Andres08 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Diana. Premišljeval sem kako tečejo diskretni in manj diskretni ženski pogovori. Za resne zadeve vas je itak bolj malo ki bi se lahko v debato vpeljale. Punce torej. Imate pripravljene kugle? Andres vam je vrgel balinčka, ve pa sedaj bližajte. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha. Kaj pa moški pogovori? Mi si upamo pokazat čustva ena drugi, vi jih pa skrivate?? Splošno gledano Macho, macho man.... Lupina ful trda, znotraj ste pa šibkejši od nas. Zenske zmoremo prenesti veliko in se ob tem ne zlomimo. Vi pa iščete takojšnje rešitve, če jih ne najdete ste v p... oz. so zenske krive za vse? ? ? Kaj bi me brez vas!!! A taki so vaši pomeniki. Kaj bi vi brez nas?. Sem mislil, da boš bolj izčrpna z izpovedjo o tem kakšne debate tolčete. Moški pogovori? Hmm. Boš morala nov topic odpret. Tu za jajca ni dovolj prostora. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha. Kaj pa moški pogovori? Mi si upamo pokazat čustva ena drugi, vi jih pa skrivate?? Splošno gledano Macho, macho man.... Lupina ful trda, znotraj ste pa šibkejši od nas. Zenske zmoremo prenesti veliko in se ob tem ne zlomimo. Vi pa iščete takojšnje rešitve, če jih ne najdete ste v p... oz. so zenske krive za vse? ? ? Kaj bi me brez vas!!! Zaključek posta je odličen..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah, pogovarjamo se o dolzini penisov in hodimo skupaj na WC, kjer se igramo.... Torej o mickenem ni nkol debate..... ......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah, pogovarjamo se o dolzini penisov in hodimo skupaj na WC, kjer se igramo.... Zanimivi pogovori. A vendarle Diana. Kje je potem vsa ta čustvenost, če morate na pogoovre o dolžini penisov ravno na WC hoditi. Sicer pa. Popolnoma ti verjamem. Zadnjič je imel v diskoteki en izbranec to srečo, da sta mu ga dve oralno. Ena je držala vrata, medtem ko je druga delo opravljala. Po tem sta se zamenjali. Kljub vsemu je tudi to del narave. Kot seveda vsi vaši pogovori dekleta. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Niso le čustva del narave..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>To del narave In tebi razlagati o čustvih ali čemerkoli. I dont think so. Domnevam, da ti nisi ravno za oralno. Na WCju rajši govoriš o dolžini penisov. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kaj imata te dve babi od tega da z njim "oralno občujeta" Je on kaj posebnega, sta onidve moteni? Ti dve babi ne govorita o penisih na WCju. Jima ni treba. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kaj imata te dve babi od tega da z njim "oralno občujeta" Je on kaj posebnega, sta onidve moteni? Kaj pa vem. Svobodni, mladi, tud seksualno svobodni, on je ziher nekaj posebnega, če sta uživali, ko sta ga zadovoljevali, mah, zakaj pa ne.....če so vsi happy Mogoče pa je samo sanjal, tudi ok, če se ni prehitro zbudil.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti dve babi ne govorita o penisih na WCju. Jima ni treba. AndresNe da jima ni treba, ampak ne moreta - ker imata polna usta. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Kaj Mick, sam razmišljam mal o tem. Ti zgleda iščeš romantično ljubezen , sam lajf je tud za kdaj "neumnosti" počet, ne.... Moj piskrček.....je brez dna. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Glede na tvoje slovo menim, da nisi ravno zavrta. Samo rabiš čas. Torej spadaš v skupino žensk pod oznako D. A so ta lahke. No, potem ko se enkrat odpreš moški komaj vidi kakšen ogenj ima pod sabo. Zdaj mi je jasno zakaj je Bobnar v sorodnem topicu prej psihologijo omenjal. Andres In mimogrede. Še vedno smo v topicu o ženskih pogovorih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: Kdo ve kam ga je on prej tlačil....Sta se pa osrečili! Če bi moški tako mislili, da kdo ve kaj ste ženske notri tlačile, oziroma bi se bali zaradi predhodno ven pobranega stekla, bi vas bilo še pol devic. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne da jima ni treba, ampak ne moreta - ker imata polna usta. Tamara. Vitamonov ti kaj manjka? Jaz se napajam s Stanetovo. Soljo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Vidim, da polna Luna se bliža...vse mal mede a !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Ojla stara, kako si kaj? Ti, a veš da me je poklical un iz kopra...Kateri, a Miško?Ma ne, Mucek je bil. Pravi, da bi rad, da se dobiva..Ja in..?Ja kaj, jutri se dobim z njim... A res, a kar tako?Ja..Kako pa kaj doma?Ah, vse po starem. Desc je tečen kot ponavadi, otroc tudi nekaj sitnarijo, tako da... Kako pa ti? Je kaj novega na vidiku?Ahg..sami stari primerki... Sam ne okol govort! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla stara, kako si kaj? Ti, a veš da me je poklical un iz kopra...Kateri, a Miško?Ma ne, Mucek je bil. Pravi, da bi rad, da se dobiva..Ja in..?Ja kaj, jutri se dobim z njim... A res, a kar tako?Ja..Kako pa kaj doma?Ah, vse po starem. Desc je tečen kot ponavadi, otroc tudi nekaj sitnarijo, tako da... Kako pa ti? Je kaj novega na vidiku?Ahg..sami stari primerki... Sam ne okol govort! Bravo Oona. Dosegla si namen tega topica. Super. Očitno smo morali najprej enga oralca naštimat, da je topic stekel v pravo smer. Čudno se mi zdi edino to, da ste ženske po eno uro na telefonu, ti pa si napisala vse v nekaj vrsticah. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Santos! Ne samo, da se luna bliža. Depresiven dan je bil, zato upam, da bo šel vsaj eden/ena danes boljše volje spati. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Vidim, da ste prav obsedeni s tem depresivnim dnevom...lih tukaj na obali se menimo o tem...žal, moj dan je čist cool, morda me mal nervoza daje, ker zadnje čase preveč treniram pa v trenutkih še sam sebi hodim na živce...! http://obala.net/index.php?show=news&action=news&id=8837 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tamara. Vitamonov ti kaj manjka? Jaz se napajam s Stanetovo. Soljo. AndresHmmm , po čem sklepaš, da bi mi lahko vitamini manjkali? Sicer hvala za skrb - zaenkrat se kar dobro držim. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Tamara. Nekakšen hitri zaključek glede na tvoj predzadnji post v tem topicu. Obenem me seveda veseli, da si polna. Vitaminov- Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa vem. Svobodni, mladi, tud seksualno svobodni, on je ziher nekaj posebnega, če sta uživali, ko sta ga zadovoljevali, mah, zakaj pa ne.....če so vsi happy Mogoče pa je samo sanjal, tudi ok, če se ni prehitro zbudil.... ta zadnji stavk. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kaj imata te dve babi od tega da z njim "oralno občujeta" Je on kaj posebnega, sta onidve moteni? diana tud "prasice" obstajajo, ne sam mentalno prizadete.. ali ipak to spada pol že v drugo temo.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Custva kazejo vsi. eni manj, eni bolj.morda je primerneje razmisljati o lastnih pomanjkljivostih, kakor o pomanjkljivostih drugih; se posebej, ce ne vemo razlogov in sklepamo iz dojemanja nase percepcije.sicer pa je res da je veckrat tako kot pravis; toda pomembno je vedeti zakaj!---------<{POST_SNAPBACK}>Aha. Kaj pa moški pogovori? Mi si upamo pokazat čustva ena drugi, vi jih pa skrivate?? Splošno gledano Macho, macho man.... Lupina ful trda, znotraj ste pa šibkejši od nas. Zenske zmoremo prenesti veliko in se ob tem ne zlomimo. Vi pa iščete takojšnje rešitve, če jih ne najdete ste v p... oz. so zenske krive za vse? ? ? Kaj bi me brez vas!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.