free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 mnjam, glih lacn sm tistele paprike pa sirck mmmm . fajn si! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2010 Avtor Prijavi Deli 15. december 2010 a ne, bi pasale? Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 ...Naše fotke (od netakostrašnočednih) se pa še leta valjajo tu pa ne take izjave od tebe, no pa sej ni "vse" v embalaži - ajde, ne rečem, za prvih 15 sek.pol je pa treba že kej pametnega povedat ... Lili, tvojo sem pa prvič vidla, tko da morm nič rečt. Razn tega, da sem prebrala od Marse, da maš ribje luske (ne pa laske) navihana si, ja. No, pa sej taka si tut po objavah, tle na LNF. Marsa, sam na uni sliki si pa res debeljuckasta pa po energiji dost podobna oni otroški, svoji. 5 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 predvsem je stara http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif tri leta http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gifpa jo bom (sliko) super hitr skinla - ker je sreda http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2010 Avtor Prijavi Deli 15. december 2010 Wow, kaka huda Cookie! Dbest si tle! (ja, debeljuckasta, sej je fajn včas mal *not prnest* - se še prehitr skine. )((o, thanx, dobr opazuješ, res sem na obeh 'ribja' zlo, tam sem sramežljiva pr dedku mrazu, tle pa plavam ))(((moja fotka je tud stara, cca 5 let, tik preden sem se odselila je blo v bistvu to - oboje, tud os. foto.))) Pol bom morala dat pa še kakšno sušjo al kaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Cooky... e zdaj pa vemo kako zgleda tista bistroumna, ostrojezična komentatorka.... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 O, ful novih fotk, pridni :palec: pa fajn zgledate (sem mal plusov potalala ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Cookie lepa, a tipična žabarka. Tiste prekrižane roke dajo vedet, da ne pustiš kar tako do sebe, da si takoj prpravljena na fajt če se kdo preveč zafrkava. Drgač pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 ja, Marsa, Lili in Cookie tud mene je Cookie mal presenetila. Njena pojava mi tako kontra njenemu avatarju deluje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 opa, sam kokotec je blagovolil sem komentirat tole pa ni "kr tko" hvala vsem za komentarje , ne vem pa, zakaj ste vsi presenečeni nad postavo če mam kroglast avatar, še ne pomen, da sem sama ok, who's next Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 O hvala Vilinčica, hvala hvala hvala! ( k se kao učim sprejemat) aja ne, to je bil trenutek *tik po*, hehe... ne sej ne, sam pred tem sem clo pela na odru in to (so me prepričal). Frštrkarija pa vse, oder, mikrofoni pa tak. Pa plesala pa vse, tle sem se šla mal usest pa popikat kako papričico pa na drink pa na čik, pol sem šla pa najbrž naprej plesat... ) in tud ne bi nič razbila, a se ribe v vodi kej drenjajo, zaletavajo? sem zlo smooth pri plesu pa tem...Razen nalašč bi... eni tega ne razumejo. Jaz bi pa prav včas total zabrisala un kozarc ob tla. Redko sicer, k sreči. (aja zdajle sem šele opazla da v bistvu debela zgledam - no ampak spet ne tolk, da bi umikala, sam mogoče jo vseen umaknem, da nou preveč razuzde' z vsemi temi flašami pa čiki pa vsem ) Si se tudi tukaj luštno mela hehe no saj ti verjamem da nisi nič razbijala Sam tisto odebeljeno je pa "here we go again" ne moreš iz svoje kože Čist preveč samokritična! Meni je ta fotka ful dobra - 5 gramov gor ali dol Cookie zamudila tvojo fotko. Daš gor nazaj še za 5 min? Prosim, prosim Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 dve lunatki mmm aj kakšna varjanta vasdvoje za mudwresling x:Dx moi: sliku z mobitelom za euro pa upam, da bodo tut lepe misli, ne pa slabe do mene hodile hehe lej ga Freeeja :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Kul. Vedno bolj si dec! pa sobca je tut fajn. ....evo še jest eno na brzake al pa ti. mislm, kaj jih sploh skinevate Daš gor nazaj še za 5 min? Prosim, prosim Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Indy Free nč se jezit nazadnje je bila celo dve (!) uri gor (mam razloge, zakaj jih umaknem ) Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 ..al pa ti. mislm, kaj jih sploh skinevate ejjj, šest ur je dost x!x sploh pa, kaj boš ti govoril, k leeeeeeta nisi dal nobene svoje fotke mamo vsi svoje razloge, zakaj snamemo fotke.sploh je pa dans (še zmer) sreda ********Indy, še zmer si isti, pa spet ne. Mislm, sej zgledaš isti, sam energija je pa bolj,...hm, hm....možata tak taprav dec si se naredil Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Ja no Cookie še je sreda - kje je pa fotka? 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2010 Avtor Prijavi Deli 15. december 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 ob sredah se fotka skine pa več sreče prihodnjič Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 baraba! Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 itaq Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Kul. Vedno bolj si dec! pa sobca je tut fajn. Ja tnx Drugače pa mora biti v spalnici prijetno da je potem tut lahko sorazmerno vroče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 ********Indy, še zmer si isti, pa spet ne. Mislm, sej zgledaš isti, sam energija je pa bolj,...hm, hm....možata tak taprav dec si se naredil Ja tnx Sam ga res hinavta z Vilinko za nas "sezonce" k nič ne vidimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Aja, sej je muha gor... pol pa kul. Tis tut ena muha ---rožca pač za prijetn posteljni ambient ---je pa slika ne plakat Drgač je pa za mano še ena veeelka slika ki se jo ne vid---španski črni bik na rdečem ozadju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 eh ja, 6 ur. k ste tolk pogumni, vas predalgam precedniku za odlikovanje za pogum (namest ertla) eni hodjo gor na dva ali tri dni ali se dlje... to pa drzi (sam mene se itaq lahk zmer gleda) itaq, vem, sam mal hecam k nism vidu. zrat mene tut ce nben nkol vec fotke ne poste sploh. je pa pac lust mal se videt med seboj obcasno, ce se ze v zivo ne. ejjj, šest ur je dost x!x sploh pa, kaj boš ti govoril, k leeeeeeta nisi dal nobene svoje fotke mamo vsi svoje razloge, zakaj snamemo fotke. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.