Vilinčica 3. november 2010 Prijavi Deli 3. november 2010 Mačka je prav luštna na uni fotki (če se prav spomnim je bil na fotki samo obraz?) - tisti pogled je samo "fasada", v resnici je sigurno mehka dušica ane? Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 4. november 2010 Prijavi Deli 4. november 2010 Čist za temo Dobre bejbe Hitro prestavi! Zakaj bi prestavil? Sej pa je dobra bejba na sliki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 4. november 2010 Prijavi Deli 4. november 2010 Zakaj bi pa sploh brisal? Saj ni treba Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 4. november 2010 Prijavi Deli 4. november 2010 men je tudi glupo, da se fotke dajejo dol,,,kr neki in brez smisla. Mislim, da bi se mogli vsi enkrat dobit in spoznat, ker vidim, da nas je kar nekaj tule, ki redno težimo na forumu, tako da nima smisla fotk brisat...Nismo si več neznanci, ampak po eni strani prijatelji in nima smisla brisat fotk, ker je fajn videt nekoga, s katerim si v bistvu dopisuješ, kako zgleda Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 4. november 2010 Prijavi Deli 4. november 2010 ccc, zakaj pa ti brišeš? Ker moje niso tku seksi Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2010 Avtor Prijavi Deli 4. november 2010 Heh, Kensei, ta je pa za nabijat komplekse al kaj... Moytsa, kwa s navalila zdej Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2010 Avtor Prijavi Deli 4. november 2010 a zdej si jo dal pa dol al kaj?sej Mačketina še ni dovolila... (ma ne, to je bil kompliment, mal pa zares... - tolk ene lepote pa tega, da si človk sploh fotke pol skor ne upa dat... jaz sem jih hotla zdajle dat kakih 17, pa me je vse minil ) skratka, ful sexy, oba, tko da je in za v Dobre bejbe in za v Dobre tipe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2010 Avtor Prijavi Deli 4. november 2010 Sicer pa hvala, ji bom povedalle daj. ko jo bom naslednjič barval Pih. ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2010 Avtor Prijavi Deli 6. november 2010 kako da ne? greš v porgram, kjer maš fotke, daš size, vpišeš not manjše cifre, shraniš, daš gor. ... jaz sem pa glih gledala eno svojo pri 40-ih, kako sem bla debeljuckasta... Si pa tud ti na vsaki fotki drugačna... tle si fajn, taka vesela pa taka kot te imam jaz v spominu ko smo se vidli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2010 Prijavi Deli 6. november 2010 luštna fajn se ujemaš z barvo vrat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2010 Avtor Prijavi Deli 6. november 2010 fajn se ujemaš z barvo vrat Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 6. november 2010 Prijavi Deli 6. november 2010 Taka pa pri 32ih Lepo nasmejana. Simpatična. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. november 2010 Prijavi Deli 6. november 2010 fajn se ujemaš z barvo vrat Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 6. november 2010 Prijavi Deli 6. november 2010 fajn se ujemaš z barvo vrat Sam res, sem tudi jaz opazla je vse v roza-vijoličnem stilu V današnjem moto vzdušju ... 1 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2010 Avtor Prijavi Deli 6. november 2010 wow! (hehe, kok sm prec priletela ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 6. november 2010 Prijavi Deli 6. november 2010 tolk hitro pa spet ne gre dol Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2010 Avtor Prijavi Deli 7. november 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 Kje? Zrihtaj browser čimprej! ker ta je bla pa debest. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 sm mislila, da sam men ne potegne - browser eh, solit se pejte ste smotani k zajla, s temi sekundnimi intervali fotk Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 sm mislila, da sam men ne potegne - browser eh, solit se pejte ste smotani k zajla, s temi sekundnimi intervali fotk ikzekli evo, pol Twixa za vse brziće Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2010 Avtor Prijavi Deli 7. november 2010 škrtice. sm mislila, da sam men ne potegne - browser ... s temi sekundnimi intervali fotk x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 Mah kaj sploh dajete slikce gor če ste kot pubertetniiki sramežljivi paj gor par minut FUKNEŠ GOR PA JE---JAO 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 a je ne vidiš? mora bit kej narobe s tvojim browserjem al kaj takega. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 ikzekliHmmm kdo se usaja... tisti, ki vedno fotka, a ne da gor nobene fotke sebe? Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 Kaj se ti spet hecaš? Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.