Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Sami čedneži res na temle LNF! x8Dx x^x

Aliana, luštna itak :palec: (*sam men si s svetlejšimi bl všeč :inocent:)

Kensei, opasan tip (sem uspela še vidt xokx x;)x)! :palec:

Vilinčica pa žal presramežljiva za mojo hitrost uča. :sori:

(verjamem pa da si ful luštna, sploh če moški pravjo, oni bodo že vedl xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa pejte se solit :vragec: kaj sploh dajete gor fotke, če jih s svetlobno hitrostjo pol dol snamete (Kensei, Vilničica) xrolleyesx

Alianč, krasna barva las :2src:

mi je ful všeč in ti strašno paše x:px

p.s.

sam si še zmer ista xokx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Men se zdi, da da kdo še hitrejš fotko dol (kot bi jo dal mogoče itak tud sicer) mal tud zato, da ga potem še leta ne vlečejo skoz citiranje. x;)x

K včas izpade kot da se kaka fotka citira v bistvu zaradi tega: kao hop, pa te imamo.

Ker mogoče človeku ne paše da bi večno njegova fotka visela, če je pa že citirana, pa tega ne more več kontrolirat.

(tko al tko je pa brez zveze recimo citirat post pred sabo, tko da maš fotko, tik pod njo pa v citatu vse plus fotko - nepotrebno)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kul barva, a ne Cookie :) men fotka sama po seb ni všeč (čist izsušene ustnice), sam je bla edina, kjer se barva fajn vidi. Frendici je pa čiiist na oranžno prijela, dbest :palec:

Marsa, men pa paše tale barva .. tko, po filingu ... sem imela poleti neke prebliske, da bi šla mal na blond pramena, sam .. ma ne počutim se, v bistvu.

Cashy x:o)x še na eno napačno naletel s temle 'za poročit' xcivx sam ej, če po fotki presodiš, da je katera za poročit ... khm ... :sniky: xscratchx x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx x:px

ja, oprosti, pač sem rekla (res pa da bi bla lohk tud tih x:o)x x:Dx x:Ix)...

sej je fajn mal spremembe, sam se mi zdi, da ti *ven tolče od tebe* xDDx - da se ne spoji s tabo.

Sploh se mi zdi, da rdeči odtenki nekak ne pašejo ljudem, ki nimajo nič rdečega pigmenta - se ne zlije z njimi...

Je pa lepa barva (in tud če je mal na rdečo, mi je všeč na teb, samo na uno bl čokoladno, tko k si tud enkrat imela).

Picasso

x:Dx x:px

ja, oprosti, pač sem rekla (res pa da bi bla lohk tud tih x:o)x x:Dx x:Ix)...

sej je fajn mal spremembe, sam se mi zdi, da ti *ven tolče od tebe* xDDx - da se ne spoji s tabo.

Sploh se mi zdi, da rdeči odtenki nekak ne pašejo ljudem, ki nimajo nič rdečega pigmenta - se ne zlije z njimi...

Je pa lepa barva (in tud če je mal na rdečo, mi je všeč na teb, samo na uno bl čokoladno, tko k si tud enkrat imela).

jp, možno .. sam una čokoladna je bila barva, tole je pa kana .. pa ne grem več nazaj na barvanje (zaenkrat), ker mi čist preveč lase uniči, tole je pa :palec:

saj je ful odvisno od svetlobe in od fotke, v bistvu v teli seriji imam na vsaki drugačno barvo (sam so vse zamegljene, neostre ... )

ja, sej v bistvu ... takoj ko se pobarvam in v špegu pogledam se tud meni zdi, da ni čist 'moja' barva .. jaz bi bolj temno rdečo .. sam se mi prav ne da komplicirat in iskat okol, tako da sem kar s tole zadovoljna, ker je home made pa natur :)

nč ne oprostim :P

loesje

Spet nazaj -

menim, da folk scitira fotko glih zarad tega, ker se fotke z nadzvočno hitrostjo dol dajejo x:o)x pa da "ujamejo" pač še scitirajo s fotko. Jst nkol ne scitiram fotke (ker mi je to mim, pa še plac se jemlje), ko sem pa kako svojo objavila, sem pa potem tudi prosila na OS vse (ki so mene scitirali s fotko), da brišejo.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ja, verjamem in vem, ker sem tud jaz že kot urednica bila večkrat naprošena za to.

aja aliana pol sva pa skregani. xDDx

Dokler se ti ne odkupim, k daš drugo fotko in jaz zažvrgolim: waw kok si luštna in barva ti NAD paše! x^x :vragec: x;)x

Picasso

ja, verjamem in vem, ker sem tud jaz že kot urednica bila večkrat naprošena za to.

aja aliana pol sva pa skregani. xDDx

Dokler se ti ne odkupim, k daš drugo fotko in jaz zažvrgolim: waw kok si luštna in barva ti NAD paše! x^x :vragec: x;)x

a dam kar prec eno, tole kreganje se men ne da x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Kar prec daj eno :vio:

ja, ja x:px

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

evo, dve x:Dx

v bistvu žalostno ugotavljam, da moja trenutno naj barva ful ne paše na tole barvo las ...

eh ja ... tko je x:o)x recimo, da kombinacija ful pozitivno vpliva name x:Dx x:Dx x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Rada bi vprašala, kje lahko vidim fotke od forumcev, ker mi link ne prime...Pa še jaz bi jih rada uploadala....

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Hvala free za tolko izčrpna navodila, ampak glede na to, da sem tudi jaz že delala tele forume vem, kako se jih uploada...Eko, ena od njih je tule.....

http://img706.imageshack.us/img706/3291/1008793copy.jpg

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

nop, sam nisem našla teme, lol, ker jih je tuki ful dost:)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...