Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pih Ksenija, razturas! x^x

jp, kako že Aakhut reče: fukabilna :inocent:

mal grd izraz, men je lepši: very sexy x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

ja men tud ni tolk vsec (fukabilen), sam ko gre za dobit ga, nisem tolk natancna. x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

to nima samo z velikostjo zveze. mnoge moje frende so bl suhe kot jaz, pa so tud po 5 kg tezje od mene ali vec.

Moja frenda, pribl. moje velikosti, vitka oz. povprecne postave (prej na videz vitka kot mocnejsa) me je zadnjic totalno presenetila, ko mi je povedala, da ima vec kot 70 kg! :eek: Nisem mogla verjet! (sama imam 53.5, se pravi da je za vec kot 15 kg tezja!!!).

Jaz sem pri 73-ih bla ladja, neprepoznavna....

mam pac lahke kosti. sej to ni nujno dobr, boljs je bit mal bolj krepak. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

seveda! x^x

men je to itak najleps - izzarevanje zdravja. ne pretirano debeli in ne pretirano suhi ponavad ne izzarevajo zdravja in moje merilo lepote oz. skladnosti, tega da si fit, je priblizna sredina.

Dolgocasni so mi brezkrvni okostnjaski obesalniki, ce je pa nekdo suh pa cvrst, ziv, pa je super.

Men je odstekan ta vecinski trip, da je treba nadnujno hujsat! x:o)x

Picasso

Ženske itak preveč na kile gledate.Sexy ste lahko z špehom al pa brez.Sam v extreme ne it.Če se v svoji koži počutiš ok pol lahko izžarevaš nekaj,če ne ne.Simpl ko pasulj(čeprav pasulj ni simpl nares)

x:Dx Zdej grem pa švicat....sam ne v švico,nego v špajz:)

Darling,stand by me

O, hej, Nat je dala fotko! :eek:

xokx x;)x

(skoda k je sam odzad... pase ti vijola).

evo po dolgem cajtu se 2 moji fotkici. x:)x

ko smo sle zvecer na sladota, pa sem na fotki drugi ga glih morala zgoltat, pa je frenda glih skljocnila.

(frendo na moji desni sem odrezala, k 0 vprasala ce lohk dam gor)

MarsaDO.jpg

MarsaDO2.jpg

Picasso

Hej, Nat(ka) kok maš (že) dolge lase x:px (k sm te na uni, birmanski vidla s krajšimi :inocent: )

lepo, sočno :palec:

(pa ti res paše vijolična barva)

Marsa, ti si pa čiiiiiist drgačna, kot na unih drugih fotkah, k si jih enkat dala. Predvsem si bolj rjava (v lase), k tam si bila rdeča.

Pa vidi se, da si uživala, k se tko nagajivo smejiš x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

marsa, huda bejba, ni kaj xDDx :palec:

a dej, thanx! x8Dx x;)x

xDDx tuki se mi pa zdiš drugačna ...bolj ribja xDDx ( sicer vidla samo tko po ikonah, pa če sem kakšno fotko ujela..)

Hjm men se zdiš sončkasta xDDx

o, thanx, sonckasta? x:px tega mi menda se ni nihce rekel. x:)x lepo slisat! x8Dx

ja, na morju sem vedno ribja (razen ce sem zoprna al pa prevec silovita al pa kej, pa sm mal se skorpijonska oz. plutonovska plus marsovska xDDx)...

skratka, ce sm kje in kdaj riba, sem na morju (in pr raznih organizacijah recimo zdej k se selim x:px x;)x)

Marsa, ti si pa čiiiiiist drgačna, kot na unih drugih fotkah, k si jih enkat dala. Predvsem si bolj rjava (v lase), k tam si bila rdeča.

Pa vidi se, da si uživala, k se tko nagajivo smejiš x;)x

ja, seveda, nenazadnje sem nekaj let starejsa x:o)x x;)x

ja, se ze dolg nisem pofarbala (in zdej se z drugacno ze kako leto al vec farbam, ne tolk divjo, k mi na lase bolj pase - pa se mal sem se navelicala oranzne oz. rdece, vsake tolk mal kar pustim).

Poleg tega sta pa vecerni fotki pa ni nekega shajna, ce je kera bla na soncu, so mal bl bakrene. x:)x

ja, ful sm uzivala, totalno smo se presmejale.

tle smo se hotle kao skupaj slikat in je blo tok smeha in rezgetanja, po mojem se nas je po celih kornatih slisal. x:px

k nikakor ni dovolj hitr uletela izza fotkicha in je blo al odrezan al cudno popacen, raztegnjen, da smo umirale od smeha.. pa ful enih grimas vmes....

Picasso

Hvala x:)x

Vijolična in rdeča x:)x so med mojimi ljubšimi. Vijola pa zadnje čase sploh. Lase sem pa prejšnji teden postrigla(ta fotka od četrtka med pešačenjem v soline), še celo pramene rahle dala gor - vijola itak,

Si mi všeč na fotkah Marsa :palec: tako igriva x^x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pa kok je Ula Todiki podobna :zoro: se prec vid čigava je x;)x

luštni :palec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

evo naju z enega partyja, ko naju je vsiljivi fotograf moral slikati, zato se držim nekam kislo in nesproščeno. :o|o: komu pa paše fleš na pol metra. :o|o:

frizuro mam zanič, ker sem šla za model k Stevotu.

ker sem mela oblečeno samo eno tanko majčko, mi je moral xsrcx posodit svojo, zato je moral on met neko "gozdarsko" srajco - tako jo je on poimenoval. sicer smo pa itak bili na travniku med gozdovi in imeli smo kres. x:)x

zato, ne se smejat, če nismo fensi in perfektni.

x:Dx x:Dx T bag yunior x:Dx x:Dx x:Dx

Todika res fletni otroci.Srečna si lahko ,ker jih maš!!

Jst bi tud.....nekega dne...:)

Nekaj utrinkov iz moje keramične delavnice:

Pa še mal košarke,ker ne morem brez....:

x:Dx

Darling,stand by me

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...