ABCfree 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Vsak zase je pojava.Še posebej un old-school venček okoli glave Hvala,Candle,vsaj nekdo ki se mu ne zdi butasto to da sem dal fotke superg gor.Sem si jih zaslužil z poštenim delom in mi bodo služile čist ok. Se tud meni zdi brezveze fotke dajat gor,no le recimo,če maš kakšne drastične frizure,čupa,modni dodatki,brki,kile,poškodba,sprememba spola recimo Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Uuuu, fajn slikce lunatikov sam tole je kar 700 strani za pogledat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2009 Pa še naša slika ko smo bili mladi s punk frizuro. :D Uuuu, fajn slikce lunatikov sam tole je kar 700 strani za pogledat... (itak se ne trudi, folk jih tud dol daje, vmes smo nekajkrat selil forum itd., pa jih najvec sploh ni ) Jp, lustni ste! Valkira, super , cist drugacna k te mam v spominu, Ribica, ful sexy vdova (zihr si zastrupila moza da bos lohk z mladim laverjem ), Kroki mikrich , Nosorog kot Nosorog (pa se mal k bedanc, pa se na sandokana se ne sme pozabt), hm kdo je se bil? ... abc, kul supergke... aja santos!! najs tu siju! Pa s res 2x zhgan kot je rekla Cookie. (najs, blagorcek )... In amber zelo cedna in postavna, skoda k nisi cela... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 :D (itak se ne trudi, folk jih tud dol daje, vmes smo nekajkrat selil forum itd., pa jih najvec sploh ni <vec>) Jp, lustni ste! Valkira, super , cist drugacna k te mam v spominu, Ribica, ful sexy vdova (zihr si zastrupila moza da bos lohk z mladim laverjem ), Kroki mikrich , Nosorog kot Nosorog (pa se mal k bedanc, pa se na sandokana se ne sme pozabt), hm kdo je se bil? ... abc, kul supergke... aja santos!! najs tu siju! Pa s res 2x zhgan kot je rekla Cookie. (najs, blagorcek )... In amber zelo cedna in postavna, skoda k nisi cela... HeHe, sem opazil Marsa, nekaj deset strani sem vztrajno pogledal in ugotovil, da so tud nekatere slikce že zginle dol. No, nič hudga, je pa fajn videt tud kak obraz poleg lunatičnih, duhovitih in razgledanih postov Sicer pa pohvale vsem, ste prov face Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 na...sem pa mislila, da je dal sam presvitli gabriel slikco gor.....pa nč...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 na...sem pa mislila, da je dal sam presvitli gabriel slikco gor.....pa nč...... ...... HaHa, a se ti kaj blešči amis? Sej ne vem če mam kako pametno Aja, sej tvoje pa tud nisem zasledil nikjer? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Ewo še en (ŽeČistoDomači) lunatik http://www.shrani.si/f/t/Y8/21JBNERN/11.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 ko pridem domov pokažem svojega ljubljenega čončota... je še živ in živahen relativno... ta wictory man je prestal že več operacij, od zobov, do ušes, izrastkov in ritke... he is a winner! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 na dolga leta... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 HeHe kyllah, jst pa študiram kdo je pa zdej čončo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 Ewo še en (ŽeČistoDomači) lunatik http://www.shrani.si/f/t/Y8/21JBNERN/11.jpgoooooo....kolk lepo od tebe.....se je men zdelo, da si ti en zlo simpatičen poba...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 HeHe kyllah, jst pa študiram kdo je pa zdej čončo... čončo=Rončo, pes (predvidevam), taprav fajter, zgleda G. hmhm, lepe nogice to bo, ja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 HeHe, sej pol po slikci spodaj sm pa skapiral kdo je čončo Posrečeno, ni kej Cotkan kuža Hvala Amis in Cookie Mimgrede, od kdaj pa se fante v nogce gleda? To tipi delamo! Odločno protestiram! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 .....Mimgrede, od kdaj pa se fante v nogce gleda? ...po tem, ko se zobovje pregleda; najprej zobje, pol noge; to je tko kt pr konju Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 torej tudi pri puncah!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 Preden spičim v svet sanj...Vam podarim še en lep trenutek mojega življenja... http://www.shrani.si/f/F/ZU/2WwQZGqB/img1232.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 al si nogice kar lepo na ogled postavu.. ni kej..sekajo vn.. Zanimiv, kako majo vsake oči svojga malarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Ena iz davnega hm, hm dve leti nazaj mal je sicer prežgana slika, sam tko je kažem pa, kam grem; naprej, jasno http://www.shrani.si/t/1V/uy/2qxBG410/gardaland1.jpgUUUUUUU piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip.........še dobr, da iz pisanja wem, das mau prfuknena, ker drgač bi se mi koj dwignu. prtisk seweda Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 kooončno cookie. nisem si te znala čisto predstavljat, samo je prav dbest videt. itak, da s prstom, kažeš. edino taka situacijska je, ne vidijo se oči, tako da je težko bolj natančno poročilo spisat, takole na prvo oko. pa dopadejo se mi tvoja očala, mimogrede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2009 Avtor Prijavi Deli 1. april 2009 Coookie! Koncno da te vidm(o)! sicer sm si te cist drugac predstavljala (bl okroglo al kaksno), ampak si pa tocn taka kot si (kot te tud tu vidm; gajstna pa to ).Dbest! aja pa se vse najlepse in najboljse in najsrecnejse ti zelim! Gabriel, lepo od tebe, k si dal prec fotko! Sporten tip, fajn, vas je kr neky tle na forumu! Santos romantos. In zadnjic pozabla komentirat Macko. Lustna, posebna, itak (k sem jo tud ze vidla na kaki fotkici prej, pa si lazje predstavljam).. mal bledikava fotka (za kej vidt bl), a vseen fajn (umetnisko in to), ja, lepe obrvi. Lustn da so fotke. sm misla da sam cvekate. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 aaaa, pa še rojstni dan...vsenajboljše!!! evo malo hrane. ni ravno bučno obdobje, samo žal nisem našla boljše.http://www.mofga.org/Portals/2/Organic%20Produce.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 ja, hvala lepa, zdej bom lah buče ceu let prodajala Janko, visok pritisk je super, pršparaš fuuul na kavi - ker je ne smeš pit ja špegli ti pa morjo bit prvič: paranoja, drugič: lepša, tretjič: ponovi vajo p.s.no, prvotno tam na sliki ne kažem smeri, ampak grozim fotografu da bo dobil okol kepe, ker me slika nepripravljeno, da pol zmer izpadem kt levkemični bolnik v zadnjem stadiju drgač pa so ti špegli prov morilski :xx!: en zastonj nasvet vsem, ki kupujejo sončna očala pr optiku; predno jih kupite, jih nosite nepretrgoma VSAJ 30min - kar tam v štacuni: v tem času se bo pa tut pokazalo, a vas kje tiščijo bemu, mene po pol ure nepretrgane nošnje začne tok glava bolet, da mi kr mravljinči bučo Tko da, ti so samo za slikat, za resno nosit pa ne. Pa so mi jih že prilagajali, zvijali, segrevali, sam ne gre. Al mi jih preveč raztegnejo (in mi pol z glave dol padajo), al pa jih morjo stisnt, sam pol pa jst stiskam zobe, posledično se mi zniža tolerančni prag v minus in baje da sem pol extra popadljive sorte Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Vse naj Cookie. Pa dovolj ljubezni v sebi! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Coookie! Koncno da te vidm(o)! sicer sm si te cist drugac predstavljala (bl okroglo al kaksno), ampak si pa tocn taka kot si (kot te tud tu vidm; gajstna pa to ).Dbest! aja pa se vse najlepse in najboljse in najsrecnejse ti zelim! ... ne, ne, jst sm ostre, rogate, špičaste sorte da loh okol špikam, pa bodem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 kiksnala cookie Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.