Andres08 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zaradi mene lahko tudi ne ješ in veš kaj se potem zgodi.... ta zadnje je pa res , ampak mojemu je to bolj všeč kot meni, tako da sem v končni fazi povsod razen na hrbtu Me veseli, da je tako tvojemu bolj všeš. Vprašanje le kje je limit časa, ko mu ne bo več. Ostal bo s hrenovko, z omako, kaj več bi težko naštel, ker tvoj post je nelogičen. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 Res Tinal. Tu naj bi se pisalo o ženskih pomenkih. Ampak včasih se malo zavozi. To itak iz prakse poznaš. Vidim, da se komplet pogovori vrtijo okoli čustvenosti in porabe denarja. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Andres, tlele si pa mal mim... O fiksanju, drogah in ostalih junkke družbah..pa ne po telefonu. Tisto je osebno. Zaenkrat imam to srečo, da se mi to ne dogaja. Receptov tudi ne izmenjujem po telefonu, je pa zanimivo, da imam nekaj moških prijateljev, s katerimi tudi dolgo klepetam po telefonu in poslušam, kako jim je ali ni uspelo katere položit. Tko da - ni dosti razlik. In ker sem samostojna bejba, si račune na koncu meseca plačam sama. Ampak, ti rečem, o tipih je najboljš govort. Kaj sem mimo? Ti si nekako v vlogi telefonske klepetulje. Jaz sem itak mislil na splošno pogovori, četudi ne ravno po telefonu. Jebemo. Ste si priborile emacipacijo, zdaj pa še za kofe s sosedo šparate, ker morate kartice v telefone metat. Itak nam je telefon vsem vzel pristnost v kontaktu z drugo osebo, kot nam je avto in avion vzel stik z zemljo. Jaz bi se najraje v 1910 vrnil. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>še raje mam brke ŠE DOBRO, DA MAŠ KAMELO TA JE PA RES TA NARTABOLŠ.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 andres, kakor sem nasplosno proti posplosevanju sem tudi kategoricno proti kategorijam.kaj bi bil ti, po tej logiki...hm. dvojni A? kdo bi vedel. no, ti kar uzivaj, ce imas sistem, imas pac sistem in imas zato tudi kategorije. andres, ce bos pogruntal, kako v 1910, mi sporoci. potem lahko tudi kak recept pade za hudo joto od moje pranone. v zivo. kako je bilo pa po rokometni tekmi na islandiji? ali smo samo mi tako obsedeni, ker pac zmagujemo. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Vi vidu Andres, kar nekaj T-tipv žensk Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>andres, kakor sem nasplosno proti posplosevanju sem tudi kategoricno proti kategorijam.kaj bi bil ti, po tej logiki...hm. dvojni A? kdo bi vedel. no, ti kar uzivaj, ce imas sistem, imas pac sistem in imas zato tudi kategorije.andres, ce bos pogruntal, kako v 1910, mi sporoci. potem lahko tudi kak recept pade za hudo joto od moje pranone. v zivo. kako je bilo pa po rokometni tekmi na islandiji? ali smo samo mi tako obsedeni, ker pac zmagujemo. To ni le neko kategoriziranje. Predvsem so to sledi, ki jih vsak pušča za seboj. Tudi midva Tinka. Kaj bi bil jaz? Težko vprašanje. Zato ste tu vi, vsi ostali, da me nekako opredelite. V 1910 se da priti. Ampak to je že potovanje skozi čas. Bi rad to doživel, ampak se bojim, da gre samo v drugih sferah kot je ta naša trenutno živeča dimenzija. Tekma. Hmm. Seveda smo zmagali, nisem pa vsaj tu na LF videl nobene obsedenosti. Včeraj in tudi še danes sem jih v službi zajebaval, ker so si oni mene sposojali, ko je Slovenija izgubila na OI v Grčiji. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2005 Gledam in vse bolj se mi dozdeva, da se ta topic ni začel tako kot je videti sedaj. Manjkajo posti. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Mogoče se ti samo zdi. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Diana. Premišljeval sem kako tečejo diskretni in manj diskretni ženski pogovori. Za resne zadeve vas je itak bolj malo ki bi se lahko v debato vpeljale. Punce torej. Imate pripravljene kugle? Andres vam je vrgel balinčka, ve pa sedaj bližajte. Andres To ni bil moj prvi post. Čudno. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Dirty Dianaaaaaa .....le od kod se zdej ta štiklc vzel ...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 Dirty Diana? Lepo da poješ Mick. Jim bom jaz špilal. V slogi je moč kajneda? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 jaz sem pa ravno takrat, ko ste vi pisali o tem komadu plesala na njega. too much. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 ane? pa hecno, ker sem ravno pogledala na uro, je bilo ravno nekaj cez eno. dober komad Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 seveda! predvsem malenkosti. hecno pac, da sem pogledala na uro in je bilo takrat nekaj minut cez eno zjutraj in se danes spomnim, da je bil ta komad. ker je bila dolga noc in je bilo ful komadov. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 kasete, kul.a to se obstaja? ponoci je boljsi program na radiu? to mislis?sem zunaj zurala, v enem klubu...doma pa ni tezko dobit dobre glasbe...ker si pac doma in je tam... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 ti jih lahko pripeljem.grem v gorico danes.a ti si iz gorice? (evo andres, zenski pomenek ... v zivo ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ponoči je več dobrih komadov, čez dan je ful čvekanja vmes pa bolj novejše zadeve npr. Shark fish :xx!: ..pa vedno ko poslušam doma radio mam pripravljeno kaseto, da posnamem če bo kaj dobrega in potem pozabim in še kar snema...poročila, reklame... x:Dx Diana! A si ti sigurno prisotna tu v sedanjem času? Te mogoče Tesla zanima? Ali pa Edison. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti jih lahko pripeljem.grem v gorico danes.a ti si iz gorice?(evo andres, zenski pomenek ... v zivo ) Sam čakam še kdaj se vama bo beseda curakar, ali pa desc, tip, karkoli že takega zapisalo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Ker odpulen desc... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Kakošno fajn temo sem iz naftalina potegnila !Moram pa priznat, da že ene 2-3 mesece naši pogovori tečejo samo okrog tipov, ker se ena moja kolegica zapleta s tako nemogočimo pacienti, da nobeni ni več jasno kje jih pobere . Bo treba temo zamenjat. Skrajni čas, da se začnemo spet pogovarjat o čevljih Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.