Skoči na vsebino

Napoved za 4. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 59
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Marsa' date='26. Jan 2005 ob 11:01'][post="362871"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Torej - komur mocno dleuje mars, pluton ali ima ta dva v povezavi, naj pazi v teh dneh!!![/quote]
kaj pa vem, se nisem pazila, ali kako... mars konj. pluton je pri meni usekala z vročino - zdravje - pluton po 6. hiši že nekaj časa sesuva vse sortetorte, zdaj pa je še mars mal podkuril, pa smo zakuhal :switz: ... kako naj se pazi Daša, ki ima poleg tele tranzitne konjunkcije mars-pluton še tranzit plutona na natalnega marsa? ... sredi te scene je naredila vozniškega (kot ti, Marsa ... si omenila v dnevniku)... morda jo pa podžiga in kuri, da je aktivna sto na uro (kar tudi res je)... za vse druge variante pa xcrossfingx

... jaz tud ne vem, če bi znala povedat, kako sem v teh dneh... 'mal čudno' x;)x xDDx
Deli na socialnih omrežjih

mateja, parkrat sem ze omenila tole... podobnost nekaksno... vsaj... osnovno.. tezko razlozit... mamo ene ribe tole... no to je rdeca nit... hahaha x:o)x se to se vcasih pol izkaze da je sam sco v navezi al kaj takega...

mene je res, dobesedno shokiralo, ko sem naredila chart za svoj izpit.
Mislim kaj tacga! :OO!:
Hkrati pa mi je to dalo tak naboj odgovornosti in vsega tega...
Kot te zresni otrok, te tole zresni...prizemlji... a moras.. uskladit... premikanje (promet) z zemljo... da ne poletis.... :D
In ce poznas pravila, ce imas kulturo, reflekse... neko priblizno 'varnost' (npr. 'sodobno vozilo' kar je zdaj itak skoraj defolt)... potem pa te se zvezde in vesolje pac mal scitijo...
ne razseckavat, bit skepticni... tako pac je... vesolje nekatere nase premike mara, nekatere pa ne...
ce smo v skladu, nas mara... ce nas pa oklofuta... smo pa IPAK... morda to rabili...
treba vcasih mal preshejkat. xyesx

ne da sem negativna...
ampak recimo... tudi ce moj chart pomeni, da umrem v neki blazotni nesreci nekje...
in? a mam rajs, da od raka grozotnega?

Nic se ni treba bati... vse lepo pride, kot je prav. samo bodi pac zavesten... ne v smislu zadrzanosti... pac pa zavedanja, modrosti, razumevanja vseh okoliscin...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa... ja, je nekaj 'podobnih momentov' ribjih, zato najbrž bolj štekaš Dašino sceno kot jaz ... sicer ni tolk zlo ribja, je precej plutonovska (na mc-ju), kar si tud ti ... (heh, ampak sem jaz tud - sonce konj. pluton :bomb: xcivx ) ... enivej... tnx za napisano... včasih sem prav osupla, kako me poznaš bolj, kot marsikdo tule okrog mene xsrcx

Jaz imam pa ta teden ful veliko dela. Pridem zmatran domov, vtsanem zmatran, skratka, to vse je posledica štirih manjkajočih sodelavcev.

Opazil sem zanimivost v zadnjih dveh dneh. Imam eno stranko, ki od mene obutev kupuje. POnavadi jo zajebavam, saj sedaj je ločena, in takoj ko sem to izvedel, sem pač skupaj dal 1+1, tako da ta bo padla, pravim.
Na kafe se baševa že tri leta, ampak njena mama z njo dela, ki je seveda ljubosumna na vsak njen korak, tako da se lahko o cafetu meniva, samo kadar mame ni. "Ma daj," sem rekel njeni mami, zadnjič, da je nebi imel za taščo, četudi mi tono obutve kupi. x:Dx x:Dx
Včeraj me je klicala ta moja kao tašča in mi po telefonu da naročilo. Pohitim v trgovino z robo in vidim, da je tam samo še ta mlada, ki normalno spet ni za kavo, ker otroci so doma že lačni.
Jebi ga. Če ne more na kavo, sem si misli, naj pa vsaj Stanetovo sol kupi. V ta namen sem prinesel cel box s knjigo in vse to. Ona je itak bolj na zdravje mahnjena, tako da ni ji bilo težko povedati, da Stane bo itak to vse na naslov firme poslal. In kar je najvažneje. Dol mora ene 10 kil dat. Ampak ona še kar neki okleva bi al nebi sol kupila. Potem ko sem ji povedal, da se meni več sperme nabira kot prej je že nekaj tudi sama poskušala sol, tako da verjemam, Stane ima potencialnega kupca. Vprašanje le kdaj bo to.

Evo druga novica. Pride danes eden bivši sodelavec, ki sedaj prodaja čistila in tiste ekološko preparate za lijake odmašit in podobno.
Ops, meni se vključi mehanizem za kombiniranje, spomnim se Liine proozvodnje PH5 sistemov za vodo, mu na brzino, a še vedno površno predstavim vse to, tako da če bo Lia tu pri meni, pred vsemi vami, upam da ne bo zamere. x:Dx x:Dx x:Dx

Itak bo tudi Stane prišel. Ampak ne istočasno z Lio. x8Dx x:Dx

Andres

Itak bo tudi Stane prišel. Ampak ne istočasno z Lio. x8Dx x:Dx

Andres[/quote]

Itak.... x8Dx x:Dx da se boš vsakemu posebej posvetil x;)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

[quote name='Mateja' date='27. Jan 2005 ob 20:41'][post="363628"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]marsa...  ja, je nekaj 'podobnih momentov' ribjih, zato najbrž bolj štekaš Dašino sceno kot jaz  ... sicer ni tolk zlo ribja, je precej plutonovska (na mc-ju), kar si tud ti ... (heh, ampak sem jaz tud - sonce konj. pluton :bomb:  xcivx ) ... enivej... tnx za napisano... včasih sem prav osupla, kako me poznaš bolj, kot marsikdo tule okrog mene  xsrcx[/quote]
mateja, x:Xx, to je najbrz zato, ker si pac odprta, pa jaz tolk boljs lohk 'prodrem' v vse. :) :palec:
Za daso pa sva ze ugotavljali podobnost, veckrat, mdr. Pluton na MC-ju (a je ona tud sco v asc?)

[quote name='oona' date='27. Jan 2005 ob 23:23'][post="363781"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Danes me je pa kar nekaj pičilo in v trenutku sem bila strašno slabo raspoložena...Venera opp saturn verjetno... :xx!:[/quote]
O, Oona, tebe pa ze nekaj cajta nisem videla, upam da si kul... ti ful mocno cutis saturna, a ne? se mi zdi, da veckrat, ko je kaj s saturnom,se oglasis s cim taksnim... no saj, sonce, asc... normalno... :)
Po mojem bo ziher boljs, ko bo merkur presaltal v vodnarja. xyesx

[quote name='Andres08' date='28. Jan 2005 ob 00:09'][post="363812"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]...tako da ta bo padla, pravim. ...[/quote]
xDDx x:px kaksne mas ti, Andres! x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='28. Jan 2005 ob 12:18'][post="363980"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
O, Oona, tebe pa ze nekaj cajta nisem videla, upam da si kul... ti ful mocno cutis saturna, a ne? se mi zdi, da veckrat, ko je kaj s saturnom,se oglasis s cim taksnim... no saj, sonce, asc... normalno... :)
Po mojem bo ziher boljs, ko bo merkur presaltal v vodnarja. xyesx[/quote]
Sploh ne vem več, kater planet je še dober..zdajle sem pa res u k**** :xx!: in še zdravje me je mal povozilo... :V:
Dum spiro, spero.

xcrossfingx ja saj, sonce in asc, telo...
Kateri je dober? Mah, Oona, zdajle je recimo Uran taksen...
odvisno za kaj? Za zdravljenje, pocitek, kulazho, saturnove konjunkcije in opozicije niti konj. marsa in plutona niso OK.
Pol se moras pa malo okrepit najbrz, splosno, zacni telovadit, ce lahko, zdaj je primerno, zarad marsa in plutona (sam ne smemo pretiravat, mozne so poskodbe in taksno)...

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...