Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Vsak zase je pojava.Še posebej un old-school venček okoli glave x:Dx

Hvala,Candle,vsaj nekdo ki se mu ne zdi butasto to da sem dal fotke superg gor.Sem si jih zaslužil z poštenim delom in mi bodo služile čist ok.

Se tud meni zdi brezveze fotke dajat gor,no le recimo,če maš kakšne drastične frizure,čupa,modni dodatki,brki,kile,poškodba,sprememba spola recimo x:Dx

Darling,stand by me
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa še naša slika ko smo bili mladi s punk frizuro.

:D :D :palec:

Uuuu, fajn slikce lunatikov :) sam tole je kar 700 strani za pogledat... :P xracx

x:o)x x:Dx x:px

(itak se ne trudi, folk jih tud dol daje, vmes smo nekajkrat selil forum itd., pa jih najvec sploh ni )

Jp, lustni ste! x8Dx :palec:

Valkira, super x8Dx, cist drugacna k te mam v spominu, Ribica, ful sexy vdova xokx (zihr si zastrupila moza da bos lohk z mladim laverjem xDDx), Kroki mikrich x8Dx, Nosorog kot Nosorog (pa se mal k bedanc, pa se na sandokana se ne sme pozabt), hm kdo je se bil? xscratchx... abc, kul supergke... aja santos!! najs tu siju! x8Dx

Pa s res 2x zhgan kot je rekla Cookie. x:px (najs, blagorcek xDDx)... In amber :palec: zelo cedna in postavna, skoda k nisi cela...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:D :D :palec:

x:o)x x:Dx x:px

(itak se ne trudi, folk jih tud dol daje, vmes smo nekajkrat selil forum itd., pa jih najvec sploh ni <vec>)

Jp, lustni ste! x8Dx :palec:

Valkira, super x8Dx, cist drugacna k te mam v spominu, Ribica, ful sexy vdova xokx (zihr si zastrupila moza da bos lohk z mladim laverjem xDDx), Kroki mikrich x8Dx, Nosorog kot Nosorog (pa se mal k bedanc, pa se na sandokana se ne sme pozabt), hm kdo je se bil? xscratchx... abc, kul supergke... aja santos!! najs tu siju! x8Dx

Pa s res 2x zhgan kot je rekla Cookie. x:px (najs, blagorcek xDDx)... In amber :palec: zelo cedna in postavna, skoda k nisi cela...

HeHe, sem opazil Marsa, nekaj deset strani sem vztrajno pogledal in ugotovil, da so tud nekatere slikce že zginle dol. No, nič hudga, je pa fajn videt tud kak obraz poleg lunatičnih, duhovitih in razgledanih postov ;)

Sicer pa pohvale vsem, ste prov face :D

na...sem pa mislila, da je dal sam presvitli gabriel slikco gor.....pa nč...... :sori: ......

HaHa, a se ti kaj blešči amis? :D

Sej ne vem če mam kako pametno :P

Aja, sej tvoje pa tud nisem zasledil nikjer? ;)

HeHe kyllah, jst pa študiram kdo je pa zdej čončo... :D

čončo=Rončo, pes (predvidevam), taprav fajter, zgleda :palec:

G. hmhm, lepe nogice :inocent:

to bo, ja x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

HeHe, sej pol po slikci spodaj sm pa skapiral kdo je čončo :P Posrečeno, ni kej :D Cotkan kuža ;)

Hvala Amis in Cookie x:Ix Mimgrede, od kdaj pa se fante v nogce gleda? To tipi delamo! :devil: Odločno protestiram! x:px

...

..Mimgrede, od kdaj pa se fante v nogce gleda? ...

po tem, ko se zobovje pregleda; najprej zobje, pol noge; to je tko kt pr konju x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Preden spičim v svet sanj...Vam podarim še en lep trenutek mojega življenja... x;)x

http://www.shrani.si/f/F/ZU/2WwQZGqB/img1232.jpg

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

kooončno cookie. xsrcx

nisem si te znala čisto predstavljat, samo je prav dbest videt. itak, da s prstom, kažeš. x:Dx

edino taka situacijska je, ne vidijo se oči, tako da je težko bolj natančno poročilo spisat, takole na prvo oko. x:px

pa dopadejo se mi tvoja očala, mimogrede.

Coookie! :palec: x8Dx x^x

Koncno da te vidm(o)!

sicer sm si te cist drugac predstavljala (bl okroglo al kaksno), ampak si pa tocn taka kot si (kot te tud tu vidm; gajstna pa to x;)x).

Dbest! xokx

aja pa se vse najlepse in najboljse in najsrecnejse ti zelim! :flowers:

Gabriel, lepo od tebe, k si dal prec fotko! x8Dx

Sporten tip, fajn, vas je kr neky tle na forumu! x^x :palec:

Santos romantos. xDDx :palec:

In zadnjic pozabla komentirat Macko. :palec: Lustna, posebna, itak (k sem jo tud ze vidla na kaki fotkici prej, pa si lazje predstavljam).. mal bledikava fotka (za kej vidt bl), a vseen fajn (umetnisko in to), ja, lepe obrvi. :palec:

Lustn da so fotke. sm misla da sam cvekate. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:px ja, hvala lepa, zdej bom lah buče ceu let prodajala x:Dx x^x

Janko, visok pritisk je super, pršparaš fuuul na kavi - ker je ne smeš pit xcivx

ja špegli xrolleyesx ti pa morjo bit x^x

prvič: paranoja,

drugič: lepša,

tretjič: ponovi vajo x:px

p.s.

no, prvotno tam na sliki ne kažem smeri, ampak grozim fotografu x:Dx x:Dx x:px da bo dobil okol kepe, ker me slika nepripravljeno, da pol zmer izpadem kt levkemični bolnik v zadnjem stadiju :o|o:

drgač pa so ti špegli prov morilski :xx!:

en zastonj nasvet vsem, ki kupujejo sončna očala pr optiku; predno jih kupite, jih nosite nepretrgoma VSAJ 30min - kar tam v štacuni: v tem času se bo pa tut pokazalo, a vas kje tiščijo xrolleyesx bemu, mene po pol ure nepretrgane nošnje začne tok glava bolet, da mi kr mravljinči bučo :C: Tko da, ti so samo za slikat, za resno nosit pa ne. Pa so mi jih že prilagajali, zvijali, segrevali, sam ne gre. Al mi jih preveč raztegnejo (in mi pol z glave dol padajo), al pa jih morjo stisnt, sam pol pa jst stiskam zobe, posledično se mi zniža tolerančni prag v minus in baje da sem pol extra popadljive sorte :fiju:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Coookie! :palec: x8Dx x^x

Koncno da te vidm(o)!

sicer sm si te cist drugac predstavljala (bl okroglo al kaksno), ampak si pa tocn taka kot si (kot te tud tu vidm; gajstna pa to x;)x).

Dbest! xokx

aja pa se vse najlepse in najboljse in najsrecnejse ti zelim! :flowers:

...

:O: ne, ne, jst sm ostre, rogate, špičaste sorte :vragec: da loh okol špikam, pa bodem x;)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...