Marsa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Tako.Odpiram tretji del teme Fotke (ker imata prvi dve temi vsaka po vec kot 100 strani!!).Prvega najdete tukajle: Fotke(*zadnja stran prve teme Fotke).Drugega pa tukajle:Fotke (2)(*zadnja stran teme Fotke 2) V to temo torej forumovci nizamo svoje fotke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 Pa si res vedno v lepih okoljih... Kaj pa je pol? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 gestelcek mas cist taprav Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 Res, sam se mi ga ne da vsakic hvalit... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa si res vedno v lepih okoljih... Kaj pa je pol? Ko je poletje... ...sem večkrat na Solinah...na Križu v Strunjanu in še in še bi se dalo naštevat ! Pol smo se dal v kopalke in mazali z blatom...lepota pa to...baje deluje blato iz Solin ! <{POST_SNAPBACK}>gestelcek mas cist taprav Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 Blato, huh? sem pa glih hotla rect, da se dobro, da so soline in ne kaj socnejsega, da ne bi ceveljci lepckani po kakem blatu in mokroti gazili. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 za trojko. Santos itak treniran telešček, veselje pogledat če je pa še okolje lepo... tole pa moi na eni zabavi (pa zala v rokah ) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 Kok mas ti fajn energijo, Cocci! - tule si taka... hm... zavzeta... A tko sramezljivo sedis.... Bom se jaz kaksno nasla in zagotovo ne bo z Zalo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 coccinelle.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Zakon ste x!x No kot sem vam obljubil Aja pa opzarjam, tist na mojih ustnicah ni roza šminka kot se vid ampak mam samo spokane ustnice, pa se tak čudno vid :xx!: Pa sej se itaq zdej tudi čudno vid tak da... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 Pa res, kot bi bil s posebej izbrano lila sminko nasminkan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 edino kar mam je s črno boroblene ustnice, mogoče zaradi tega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Lejte mene........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> x:Dx gledamo.luštna si na tej fotki, vsa se svetiš mastna koža..... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ali pa tona kreme? Mah, poletje je blo, pa vročina, pa .......... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lejte mene........ Imaš čudovit nasmešek ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 santos, daj nehaj se razkazovat... Cocci... ..res tako sramežljivo gledaš, no, pa saj bi jaz tut, če bi me z zalo dobili... Tinal, lušna kot vedno... mali, kolk si dober, kr priznaj, da je šminka... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kok mas ti fajn energijo, Cocci! - tule si taka... hm... zavzeta... A tko sramezljivo sedis.... Bom se jaz kaksno nasla in zagotovo ne bo z Zalo. Tle sem bla glih v eni debati (sogovornico sem seveda odrezala).sramežljivo sedim? veš, pri meter osemdeset (in neki drobiža) se je mal težko razkomotit pri barski mizici in poslušat, kaj ti ima nekdo za povedat <{POST_SNAPBACK}>Hja, se zdej fino delat. Kaj si pa pila, ko te niso slikali? Hehehe Mene so enkrat slikali z 2 piksnama pira v roki (k sm morala držat za frenda, ki je šel na wc). Zelo zanimiva slika, bi me lahko izsiljevali z njo. Z refoškom v roki me pač niso uspeli slikat (dobr zame) Pa tud takrat ne, ko sm neki skakala po plesišču (še 1x dobr zame...bi blo za video smešnice ) <{POST_SNAPBACK}>coccinelle.... <{POST_SNAPBACK}>Lejte mene........ vidmo... in všeč, kar vidm Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> za trojko. Santos itak treniran telešček, veselje pogledat če je pa še okolje lepo... tole pa moi na eni zabavi (pa zala v rokah ) <{POST_SNAPBACK}>santos, daj nehaj se razkazovat... Cocci... ..res tako sramežljivo gledaš, no, pa saj bi jaz tut, če bi me z zalo dobili... Tinal, lušna kot vedno... mali, kolk si dober, kr priznaj, da je šminka... Astra Coccinelle,ko boš na morju...oglasi se...bova šla pirčka...!! Astra, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 santos... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Astra... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Coccinelle, kaj je zdej s tole Zejlo v roki? Drugače pa as always si moja simpatija TinaL zelo luštkana. Santos, saj so že druge tete povedale ane ...da ne bi zdaj še jaz v tej smeri pretiravala opažam, da bom morala še malce telovaditi Bohe**** sploh ne znam nicka napisat iz glave, cort, zelo fotegeničen, lep fant, pa še šminka ti paše etc.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cocci... ..res tako sramežljivo gledaš, no, pa saj bi jaz tut, če bi me z zalo dobili... ok, priznam , no <{POST_SNAPBACK}>Coccinelle,ko boš na morju...oglasi se...bova šla pirčka...!! Da te ne bom res za besedo prijela Cosma... solit se pejt k vmes postaš... morm zdej dopisovat tud Refošk je tekel, sam me niso ujel B666 pa itaq... s šminko ali brez Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Coccinelle, jaz mislil resno...tako, da ti kr, kadar hočeš...jaz častim, itak ! Cosma, nič telovadit...sam dobra volja...ta zadostuje...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.