free 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Lahko pa ne locis na moske in zenske in gledas na cloveka kot osebo, kot drugo bitje, kot del debe, ki si zeli poslusat tvoja custva; del ki si zeli izpovedi in tega da izkomuniciras tvoje misli, kakrsnekoli pac so. ---------<{POST_SNAPBACK}>To del narave In tebi razlagati o čustvih ali čemerkoli. I dont think so. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Včeraj je bil baje najbolj stresen dan v tem letu (pa še dobro se ni začelo to leto). Kaj vse se spravijo računat...No, to je moja razlaga za te poste v tej temi. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Hudimana, Andres, kake pa maš - zakaj naj ne bi bile dost globoke za resne pogovore?!?!Upam da se šališ, sicer te pregriznem na pol!!To bi kvečjemu lahko rekla za vas, dece, pa ne bom, ker je to samo eno poslploševanje.Maš takšne in drugačne,pa vseeno...sorazlike. Konkretno:zadnjič smo preživeli vikend v koči na Pokljuki, 5 parov (plus moja pupa), daleč od civilizacije. In po dnevu na snegu smo imeli "družabni" večer. Kmalu pa smo se babe zvlekle nekako v svoj kotek (razen tamale, ki je osvajala tipe, precej uspešno), tipi pa so debatirali po svoje. Razdelili smo se spontano, ker smo načele različne teme. Osebne, bolj občutljive, in ja, bolj globoke. Ko je ena govorila, smo druge prisluhnile in disciplinirano podale vsak svoj komentar, ko smo prišle na vrsto. Seveda nas je vmes prekinjalo vpitje dedcev, ki so igrali Risk in hodili po pirčije v kuhinjo, se krohotali na glas in imeli prav take, bedne, plitke pogovore in jeb**** povprek. KADAR pa se dobimo s temi pari posebej (npr. da smo samo dva skupaj, pa znajo bit tudi tipčki resni in globoki za pogovore. TAko da, nič slabega. poleg vsega tega resnega pa meni osebno PAŠE čvekat, klepetat, "šimfat" (tudi kdaj) in se pogovarjat o precej intimnih stvareh - s prijateljicami. Medtem ko vem, da se tipi ko so skupaj nikoli nimajo resnih debat. To je moja izkušnja, vem, da sem dala ua primerjavo tudi moške pogovore, ampak nič za to. Smo si različni, definitivno. A konc koncev, brez njih ne gre. No saj brez nas pa še sploh ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj je bil baje najbolj stresen dan v tem letu (pa še dobro se ni začelo to leto). Kaj vse se spravijo računat...No, to je moja razlaga za te poste v tej temi. Sem jaz tud pomislila...zakaj in kako se nekdo spravi kaj takega računat... Meni osebno je bil včerajšnji dan zlo fajn dan in sem tud bla cel dan zlo dobre volje... medtem ko pa bi prej za danes rekla, da sem že skor malo depresivna... In s tem sem že tud čisto blizu te teme - se mi zdi, da se punce veliko pogovarjamo o tem, kako se trenutno počutimo in zakaj je temu tako...medtem ko moški verjetno redko. Sicer pa je valda tud odvisno s kom se pogovarjaš - z eno ful dobro kolegico se pogovarjaš res o vseh, tud zelo intimnih stvareh (o svojih čustvih, o seksu - lahko tud zelo podrobno, o problemih s partnerjem in v družini...), s kakšno drugo kolegico, ki ji morda ne zaupaš toliko, pa bolj splošne in površinske zadeve (kje si je kupla ful dobre nove čevlje; kako gre v službi, šoli...)... Sej to pa je tud pri moških verjetno isto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 oona, ti si res fajn ampak nekako moram razocarat andresa, ni to ravno tipicna zenska debata.vsaj jaz nimam nikoli takih.se pogovarjam res bolj o custvih, ampak zdaj eno fake-debato s svojo prijateljico opisat je pa malo dolga.... andres, povej kaj o kategorijah A-D! in naprej. me ful zanima... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 andres ženski pomenki..primer.. Lahko grejo ful v podrobnosti, recimo z eno kolegico ko se meniva težko jo skinem s telefona no, pa če sama kej povem al pa ne, skratka daljši je čas ko se ne vidiva / slišiva, večja je nevarnost, da bo vse skupi 2 uri trajalo.. pove vse koga/ktero je videla, sej veš, ko sem ti pred časom pravila to pa to, ko smo meli nerazpucano, no zdej smo se vse pomenili, zdej je vse jasno in sploh fajn in pol smo to pa to predebatirali o temu in temu, ah ja ta pa ta, sej se spomniš v zvezi s tem, ko sta imela to in to, a ja zdej sem se spomnila, ko že o tej stvari govoriva, no sej ni važno, ampak čist tak slučajno sem se spomnila, da ti moram povedat, da sem to pa to našla in je takšno pa takšne barve, pa vsepovsod sem iskala in pol sem tam in tam hodila, pa tam pa pol čist slučajno to našla čist drugje in še tisto, pa je bil tam en takšen in full faca in se poznamo z enim, ko ga on pozna in smo se tam in tam spoznali, aja no da nadaljujem kje sva ostali... Ja pa tole moreš vedit! A že veš, še ne... pa jst ja, ja a res ja, no sej se vidmo kej, ja ja fajn te je slišat, mhm.. pa a res mam omejeno.. ko pol pa že kr mal.. pol pa rečem o fajn, no pa bo mir zdej neki časa! ko men se pa ne da tolk govort. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Cute hihi hja desci se pogovarjamo pa o fitnesu, o ženskah... o matematiki zanimivo da nobene omembe kake bolj intimne zadeve razen mrbit lej kaj me tale zajebava... pa to, bolj intimno se pogovarja le v dvoje, pr tipčkih javno ne... vsaj v moji družbi je tko... hm ko bom meu kak pogovor bom napisalll chitchat... torej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 nino, pozabu si dodati še o avtih, pa o športu, recimo, kako je blo na rekreaciji, pa ovo, pa ono - pa una, pa tista, pa ona tam..............pa tko........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 ja intimno itak da ne javno...vsaj moje prijateljice ne, na sreco...mi gre na zivce to ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Ops, nov , kurčev, veter piha na Luni (ali samo šprica po ustih?)Andres, a malo preverjaš, katera bi bila za nov veter, morda je keri všeč samo sapica, druge bi hotele kar orkanskega? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ops, nov , kurčev, veter piha na Luni (ali samo šprica po ustih?)Andres, a malo preverjaš, katera bi bila za nov veter, morda je keri všeč samo sapica, druge bi hotele kar orkanskega? Joj. Še v službo ne smem in že me tu okupirate. Pa tako preprosto vprašanje je bilo v topicu zastavljene. Kako ženske kvačkate? Piko. Novega vetra je dovolj. Še ta stari ni šel čez. No ja, itak ko gre čez kmalu na drugo stran sveta pride, tako da itak smo vedno skupaj. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>andres ženski pomenki..primer.. Lahko grejo ful v podrobnosti, recimo z eno kolegico ko se meniva težko jo skinem s telefona no, pa če sama kej povem al pa ne, skratka daljši je čas ko se ne vidiva / slišiva, večja je nevarnost, da bo vse skupi 2 uri trajalo.. pove vse koga/ktero je videla, sej veš, ko sem ti pred časom pravila to pa to, ko smo meli nerazpucano, no zdej smo se vse pomenili, zdej je vse jasno in sploh fajn in pol smo to pa to predebatirali o temu in temu, ah ja ta pa ta, sej se spomniš v zvezi s tem, ko sta imela to in to, a ja zdej sem se spomnila, ko že o tej stvari govoriva, no sej ni važno, ampak čist tak slučajno sem se spomnila, da ti moram povedat, da sem to pa to našla in je takšno pa takšne barve, pa vsepovsod sem iskala in pol sem tam in tam hodila, pa tam pa pol čist slučajno to našla čist drugje in še tisto, pa je bil tam en takšen in full faca in se poznamo z enim, ko ga on pozna in smo se tam in tam spoznali, aja no da nadaljujem kje sva ostali... Ja pa tole moreš vedit! A že veš, še ne... pa jst ja, ja a res ja, no sej se vidmo kej, ja ja fajn te je slišat, mhm.. pa a res mam omejeno.. ko pol pa že kr mal.. pol pa rečem o fajn, no pa bo mir zdej neki časa! ko men se pa ne da tolk govort. Mushi! Hvala lepa, ampak uživanja ob takih pomenkih ni. Verjamem, pa da je ona en bolj ne ravno tipični primer ženske. Ali le? Ta ženska verjetno ima verjetno manj povešene joške, kot bi jih lahko imela. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj je bil baje najbolj stresen dan v tem letu (pa še dobro se ni začelo to leto). Kaj vse se spravijo računat...No, to je moja razlaga za te poste v tej temi. Danes je že danes, včeraj je pa itak mimo. Razprava se nadaljuje, tako da notri v feeling si padla, tako da lahko tudi kak ženski pogovor natreseš. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hudimana, Andres, kake pa maš - zakaj naj ne bi bile dost globoke za resne pogovore?!?!Upam da se šališ, sicer te pregriznem na pol!!To bi kvečjemu lahko rekla za vas, dece, pa ne bom, ker je to samo eno poslploševanje.Maš takšne in drugačne,pa vseeno...sorazlike. Surangeni. Sploh nisi konkretna. Vse kar si napisala, je da ste se se pogovarjale in da so desci pivo pili in karte igrali. Samo če pogledaš drugače. Za karte moraš biti že mislec, medtem, ko za ženske kvačkarije, si lahko tudi ženska. Za resne pogovore pa res niste najbolj primerne. Oziroma vas je primernih nekaj, samo nekaj. In to so navadno tiste, ki se ne dvigujejo nad oblake nad drugimi. Dal sem ti torej povod, da me pregrizneš na pol. Samo še to prej povej. Imaš protezo ali še ne? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> oona, ti si res fajn ampak nekako moram razocarat andresa, ni to ravno tipicna zenska debata.vsaj jaz nimam nikoli takih.se pogovarjam res bolj o custvih, ampak zdaj eno fake-debato s svojo prijateljico opisat je pa malo dolga....andres, povej kaj o kategorijah A-D! in naprej. me ful zanima... Kakšne pa imaš potem ti debate, če je Oona podala nekoliko bolj drugačno?Kategorije te zanimajo kaj? Po moje bi bilo treba v temu primernem topicu pisat take stvar. Kakor koli že. Kategorija A so radodajke brez predsodka. Kategorija B. Manj radodarne, z, na prvi pogled vidnim predsodkom. Kategorija C. Potrebnice, ki ne pogledajo moške zaradi lastnega kompleka. Kategorija D kamor sem vštel Diano. Potrebna samo da rabi svoj čas, drugače pa je itak fina dama, vse dokler se šestič z istim ne sleče. Če jih menja, je itak vedno an startu in tako lahko dolgo dolgo ostane v D kategoriji. Kategorije se seveda nadaljujejo, tako, da tebe Tinka še nisem uvrstil. Morda pa le pašeš v podkategorijo, ki še ni definirana. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 aha, štekam, Andres.Po moje si ti en od unih tipov, s katerim bi se lahko pogovarjala.Všeč so mi ljudje, ki poslušajo, kaj govorim. Ki mi vržejo kost za glodanje. Ali me izzovejo. Mi postavijo kočljiva vprašanja. Bla bla, kot včasih paše in kot ga je Muši zelo dobro opisala, pa tudi Oona, je samo blabla in na koncu takega pogovora sem bolj prazna kot prej. Uživam, če se lakho pogovarjam o vsem. Samo sogovornik mora biti pravi. Konkretno teme, ki se jih (trenutno) pogovarjam s prijateljicami: osebne (problemi iz domačih logov -še bolj konkretno, kaj me moti pri tašči in kako naj to rešim, kako veliko moj mož dela in bi rada, da bi manj, kako sem se odločila, da je čas za spremembe - da sem se preveč zanemarila, o hčerki, kako raste in kaj je zanimivega ušpičila), službene (kaj naredit s pomočnico, ki nam vsem zaposlenim greni življenje), odnosi (zakaj sta šla narazen, kako ga prebolet, kako si nanovo organizirat življenje)... dostikrat se pogovarjam s prijateljicami o tem, kako smo se pri čem POČUTILE, pri kakšnem pogovoru ali dejanju... S tipi pa - z možem se pogovarjava o čisto vsem, on bi se pa še bolj o avtih pa o košarki - no o tem se s kolegi, sicer pa se pogovarjajo bolj konkretno, kaj bo kdo naredil ali je naredil (doma), o službi, spomini na kakšne traparije, ki so jih skup ušpičli... To mi trenutno pride na misel. Vse pa je odvisno od sogovornika. Valjda. Dej Andres, vrži še kakšno zanimivo kost! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mushi! Hvala lepa, ampak uživanja ob takih pomenkih ni. Verjamem, pa da je ona en bolj ne ravno tipični primer ženske. Ali le? Ta ženska verjetno ima verjetno manj povešene joške, kot bi jih lahko imela. Andres sorry ne štekam. What? zakaj povešene, oz. manj? A ko tolk govori al kaj.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšne pa imaš potem ti debate, če je Oona podala nekoliko bolj drugačno?Katego rije te zanimajo kaj? Po moje bi bilo treba v temu primernem topicu pisat take stvar. Kakor koli že. Kategorija A so radodajke brez predsodka. Kategorija B. Manj radodarne, z, na prvi pogled vidnim predsodkom. Kategorija C. Potrebnice, ki ne pogledajo moške zaradi lastnega kompleka. Kategorija D kamor sem vštel Diano. Potrebna samo da rabi svoj čas, drugače pa je itak fina dama, vse dokler se šestič z istim ne sleče. Če jih menja, je itak vedno an startu in tako lahko dolgo dolgo ostane v D kategoriji. Kategorije se seveda nadaljujejo, tako, da tebe Tinka še nisem uvrstil. Morda pa le pašeš v podkategorijo, ki še ni definirana. Andres andres, predvsem imam z vsakim clovekom drugacno debato, zato ne morem tule blesteti s kaksnimi primeri, da bi ti lahko kaksno kategorizacijo zacel tudi niso bistveno drugacne od mojih pogovorov z moskimi.nekomu sem zadnjic po pomoti poslala mail, ki je bil namenjen moji prijateljici.tako je imel priloznost nekaznovano n brez slabe vesti ocenit to drugacnost v komunikaciji.sem ga jaz v bistvu prosila...ker je rekel, da ni bral vsega.no, kakorkoli ze: zakljucek je bil, da moje pisanje njej ni bistveno drugacno od tistega njemu.morda sem z njo rahlo bolj sproscena, pa to ni cudno, ker jo poznam ze vrsto let. ne vem..ne pogovarjam se npr. o tipih na splosno.ce sem zaljubljena, se pogovarjam torej o enem tipu oz. o mojih obcutkih.in obratno.vceraj me je na primer pustil tip, s katerim se nisem uspela zacet romance.to je bilo kar zanimivo.sogovornica je kimala, se mrscila in na vseh potrebnih mestih rekla: jooj, grozno.ko sem se izpovedala ( enih 5 minut, za registracijo), je sla debata svojo naravno pot.o njenem bivsem fantu, ki je zabodel svojo sedanjo prijateljico, o filmu, ki sva ga gledali,o ful dobri glasbi pri tem filmu, o tem, kako je zanimivo, ker se je meni zdel pozitiven, vecini ljudi pa zalosten, o glasbi v lokalu, kjer sva bili in ki ga hocejo (mater jim! kje je peticija?) zapreti, o turkih na splosno, o telovadbi, o pilates, o zgodnjem vstajanju, o luninem postu, o tem, da mogoce ni priporocljivo pit gin tonic, ce se postis, potem o taksijih, nenavadnh ljudeh, ki jih srecas, srecujes leta, in ti mogoce ne bi bili vsec, ce bi jih res spoznal in tako naprej. pogovarjam se o tem, kar je bilo na porocilih, o vremenu, ce grem v hribe, o vsem pac. kaj bi ti rad v bistvu vedel?hm. srecno s kategorijami...ko me uvrstis, me prosim obvesti. potem ko si enkrat v kategoriji, zelo tezko namrec prides ven. zato se ne splaca trudit.dobro je pa vedet Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Andreas nimaš nič bolj pametnega za počet?? Daj napiši še kakšen recept v čorbe, to je tko zanimivo :vio: Diana. Tvojega recepta še nimam. Bi pa bil dobrodošel. Predvsem iz stališča, ker si ženska, kar pomeni, da imaš veliko več možnosti, znanja, sposobnosti, narediti boljšo čorbo kot pa jaz. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sorry ne štekam. What? zakaj povešene, oz. manj? A ko tolk govori al kaj.. Če toliko govori potem se tudi rada dol zmeče. Če se rada dol zmeče je v glavnem na hrbtu, pa še moški jih gor vleče. To je formula zakaj ima manj joške povešene. Preveri drugič in primerjaj z neko njeno vrstico. Joto verjetno dobro naredi ta kvačkarca. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha, štekam, Andres.Po moje si ti en od unih tipov, s katerim bi se lahko pogovarjala.Všeč so mi ljudje, ki poslušajo, kaj govorim. Ki mi vržejo kost za glodanje. Ali me izzovejo. Mi postavijo kočljiva vprašanja. Bla bla, kot včasih paše in kot ga je Muši zelo dobro opisala, pa tudi Oona, je samo blabla in na koncu takega pogovora sem bolj prazna kot prej. Uživam, če se lakho pogovarjam o vsem. Samo sogovornik mora biti pravi. Pol maila si namenila nekim tipom in čustvenosti. Kdo pa bo jedel? A s čustvi hrano kupiš madona? Zanimivo, da nobena od vas ne govori mednarodno. Tu vam seveda nisem v podporo, da lahko rečete, da si mednarodno postate. Predvsem je mednarodna situacija tista, ki kreira vaš današnji dan. Ve seveda najdete tašče pa tipe, kako je katera komu dvojko dala, zakaj sta se razšla ipd ipd. Podn, res babe, podn. Največji problem in pazljivost pri vzgoji nobena ni omenila. To so DROGE, priprava otroka da bo dovolj zrel, v pravem trenutku ukrepal pravilno. Jebeš ti tašče pa bivše tipe, če ima otrok morebiti junkee družbo, ali če mu le ta nekako od daleč maha. Če ima desc smolo itak sam na koncu plača telefonske račune, otrok se zafiksa, ženska pa kvačka o tašči in nekih X tipih. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sploh ne znam kuhat tega. Hrenovko ti skuham na en dva tri.... špagete, kakšno simple omakco, ...solato znam tudi "skuhat" . Bo treba več vadit..... Pol bi bil jaz pri tebi lačen. Hrenovk ne jem, omake iz vrečke ne kupujem in jih ne jem. Ostaneš samo še ti kot ženska. In ker bi me slabo nafutrala bi se te hitro naveličal. Diana. Čorba je še daleč. Tu na LF so recepti. Med drugim za joto. In mimogrede Diana. Ti se kljub D kategoriziranosti najrajše na hrbet uležeš. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 Tinka. Nekako priljubljena si mi, ker je Martina oziroma Tinka tudi moja sestrična, tako da dileme ni. Pravzaprav mi je ta tvoj opis pogovorov še najbolj všeč. Verjetno zato, ker je raznolik, še vedno pa je enostranski. In pravijo, da ženska lahko dela več stvari hkrati, moški pa samo eno. Hmm. To bo treba pod vprašaj dati. Mi je pa všeč, da se pogovarjaš isto z moškimi kot z ženskami. Tiso, da se se z vsakim svoje pogovarjaš je razumljivo. Si se pač naučila kje je limit posameznika in zato mu ne zaupaš, da bi grupnega probala tudi ti. Recimo da je tako, no. Glede kategorij in kam spadaš Tinka... Mislim, da si v B ali C. Saj to je pozitivno, če računamo, da so frigidne tam nekje, v H ali J skupini. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol maila si namenila nekim tipom in čustvenosti. Kdo pa bo jedel? A s čustvi hrano kupiš madona? . Podn, res babe, podn. Največji problem in pazljivost pri vzgoji nobena ni omenila. To so DROGE, priprava otroka da bo dovolj zrel, v pravem trenutku ukrepal pravilno. Jebeš ti tašče pa bivše tipe, če ima otrok morebiti junkee družbo, ali če mu le ta nekako od daleč maha. Če ima desc smolo itak sam na koncu plača telefonske račune, otrok se zafiksa, ženska pa kvačka o tašči in nekih X tipih. AndresAndres, tlele si pa mal mim... O fiksanju, drogah in ostalih junkke družbah..pa ne po telefonu. Tisto je osebno. Zaenkrat imam to srečo, da se mi to ne dogaja. Receptov tudi ne izmenjujem po telefonu, je pa zanimivo, da imam nekaj moških prijateljev, s katerimi tudi dolgo klepetam po telefonu in poslušam, kako jim je ali ni uspelo katere položit. Tko da - ni dosti razlik. In ker sem samostojna bejba, si račune na koncu meseca plačam sama. Ampak, ti rečem, o tipih je najboljš govort. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Andres... glede na kaj letijo tvoji komentarji?A ni tole tema za ženske pomenke? To se pravi, o čem se ženske pogovarjamo med seboj..... Jaz na primer čvekam s prijateljicami o vsem možnem.... O tem kakšno perilo sem zadnjič videla v H&M, pa mi je žal, da si ga nisem kupila, do tistih njokov, ki sem jih jedla v Kavalu, pa bi jih lahko še eno tono pojedla zdele.... Če so pa zadeve resne, pa ima katera kakšne probleme v love lajfu (al pa kje drugje), se pa usedemo in pomenmo, kaj si katera misli o tem in kaj je najbolje narest, itd...Čeprav ponavadi malokateri nasvet obrodi sadove, ker sem jaz taka, da konec koncev vedno poslušam le sebe......ampak se pa dobro počutiš, če lahko kaj s kom tudi deliš...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.