Skoči na vsebino

Napoved za 4. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=4"][b]Napoved za 4. teden[/b][/url] - [b]24. - 30. januar 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 59
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Ma ja, da mam mir s tem. :)

Saj bi se lohk se cvekalo pa cvekalo, pa fulkrat bom rekla, saj res, to sme pozabila... a... pac... neka celotka. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala, x:Xx... a ne zmeraj tolk, vcasih ne gre pa ne gre, mas prazno glavo al si pa samo zmatran... No a trudim se pa res... saj se podpisem pac pod to...
Saj ves kako je s tem... x:)x :palec:

Picasso

hvala marsa,
ceprav je tale napoved ... :o|o:

sem ze prejsnji teden bila vsa razvrvrana,
pa sem upala, da bo tu v prihodnosti kaj prijetnejsega...
zgleda, da bo treba kar delat.
aaaaaaaargh, kdaj bo kaj finega na spisku?! xcivx
no, upam da bo vsaj koncentracija stimala, ker ce bom se dolgo taka,
bom kmalu brez sluzbe xrolleyesx

aja, ful si mi vsec na tej ikonci BTW :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

ma saj bo, tud vznemirljivost bo.... vis, ko vedno lohk se kaj dodas...
No a bo prehlastno, presilovito... krcevito tud morda...

ma saj je lusten... pac ene dva ali tirje zelo mocni aspekti (hm, oz. stirje) bodo ruzhili in mal diktiral sceno. :D
Ampak hvalabogu da smo v vodnarju, a ni? :)
Sem hitro sita kaksnih prevec zategnjenih stosev... :)
Meni sede tole obdobje zelo. xyesx
pa ceprav za******.
Saj tak je lajf ze skoz, v bistvu. :P :D

Picasso

x:Dx x:Xx

moram rect, da je meni najhujse vedno pred luno. teden dni do polne lune x;)x

ko se drugim rola, sem jaz navadno ze cisto mirna.
mi je ze zdaj bolje kot v petek, in sploh bolje kot ves prejsnji teden.

kar naj ruzi, samo da je akcija.
mi je slo na zivce prejsnji teden je bil zame totalno mlahav in nic, nic...
samo nek nemir totalen v zraku in povsod, pa kar nekaj...bljak.
vsekako eden najbolj zoprni tednov zame.

no, zdaj bo nov teden.

:palec: :vtz:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Dramatično! No saj spet vem, da mi ni treba razmišljati a bi se postila ali pa ne. Bom pa ubodla kameno strelo eliksir, pa afirmacije.

Ceprav kr neki nervozna....brez veze, nekaj me **daje** pa mi intuicija kaj dosti ne pomaga. Blokada :xx!:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

uau...a že nova napoved :eek: ...marsa razturaš :palec:
...sicer pa bolš, da prej preberem, sam tile komentarji ne obetajo glih navdihujočih položajev...sam da je sonce v vodnarju, bo takoj bolš...če drucga ne...pa bomo spet še mal bol odpeglani x:Dx x:px :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hojla!

ja, zdajle bo cez ene pol ure, konjunkcija zoprna. :||

Tinka - thanx, nisem opazila vceraj! x:Xx

Bobnar, xDDx, saj dam katero s spegli tud, zdaj mam malo to, ko je ravno vodnar. :)

Coccinelle, ne more bit drugac kot mal saturnovsko obarvano, prvic zarad konjunkcije, drugic pa zarad merkurja in venere v kozorogu, tako ne bi bilo tocno, ce bi izpostavljali samo energije vodnarja, kjer je sonce.

Cosma, Rakice - to maste pac na soncu (luni, asc) - jasno da se bolj ruzhi.
Saj proti koncu tedna se sprosti, merkur pride v vodnarja, samo vmes bo se mars v konjunkciji s plutonom (torej lahko 'racunate name' v dnenviku s kakimi urezi, poskodbami ipd.). :D

Picasso

[quote name='Marsa' date='24. Jan 2005 ob 09:47'][post="361596"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] samo vmes bo se mars v konjunkciji s plutonom (torej lahko 'racunate name' v dnenviku s kakimi urezi, poskodbami ipd.). :D[/quote]

:eek: a že spet :eek: ... x;)x

ja no, upam da ne... a ce se tolk pazim, fasem kaj. :||
Meni pluton in mars (kaj sele ce sta med sabo) v aspektih vedno mocno delujeta in se skorajda ne morem izognit vplivu.. ce pa nima zveze z mano (torej ce pa nisem jaz storasta), je pa kaj drugega, odstekane okoloscine.
Saturn denimo samo cutim, trenutno, a se mi 'nikamor ne veze'. xDDx
Tole pa prec vse aktivirano... :D

Picasso

Upam, da bo šlo vse kot je treba! xcrossfingx xgoldfishx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Danes Venera tvori kvadrat z Jupitrom v Tehntnici. Huh zanimivo ali pa tudi ne. Danes se kar nekaj dogaja.

Marsa, have mercy ne se fentat pliz. Gospodinjska dela preložiš ali pa uporabiš smučarske rokavice, če boš čebulo sekljala.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[quote name='cosma' date='24. Jan 2005 ob 12:08'][post="361692"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]... Gospodinjska dela preložiš ...[/quote]tole se mi nekak se najboljs slisi... xDDx x;)x

Picasso

...in najbolj varno... x;)x

sicer pa, če se bo teden nadaljeval tako, kot se je začel, pol se ga bo dalo kar dobro prenest....upam, da ja x:px

zdaj je konjunkcija ze mimo (ena)... no ziher bo se kaj... bomo poslusali v porocilih raznih oz. spremljali...
ampak ipak je sonce v vodnarju in uran v ribah. xDDx x;)x

Picasso

če ta dva takole vplivata, pol jima dam lupčka x:Dx ...bistveno lažje je prenašat vse tole...in upam, da bo vsaj tako dobro ostalo... :palec:

me veseli, preteklo obdobje ti ni bilo glih vsec prevec, kot se spomnim... :)

Picasso

aha, prav se spomniš....tud slučajno mi ni blo všeč...se je pa dalo zdržat, to je pa tud nekaj... x:Dx x;)x

[quote name='Amis' date='24. Jan 2005 ob 13:34'][post="361747"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
...se je pa dalo zdržat, to je pa tud nekaj... x:Dx  x;)x[/quote] to je VSE, Amis... xyesx x^x

Picasso

Fajn, :palec:
Drzimo pescicke... :vio:

Mah.... vse bolj temno je... sploh nimam volje za nic... beden dan... :||
Ne bi mogel bit bolj saturnovski. :\\

Picasso

men je pa žal, ko nisem jezička stegnila, me zanima kako izgleda če izbruhnem orng... mogoče je pa bolje jeziček lepo držat, pa po svoje nardit ;)
mah kaj naj rečem, so bili tud lepši začetki tedna...
Marsa, hvala za napoved :palec:

[quote]V začetku tedna bodo številni med nami malodušni ali depresivnega počutja, zato je predvsem pomembno, da ohranjamo trdnost in zdravje.
Ponavljajmo pozitivne afirmacije in negujmo vero v pozitivne izhode in rešitve; za še tako temno nočjo pride lep in svetel sončen dan. :)[/quote]

Sem bil res danes bolj tak čuden, pa vse živo mi je skozi glavo šopalo. No, zdaj sem že boljši.

Tisto o čiščenju stanovanja pa je komaj danes za mano prišlo. Sem komplet stanovanje po tleh pomil, pa parket nalakiral.

Andres

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...