ABCfree 16. maj 2009 Prijavi Deli 16. maj 2009 ....Lepa narava ane?Mamo tud jezero in živalim prijazno okolje Avto vam je všeč,sej sm vedu... Pa kaj se bova sam jst pa Kyllah slikala?C'mon ladies and gentlemens! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 16. maj 2009 Prijavi Deli 16. maj 2009 ne, ne... diana more še shujšat. pa še mal več kadit....pol pa bo. Zaj sem se pa spomnu en vic:Tip1: Nekaj velik kašljam, pljuča me bolijo, pa diham vse težje zadnje čase.Tip2: A kadiš?Tip1: JA ful, ampak ne pomaga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. maj 2009 Prijavi Deli 16. maj 2009 Zaj sem se pa spomnu en vic:Tip1: Nekaj velik kašljam, pljuča me bolijo, pa diham vse težje zadnje čase.Tip2: A kadiš?Tip1: JA ful, ampak ne pomaga. x:Dx ja, ja... ta je dober Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 v naslednjem lajfu bom gay Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 jaz pa prostitutka... majke mi. ...in bo daju zastonj tisto, za čimer ves svet nori. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 A PADELU NA GLAVU. jaz pa prostitutka... majke mi. ...in bo daju zastonj tisto, za čimer ves svet nori. TI BOŠ LAHKO ČISTILKA. KO BOŠ PUCAU TLA, TE LAHKO TUDI NATEGUJU ZASTONJ. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 To je pa moja malenkost...http://www.shrani.si/f/e/4T/4esJW2gZ/img1027.jpg Lp vsem! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 *otožne očke, Osamljena Preteklost pušča sledi, nažalost. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 Tako mlada, pa tako žalostna hitro nasmešek na obraz. Sicer pa strinjam: Tomas pa Sprengerov in Kramerov bodo res hudo zadovoljni. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 Preteklost pušča sledi, nažalost.Ma kaka preteklost lepo te prosim, sej si mlada ko malo maće, ta pa je premlada, da bi imele kako preteklost, ker je še vse PRED njo!Sicer pa se se najbolje posvetit sedanjosti in ta kaže, da maš kaj za jest/pit in kje za spat; pa da si zdrava in da maš kam glavo za položit (pač to, kar razberem iz slike). Za mojo malenkost mal preveč črna (glede razpoloženja, sicer pa kdo ne bi bil ob tako velikem križu ) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomas de Torquemada 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 Prek devetih gora in devetih voda je do nas šum ponenta pripeljal vik in stok ženščet, ki omenjajo Naše svetlo ime, ker Smo žal odsotni zaradi neodložljivih obveznosti, vendar smo z božjim očesom, s katerim smo nezmotljivo obdarjeni, le prišli pogledat, kaj se dogaja v tem leglu herezije. In kaj Smo videli; Crucis Romana na nedrjih čarovnice Upamo da Sprenger in Kramer pojezdita z oklepi obdanim, krilatim samorogom in iz dežele sedmerih čudes nad Tevtoburško goščavo, z mečem ekskaliburjem odrobita glavo kreaturi,ki imenuje se osamljena, kaki osamljena, hudič je v njej, ob njej in nad njo.Dixit. Citiraj Mens sana in Inquisitio hispanaGloria in excelsis Deo Glória in excélsis Deo Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis. Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te, Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam, Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens. Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe, Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris: Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis; Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram, Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis. Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe, Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 amen. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomas de Torquemada 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 Deo gratias pa še Naša slika, ko Nas je zmotil, opat Malaventura z novico, da je iz grajske ječe ušla ena izmed ostudnejših vešč. http://www.shrani.si/f/10/ON/4bZkHaoE/tor.png Citiraj Mens sana in Inquisitio hispanaGloria in excelsis Deo Glória in excélsis Deo Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis. Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te, Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam, Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens. Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe, Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris: Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis; Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram, Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis. Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe, Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 oh no še ena... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Ja, dobro zgleda za svoja leta.Pa še vešče mu ne pridejo do živega Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 ja, kje so pa fotke Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Tule še ena birmanska -bolj na kupu ne bi mogli bit Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Hvala mantis ,ja VD moža poleg pa starejša Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jony 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 http://www.shrani.si/t/24/BN/3JKfJbIb/2/dsc3269.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Tule še ena birmanska -bolj na kupu ne bi mogli bit Videla!!!Resnično zgledaš stara od 23 - 27. Nice!! jony, ooooh, zaljubljenost Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jony 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 A to je slika iz Kraševe Bombonjere za zaljubljene? To je slika iz moje poroke! Videla!!!Resnično zgledaš stara od 23 - 27. Nice!! Kje je tu kakšna slika?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Zbrisala jo je, a ne. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. maj 2009 Prijavi Deli 22. maj 2009 Imaš pijačo v dobrem Mich hvala - valjda pride to z deco - ali pa tudi ne, moj foter prilično dobro izgledal, dokler ni začel tekmovanja v širjenju trebuha. Hočem rečti - mlado je izgledal dolgo no...babica pa še vedno mladostna in glede na to, da sem izrezana babica..vsaj nekaj dobrega, očitno. O jony - lepa fotka. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. maj 2009 Prijavi Deli 22. maj 2009 Tule še ena birmanska -bolj na kupu ne bi mogli bitzamudla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. maj 2009 Prijavi Deli 22. maj 2009 zamudla enako sam sem si pa prejšnje ogledala Jony, gledata v skupno prihodnost Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.