Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Super za Tajsko, upam, da si se shrimpov s tamarind sauce najedel x:px

lep tatu, sam upam, da veš, da ga morš zdej skrivat pred sončkom x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Super za Tajsko, upam, da si se shrimpov s tamarind sauce najedel x:px

lep tatu, sam upam, da veš, da ga morš zdej skrivat pred sončkom x;)x

Shrimp rools wiht sos ah ja....vsak dan bi jih loh pojedu tono.

Ja za tato vem in ga vsak dan mažem z aloa vero preden se utrdi na soncu pa itak ne morš bit več ko par minut ker te začne žgat.

Tajska je res magična dežela,sicer večina ljudi živi zelo skromno in with very small incom, vendar v zraku vlada en tak spokoj in uravnoteženost, tja sem pa šu ubistvu biznis with pleasure...en hotel gledat k se ga bo mejbi vzel v najem x:)x in se dobesdno tja bi preselu.

I JUST LOVE THE SUMMER ALL DAY OF THE YEAR x:Dx x:Dx x:Dx

Shrimp rools wiht sos ah ja....vsak dan bi jih loh pojedu tono.

Ja za tato vem in ga vsak dan mažem z aloa vero preden se utrdi na soncu pa itak ne morš bit več ko par minut ker te začne žgat.

Tajska je res magična dežela,sicer večina ljudi živi zelo skromno in with very small incom, vendar v zraku vlada en tak spokoj in uravnoteženost, tja sem pa šu ubistvu biznis with pleasure...en hotel gledat k se ga bo mejbi vzel v najem x:)x in se dobesdno tja bi preselu.

I JUST LOVE THE SUMMER ALL DAY OF THE YEAR x:Dx x:Dx x:Dx

xcrossfingx Da bi ti ratal Indy

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

xcrossfingx Da bi ti ratal Indy

ja xwizardx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 2 weeks later...

Indy, hudo! x8Dx :palec:

(tud jaz ti zelim da bi ti ratal! xwizardx)

ena moja od zadnjic s Krasa (preden sem se postrigla). sej sm brezvezna, k nagacena, k tolk oblecena, k je ful pihal... x:)x

MarsaKras.jpg

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej sm brezvezna, k nagacena x:)x

Japajade :vragec: x:Dx Totalno nora barva las!!! :2src: In res ne izgledaš nagačena, ker če je to nagačeno, pol te dejansko nikjer nč ni...? :vragec: (mislim ja, sej vem da si vitka, ampak da te pa ni pa ne.... x:o)x ) Brezvezna pa še manj, k tvoja energija tko fajn ven seka. Pa še tak hudomušen nasmešek maš x;)x :palec: Ampak tale barva las mi je pa res nad všeč, se mi zdi da ti ful lepo paše, se mi zdi da izkazuje tvojo živahnost x:)x

Pa še moja fotka, k me že dolg ni blo sem...

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

O! Hvala hvala! x:Ix :inocent:

(pol te moram *razocarat* - k mam zdej drugo barvo xDDx - sem bila 'prisiljena', ker me je frizerka totalno na kratko postrigla :o|o: - pa sem hotla imet mal daljse enkrat za spremembo, pa mal bolj rjavkaste, tko kot so tu na fotki [to je kana]... no zdej imam pa cist drugac kot sem si zamisljala x:o)x - cist kratke in oranzne spet. x:Dx... )

Ta fotka je pa fotkana par dni pred frizotom (k sem ga dobila za r.d. x:)x), 6. marca.

O, huda macka, kot vedno! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ribica Katja... lustna... sam ti s bla vcas normalna... kwa se ti je pa to na stara leta zacel mešat???? x;)x :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Eh, sej sm še vedno nežna :o|o: x:Dx ma ne morm bit skoz no x:px :vragec: x:Dx poln k* mam že te nežnosti x:Dx I'm not just that x;)x

...sej razumem... mam sam iste težave... x;)x

...sam to si pa res, čist imidž zamenjala... kaj pa prehrana, si tut kaj zamenjala???-če nucaš lahko ugodno zrihtam ukradene hostije... x;)x :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

če nucaš lahko ugodno zrihtam ukradene hostije... x;)x :vragec:

x:px x:px x:px x:px x:px Hostije so pa men tooook okusne x:Ix ..ah no pač nič več. :8):

Hehehe, mi boš zrihtal x:px pol jih bom pa čist po čarovniško "pretepala s šibami, da se bo spremenila v malega dečka, ki kvišku dviga svoje ročice", jo z besedami zasramovala... :eek: xnckrivx ...al pa delala čarovniško mast iz njih, zato da bom lahko letela.... pa za kuhat točo... (takih stvari so ble obtožene naše čarovnice, mam za diplomsko, svašta! človeška domišljija nima meja... :eekblue: )

x:px x:px x:px x:px x:px Hostije so pa men tooook okusne x:Ix ..ah no pač nič več. :8):

Hehehe, mi boš zrihtal x:px pol jih bom pa čist po čarovniško "pretepala s šibami, da se bo spremenila v malega dečka, ki kvišku dviga svoje ročice", jo z besedami zasramovala... :eek: xnckrivx ...al pa delala čarovniško mast iz njih, zato da bom lahko letela.... pa za kuhat točo... (takih stvari so ble obtožene naše čarovnice, mam za diplomsko, svašta! človeška domišljija nima meja... :eekblue: )

...kaj pa ti to hods na eno šolo... bradavičarka????

Frank Zappa

Katja, HUDO!!!! :2src: :palec: :2src: :palec:

Nisem te pričakovala takšno!

Samo sem sama kriva, ker posplošujem o najinih kolegicah. x:o)x

Odlično, prava osvežitev!

Marsa, huda barva! :palec: :palec: Ful si suha!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Katja, res hud look ! pa dobr trenaš s tistimi dolgimi oranžnimi lasmi...škoda le, k se te v faco boljš ne vid, ker se spredaj nastavlja ena ženska, pa ene roge kaže :o|o:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Katja, res hud look ! pa dobr trenaš s tistimi dolgimi oranžnimi lasmi...škoda le, k se te v faco boljš ne vid, ker se spredaj nastavlja ena ženska, pa ene roge kaže :o|o:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Huda riba x:Dx

x:px http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sl/1..._ma%C4%8Dka.jpg

Meni se zdi, da je nazadnje bil tak velik odziv ob nekih slikah od Kyllah. xsmx Dobro si to zrihtala Katja,..s čist simpl in spodobno slikco. :palec: x:Dx

Ane x:px x:Dx To, da me dolgo ni blo tu, pa da je pol zanimivo neki novega... nima nič s tem x:px x:Dx x;)x

Ribica Katja, a je možno, da se včasih na kakšnih žurih srečujeva? x:o)x

Hja ne vem x;)x K jz se več ne spomnem tvojih slikic, gor jih tut ni več xnckrivx Nevertheless pa vaju z Mich vlečem na kavo že neki let, pa še kr nisem uspela prit do nje... joj sam da mineta še ta dva zadnja izpita zdej, pol pa sam še na kavice hodim x:px xsrcx

indy x:px dej drugič manjš fotke plis, tole mi pol ure odpira :o|o:

Buy your self a new computer hahhaah

ooooooooooooo waw!!!! :)

nisem te pričakovala takšne, v tem stilu. i like it!! :palec: xsrcx

You are defently a babe x;)x

Ribica Katja :wOOt: kaka huda bejba xflowx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ena moja od zadnjic s Krasa (preden sem se postrigla). sej sm brezvezna, k nagacena, k tolk oblecena, k je ful pihal... x:)x

luštna

x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...