Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kaj maš to za eno crkovino okol vratu :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Kyllah: na prvi fotki mi nisi vsec, zgledas utrujeno in prevec si namazana, medtem ko na drugi si pa prava lepotica! x8Dx totalno cedna! (*skoda k ni ta vecja namest prve)....

Je pa tud meni odstekano, da mas tak kozuh, no tvoja stvar, sam v bistvu se mi zdi da te postara tud pa tko oz. da ti itak ne pase (no sej men taka krzna na nobenmu niso vsec in tud nobenmu ne pasejo).

sicer pa kot sm rekla: huda bejba! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Wuw :wOOt: Ja si lušna,ma tud ko si bla malo bolj pri sebi si bla fajn.Plašč pa tud men ni ok,zgledaš kot kakšna Ljubljanska dama ko hodi na Tržnico.

Ti pa paše kapa,oz. kakšne črtaste oblekce.

Moje mnenje,don't hate :mezik:

Darling,stand by me

Wuw :wOOt: Ja si lušna,ma tud ko si bla malo bolj pri sebi si bla fajn.Plašč pa tud men ni ok,zgledaš kot kakšna Ljubljanska dama ko hodi na Tržnico.

Ti pa paše kapa,oz. kakšne črtaste oblekce.

Moje mnenje,don't hate :mezik:

x:Dx x:Dx x:Dx torej, zdej pa ni pri sebi, al kako :8):

Kyllah, luštna si, s crkovino al pa brez :palec:

Oh my god, šele zdele opazila; pa ne, da insinuiraš na zavode zaprtega tipa :eek:

še dobro, da ne predlagaš MOJMOJ puloverja x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

thanx,... xsrcx

fujšamo še en malo, za superco. da BOM res "ono"... wufff

crkovina- veeeeeeem.... (ni prava), sem jo kupila v palmanova za 25 eur, pred enim letom, ko sem živela še v gars, dobila tijico...ipd kapa je nova, ma so jo pojedle pupe... čim se obrneš ti kaj zmanjka.

xrolleyesx

(ni prava)

potem pa sorchy. x:)x

(pa sm se mislila dopisat, 'ce je sploh prava', pa presodla, da 'zihr je' x:o)x x:Dx x;)x)

Macka - sej sm tm napisala da sm dala butast primer.

men ni vsec krzno na folku in ga ne nosim.

sam niso mi pa vsec 'aktivisti', ki pol s sovrastvom napadajo krznonosce. x:)x

in itak me nima kej brigat, kaj kdo nosi, tu pac podajamo mnenja na fotke, in ce ze lohk hvalim, lohk povem tud kaj mi ni tok vsec, se pravi je prilika.

Nom sla pa kr k eni babi pa ji rekla, kok si grda k to nosis al pa clo jo s kakim barvam polivala, se mi zdi to primitivno.

sem za lasten zgled - se pravi, namest da tumbas folku, cesa on naj ne, raje, da ti ne nosis, ker TI NE... to in to oz. tega in tega. x:)x

zato so mi vsec akcije manekenk, recimo, k grejo nage gor, da noujo krzna.

Po 2. strani pa je vse en velik show off bleferski tud pogosto, k mas iste babe kere, k cez par let pa lepo spet krzno reklamirajo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej vem, sej vem, men tud ne. x:o)x xDDx x;)x

pac tud jaz sm se 1x povedala pa se izkoristla prilko da lohk povedala da sm dala mal butast primer zadnjic x:)x... no in zdaj je pravzaprav tud t(k)o - smo jo 'napadli', kwa ma to kozuhovino, v resnic pa sploh prava ni. xDDx x;)x se prav isto in spet nekaj sodimo (tokrat pac jaz, recimo xDDx)

Picasso

Ja,ne sodimo človeka po obleki.Hotel sem samo rečt da je imela par kilc več,a jebla še vseen glih tko lepa.No,ma v živo jo na žalostnism videl,tko da ne morem dat 100% ocene.

Končno sem najdu polnilc za fotoaparat.Yes,ne bo treba 50EUR dajat.

Darling,stand by me

oh dete naivno (ABCipd), tebe je pa tko lahko zezat x:px :palec:

prov kjut si xDDx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

porkaflek, tle pa skor nimam kej komentirat :sori:

aja, majčka je lepe barve :palec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

21 km, WOW Ksenč :palec: ČESTITKE!!!!!!!!!!!!

A so te po končanem teku pol kej kolena bolela?

Madonca ej, a morš verjet, da si kr 21 km odlaufala x:px

Čestitke še enkrat xsuperx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

punce vse je v glavi ;) kolenčki čisto ok... mal sem sicer išias začutila, ki mi je nagajal dva meseca skup pred tem, tko da sem šla bolj uživat kot dosegat rekorde haha... v ponedeljek je bil normalen delavni dan 25 pa že gorska turca za dušo - okrog 25 km ... vse je v glavi ;)

Mali maraton 21 km v lastnem tempu usklajenim z notranjim samodejnim dihalnim ritmom.

Zmore vsak zdrav v nekaj mesecih. Začne pri "0" kondicije. Na začetku se kombinira hoja & tek,

kasneje - postopoma samo še tek ...

Eni majo raje bicikliranje, drugi kombiniranje teka & bicikliranja, ...

punce vse je v glavi ;) kolenčki čisto ok... mal sem sicer išias začutila, ki mi je nagajal dva meseca skup pred tem, tko da sem šla bolj uživat kot dosegat rekorde haha... v ponedeljek je bil normalen delavni dan 25 pa že gorska turca za dušo - okrog 25 km ... vse je v glavi ;)

k sm jst pretekla mali ljubljanski maraton (pravtako 21km) so me kolena bolela 2 dni - pa sem trenirala večinoma (2/3) po asfaltu. Prvih 21km sem pretekla na Petelinjskem teku - takrat me pa kolena niso čist nič bolela - morda ravno zato ne, ker smo tekli večinoma čez drn in strm :inocent:

zdej sm pa s temi maratoni zaključila x:o)x dokazala sm si, kaj zmorem, ostalo me pa ne briga x^x

aja, pa še to: v tujini (natančneje Ferrara) majo teke veliko boljše organizirane - atmosfera je taka, da te prvih 8,9 km kar izstreli množica, pa na vsakem koraku se spodbujajo (pri nas pa buljijo, redki ploskajo) "ale, ale, aj bene", ob poti maš štantov za jest (banane, pecivo, piškoti x:px čokolada, voda v plastenkah, isostar..), pr nas pa četrtinke limon :eek: (milsm, a limono mi dajo za 21km?), pa vodo v kozarcih! xrolleyesx pa nek čaj nedoločljivega okusa glih tko v plastičnih kozarcih xrolleyesx

res je, da je vse v glavi, sam če organizem ni vsaj mini pripravljen, pol ni nič x:)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...