Marsa 23. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2010 Sami čedneži res na temle LNF! Aliana, luštna itak (*sam men si s svetlejšimi bl všeč ) Kensei, opasan tip (sem uspela še vidt )! Vilinčica pa žal presramežljiva za mojo hitrost uča. (verjamem pa da si ful luštna, sploh če moški pravjo, oni bodo že vedl ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. oktober 2010 Prijavi Deli 24. oktober 2010 Še ena... na hitro Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2010 (res luštna in simpatiko) ((tenkju )) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. oktober 2010 Prijavi Deli 24. oktober 2010 Hvala Marsa ...je fajn vsake toliko it čez fotke, videt kje vse si bil, kaj si počel in kako luštno je bilo Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. oktober 2010 Prijavi Deli 24. oktober 2010 Jaz sem pa mislila, da je kaka nova od tebe gor Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. oktober 2010 Prijavi Deli 24. oktober 2010 Hm, kaj vse jaz tu zamujam! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 Pa pejte se solit kaj sploh dajete gor fotke, če jih s svetlobno hitrostjo pol dol snamete (Kensei, Vilničica) **********Alianč, krasna barva las mi je ful všeč in ti strašno paše p.s.sam si še zmer ista Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2010 Men se zdi, da da kdo še hitrejš fotko dol (kot bi jo dal mogoče itak tud sicer) mal tud zato, da ga potem še leta ne vlečejo skoz citiranje. K včas izpade kot da se kaka fotka citira v bistvu zaradi tega: kao hop, pa te imamo.Ker mogoče človeku ne paše da bi večno njegova fotka visela, če je pa že citirana, pa tega ne more več kontrolirat. (tko al tko je pa brez zveze recimo citirat post pred sabo, tko da maš fotko, tik pod njo pa v citatu vse plus fotko - nepotrebno) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 kul barva, a ne Cookie men fotka sama po seb ni všeč (čist izsušene ustnice), sam je bla edina, kjer se barva fajn vidi. Frendici je pa čiiist na oranžno prijela, dbest Marsa, men pa paše tale barva .. tko, po filingu ... sem imela poleti neke prebliske, da bi šla mal na blond pramena, sam .. ma ne počutim se, v bistvu. Cashy še na eno napačno naletel s temle 'za poročit' sam ej, če po fotki presodiš, da je katera za poročit ... khm ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2010 ja, oprosti, pač sem rekla (res pa da bi bla lohk tud tih )...sej je fajn mal spremembe, sam se mi zdi, da ti *ven tolče od tebe* - da se ne spoji s tabo.Sploh se mi zdi, da rdeči odtenki nekak ne pašejo ljudem, ki nimajo nič rdečega pigmenta - se ne zlije z njimi...Je pa lepa barva (in tud če je mal na rdečo, mi je všeč na teb, samo na uno bl čokoladno, tko k si tud enkrat imela). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 ja, oprosti, pač sem rekla (res pa da bi bla lohk tud tih )...sej je fajn mal spremembe, sam se mi zdi, da ti *ven tolče od tebe* - da se ne spoji s tabo.Sploh se mi zdi, da rdeči odtenki nekak ne pašejo ljudem, ki nimajo nič rdečega pigmenta - se ne zlije z njimi...Je pa lepa barva (in tud če je mal na rdečo, mi je všeč na teb, samo na uno bl čokoladno, tko k si tud enkrat imela). jp, možno .. sam una čokoladna je bila barva, tole je pa kana .. pa ne grem več nazaj na barvanje (zaenkrat), ker mi čist preveč lase uniči, tole je pa saj je ful odvisno od svetlobe in od fotke, v bistvu v teli seriji imam na vsaki drugačno barvo (sam so vse zamegljene, neostre ... ) ja, sej v bistvu ... takoj ko se pobarvam in v špegu pogledam se tud meni zdi, da ni čist 'moja' barva .. jaz bi bolj temno rdečo .. sam se mi prav ne da komplicirat in iskat okol, tako da sem kar s tole zadovoljna, ker je home made pa natur nč ne oprostim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 menim, da folk scitira fotko glih zarad tega, ker se fotke z nadzvočno hitrostjo dol dajejo pa da "ujamejo" pač še scitirajo s fotko. Jst nkol ne scitiram fotke (ker mi je to mim, pa še plac se jemlje), ko sem pa kako svojo objavila, sem pa potem tudi prosila na OS vse (ki so mene scitirali s fotko), da brišejo. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2010 ja, verjamem in vem, ker sem tud jaz že kot urednica bila večkrat naprošena za to. aja aliana pol sva pa skregani. Dokler se ti ne odkupim, k daš drugo fotko in jaz zažvrgolim: waw kok si luštna in barva ti NAD paše! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 ja, verjamem in vem, ker sem tud jaz že kot urednica bila večkrat naprošena za to. aja aliana pol sva pa skregani. Dokler se ti ne odkupim, k daš drugo fotko in jaz zažvrgolim: waw kok si luštna in barva ti NAD paše! a dam kar prec eno, tole kreganje se men ne da Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2010 a dam kar prec eno, tole kreganje se men ne da x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 Kar prec daj eno ja, ja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2010 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2010 al pa dve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 evo, dve v bistvu žalostno ugotavljam, da moja trenutno naj barva ful ne paše na tole barvo las ...eh ja ... tko je recimo, da kombinacija ful pozitivno vpliva name x:Dx 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 Ker drobižek. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 Rada bi vprašala, kje lahko vidim fotke od forumcev, ker mi link ne prime...Pa še jaz bi jih rada uploadala.... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 baza fotk zihr fotko lahko uploadas tako da kliknes na ikono "dodaj sliko" tist mali kvadratek na katerem je narisano drevo.sam treba pa vedet naslov slike ane recimo: http://ilustracija.net/images/galerija/cache/SLIKA-f-0x600px.jpgverjetno pa tudi navodila na forumu obstajajo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 Hvala free za tolko izčrpna navodila, ampak glede na to, da sem tudi jaz že delala tele forume vem, kako se jih uploada...Eko, ena od njih je tule..... http://img706.imageshack.us/img706/3291/1008793copy.jpg 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 aja, sm pa mislu da ne ves glede na povedano. se tolk boljs ane Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 nop, sam nisem našla teme, lol, ker jih je tuki ful dost:) Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. oktober 2010 Prijavi Deli 25. oktober 2010 ja tule ane, jih najdes. kolkr jih torej v tej temi! a si zemeljsko znamenje ane? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.