj bojo pa rekli? točno to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 jaz sem zdaj na Montignacovi (ločevalni dieti) in jo zelo pohvalim, ker ješ vse (jutri lahko celo dva kosa torte ),samo kombinirat je treba. Kile grejo tud kar dol. Pa lačen nisi skor nikoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem zdaj na Montignacovi (ločevalni dieti) in jo zelo pohvalim, ker ješ vse (jutri lahko celo dva kosa torte ),samo kombinirat je treba. Kile grejo tud kar dol. Pa lačen nisi skor nikoli. To me zanima, je kakšna knjiga o tej dieti? Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 MICHEL MONTIGNAC: JEM, TOREJ HUJSAM je pa zanimivo, da sem sla najprej na google preverit, ce vem pravi naslov in, ko sem odtipkala *jem torej hujsam* sta prva dva zadetka z luninega foruma, torej so tule ze govorili o tem Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jazz 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Lep pozdrav!Za vse vas, ki razglabljate o čudežnih dietah 'newsflash' žal ne funkcionirajo . Verjemite vem! Poskusil sem vse od diete mnj' do najrazličnejših čajev in ločevalnih diet. Na kratek rok že prinesejo rezultat, na dolgi rok pa kvečemu kakšen kilogram več. Pri večini si lačen ali vsaj brez energije. Po nekaterih lahko dobiš tudi resne zdravstvene probleme. Kje torej tiči odgovor? V spremembi življenskega stila na dolgi rok, v zdravi in uravnoteženi prehrani, zadostni količini zaužite tekočine ( beri vode ) in zmerni telesni vadbi. Sliši se mogoče komplicirano pa ni. Meni je to uspelo tudi s pomočjo izdelkov HERBALIFE. Z njimi sem izgubil 27 kg, kar je pomembnejše, to težo tudi brez težav vzdržujem in se ob tem odlično počutim . Program ti sestavi osebni svetovalec in te skozi celotno obdobje zgubljanja telesne teže tudi vzpodbuja in pomaga z nasveti. Pa še ena malenkost - v primerjavi z ostalo hrano ti izdelki sploh niso tako dragi . Če želite o tem zvedeti kaj več, me kontaktirajte in sporočim vam kje in kdaj lahko dobite več informacij. Najtežja stvar pri vsem tem je odločitev, da želite nekaj narediti zase - vse ostalo pride samo po sebi. Za začetek pa lahko nekaj osnovnih informacij dobite na My Webpage - Vstopna koda je 1811 Veliko uspeha:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Evo, se moram se jaz oglasiti v temi dieta Razlicni portali, razlicni mediji, razlicni osebni trenerji, razlicni casopisi...vsi ponujajo razlicne diete. Hitre, cez vikend, cez noc.S se boljsimi recepturami, s se boljsimi, kaj boljsimi, superiornimi dodatki, s katerimi pa resnicno morate uspeti. Pa vse skupaj, khm.Kot da vam ni jasno nekaj najbolj osnovnega: Celotno zivljenje je dieta. Pa naj razume vsak po svoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jazz 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Poskusite z izdelki HERBALIFE. Deluje . Osnovne informacije na www.vitalnost.com - Code 1811 za več preko emaila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 To! Reklame Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jazz 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Pa se ena stvar - LOČEVANJE HRANE NI ZDRAVO! Zato Montignac in ostale ločevalne diete ( 90 dnevna, dieta s točkami, brez OH .....) odpadejo. Sicer prinesejo določen rezultat, ampak ali ste res pripravljeni za kosilo jesti meso za većerjo pa krompir ....... do konca življenja? Pustimo ob strani počutje, ki ga ločevanje prinese. Zato še enkrat www.vitalnost.com CODE:1811 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ja itak A ni lih Julijana napisala, da je te zasvoji? Ce je to v redu.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
m15ka 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 hm...zakaj bi si zelodec zapacali s tabletami? js sem na dieti od Dr. Pirnata ze od januarja s tem da sm vmes tudi gresila (zelo ) ampak vseen mi je do sedaj uspelo shujsani 14kil s cimer sem zaenkrat zadovolna ampak lepo pocasi... Ni pomembno kaj si drugi mislijo o tebi pomembno je da obstajajo osebe ki te imajo rade taksnega kakrsn si ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Meni se zdi pa Montignac čisto u redu in se ga tudi nekako držimo z občasnimi **pregrehami**. recimo zelo podobna je South Beach diet varijanta.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Torej pr vseh teh dietah locujes? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
m15ka 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 pri dieti od Dr. Pirnata ne jes samo ogljikovih hidratov ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ja ločuješ med seboj, s tem da je prva faza malce bolj stroga, druga je pa bolj ohlapna....ne vem, če sta najboljše ampak delujeta....Veliko ljudem uspe tudi z Weight watchersi, ki jih pri nas še ni. Je tudi podoben princip. Vsi priporočajo veliko vode, zmerno gibanje vsak dan in pa jesti **po pameti**, nobenih ekstremnih odstopanj ali odrekanj.Seveda, če se odločiš, da boš shujšal ne moreš iti vsak dan v slastiko na 2 torte + porcijo sladoleda, temu se zavestno odrečeš za kak mesec, odvisno koliko želiš shujšati, potem pa spet lahko vse ješ. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 -Kako se zove naj poznatija dijeta? -"Budem sutra" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 A koja najefikasnija? Kamasutra Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>-Kako se zove naj poznatija dijeta? -"Budem sutra" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A koja najefikasnija? Kamasutra Nekalorični sex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Seks je, kar se hujšanja tiče, precejšnja zabloda. Zato raje seksajte, ker vam je všeč in se dobro imate pri tem, ne pa da bi shujšali. (Kar pa seveda ne velja za tiste, ki so sposobni onegaviti se pol ure ali več neprestani, kar na koncu že izgleda isti, kot bi trebušnjake delal. Problem je namreč v tem, da partner mogoče ne hujša in mu tolikšnja "ljubezen" morda sploh ne bo všeč. ) Najprej si uredite obroke časovno znotraj dneva in se tega držite vsaj tri tedne, potem pa po možnostis sim manjšimi odstopanji še naprej. Potem poskrbite, da ničesar ne boste jedli po sedmi uri zvečer. Kupite si tehtnico na 0,1 kg in se tehtajte VSAKO jutro pred zajtrkom ter rezultate zapisujte. Vsak mesec si iz tega narišite diagram, lahko tudi vpišete komentarje. Velike se boste naučili o sebi pa še kilogramov bo počasi manj. Toliko BREZ KNJIG. Pa še kaj bi se dalo reči. Če se ukvarjaš s tem dlje časa, potem nekaj valjda ostane ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm...zakaj bi si zelodec zapacali s tabletami? js sem na dieti od Dr. Pirnata ze od januarja s tem da sm vmes tudi gresila (zelo ) ampak vseen mi je do sedaj uspelo shujsani 14kil s cimer sem zaenkrat zadovolna ampak lepo pocasi... Ni pomembno kaj si drugi mislijo o tebi pomembno je da obstajajo osebe ki te imajo rade taksnega kakrsn si ... Grešim jaz itak zmeraj..pa ne samo s hrano... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seks je, kar se hujšanja tiče, precejšnja zabloda. Zato raje seksajte, ker vam je všeč in se dobro imate pri tem, ne pa da bi shujšali. (Kar pa seveda ne velja za tiste, ki so sposobni onegaviti se pol ure ali več neprestani, kar na koncu že izgleda isti, kot bi trebušnjake delal. Problem je namreč v tem, da partner mogoče ne hujša in mu tolikšnja "ljubezen" morda sploh ne bo všeč. ) Najprej si uredite obroke časovno znotraj dneva in se tega držite vsaj tri tedne, potem pa po možnostis sim manjšimi odstopanji še naprej. Potem poskrbite, da ničesar ne boste jedli po sedmi uri zvečer. Kupite si tehtnico na 0,1 kg in se tehtajte VSAKO jutro pred zajtrkom ter rezultate zapisujte. Vsak mesec si iz tega narišite diagram, lahko tudi vpišete komentarje. Velike se boste naučili o sebi pa še kilogramov bo počasi manj. Toliko BREZ KNJIG. Pa še kaj bi se dalo reči. Če se ukvarjaš s tem dlje časa, potem nekaj valjda ostane ... Joj, to je preveč zakomplicirano vse skupaj. Seks, to pa ja! Uro in deset minut! Sam če pol požreš pol flaše šampanjca, jagode in dve črni lindt čokolado pa še kremšnito - ne vem, če kaj shujšaš, hehe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Pri tej kalorični "predpripravi" bi bilo potem potrebnega - takole na hitro izračunano - vsaj uro in tričetrt orenk ublanja, da prideš na nulo. Če se ne vžge vse skupaj še pred tem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri tej kalorični "predpripravi" bi bilo potem potrebnega - takole na hitro izračunano - vsaj uro in tričetrt orenk ublanja, da prideš na nulo. Če se ne vžge vse skupaj še pred tem ... Ublanja, hehe! Tega pa nebi zdržala. že pri uri in deset min. skoraj crkneš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Hm, uspešna dieta? Jaz bi temu rekla takole. vsako telo ve, kaj mu najbolj paše in kaj mu škoduje. Zame uspešna dieta je že ta, da pravilno kombiniram hrano in jo torej med seboj ne mešam OH+B, pa večerji se tudi povečini odpovem. Morda kakšen jogurt ali sadje, se mi zdi, da se tudi veliko bolje počutim, če se zvečer preveč ne najem. Že zjutraj se vstanem vsa polna energije. Drugače pa najboljši recept, da shujšaš je: MANJ ŽRI IN VEČ GIBAJ!!!!! Pa da ne bo pomote: ne se totalno izstradat.....Vsega v pravi meri, nič pretiravanja.....!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.