Cookie 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Wow Mačka, totalno huda!!! Ful sexy, posebna, vse, wuhuhu! ..res je karizmatična/čutna enkat sm te vidla - na fotki jasno - sred nekega gozda al je blo grmovje si bla. Malček starejša, ampak - ista kokotec - nič nism vidla, si že snel Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 micamaca very special oči povejo vse, svet te bo skušal socializirat,a ti mu ne boš pustila. tko, da...welcome to the club. 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Vau, celo slikco od mice mace vidim......zgleda da cenzura computera na šihtu glih ne dela tako kot treba, ma bolje je tako če ne itak ner morem gledat teh slikic... E mico maco te takoj povabim k sebi na Whiskas, lahko pa ti ga tudi prinesem ko bom kaj na tistem koncu...predpostavljam da imaš rjav al pa črn kožušček in tako kot je free omenil kakšne zelene okice...skratka glih za pobožat... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 tole sm sicer že enkrat dala, ma mi je pač edina ok sm hotela dat še kakšno iz otroštva, pa ne najdem zdej. pa jutr. luštna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Ja Cookie, sm se tega nauču od Vilinčice, 3, 4 sekunde in konc. A misliš da je premalo? Sam zakaj pa lohk ona pol v tistih sekundnih intervalih lima? Ma kaj si se pa ti zdaj name spravil? Dve uri je bila gor, ne par sekund Pa skoraj vsi jih dajejo dol, ne samo jaz Jo dam nazaj... ker je lih petek Mačka jaz se tudi ene druge spomnim - je bila fotkana od blizu, pa mislim da na uni si imela čop... 5 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 fajn, fajn... zdej pa hit dol Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 fajn, fajn... zdej pa hit dol Ne smem prehit ker če ne bo spet en ptelin preveč kikirikal ful lepa Hvala Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Sam res, mamo lepa dekleta na forumu. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Vilinčica, lepa tut ti Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Hvala Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2010 Avtor Prijavi Deli 17. december 2010 Vilinčica .... da se ne ponavljam... Kolk enih fotk novih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Hehe ne morem verjet sem ravno zbrisala ko sem vidla tale tvoj komentar kako to misliš v živo? Si me že kje videl al kako? Marsa hvala (spet) Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Hehe ja sej je res tko izpadlo "yes master, on your command" Vertigo? Še nisem bila Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. januar 2011 Prijavi Deli 9. januar 2011 Rubka poleti 1973 http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/Rubybaby.jpg 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2011 Iiiii, srčece! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. januar 2011 Prijavi Deli 9. januar 2011 Iiiii, srčece! Tnx, Mars Prvi koraki...menda na Socerbu, konec julija, skoraj 9 mesecev stara, slika narejena za poslat očitu za rd, ki je bil takrat na prestajanju vojaščine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2011 Ful srčkana, po mojem je okol padu pa hotu dezertirat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. januar 2011 Prijavi Deli 9. januar 2011 Ful srčkana, po mojem je okol padu pa hotu dezertirat. Fizično ni mogel dizertirat, v Bohinjski Beli je na ramenih nosil cev od minometalca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2011 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. januar 2011 Prijavi Deli 9. januar 2011 Ruby pri 9 mesecih že skoraj shodila? sej verjetno si še zdaj ful športnica, ne? pa kakšna postavca od mamice ati je bil še na vojaščini? Uh, sta te imela pa verjetno zelo mlada Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2011 Tud Tim je pr 9-ih shodil. (a nima postave po mami ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2011 res je, na to je blo že itak ful heca.K so recimo kakšne znanke rekle: u kolk je luškan, čist nč ni teb podoben, čist je Mitji. Res mu je bil -in že kar takoj- totalno podoben. Sem mal prezirala včas to, češ, kok je kakšen dojenc mamici al pa očku podoben, ampak je res lahko tako. Celo neke grimase je imel, mimiko, čist kot Mitja - že kot dojenc!Tud po postavi mu je sicer zlo podoben (ne sam po faci).Po men ima sam kožo pa mogoče usta (k ima tud bolj majhna). No pa oči pa obrvi (v bistvu ima pa to bolj po mojem fotru, on je imel tko temne, čist črne oči... midva z mitjo imava oba bolj svetle). Pa še rekla sem da je po Mitji priden in vesten in odgovoren in vse to, po men pa popizdljiv. (no sam zdej itak ni več) Jaz pa nisem shodila pr 9-ih mescih, pač pa menda okol enega leta al pa kej.In ker sem se navadla s hojco hodit, sem še ful dolg po prstih hodila baje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. januar 2011 Prijavi Deli 10. januar 2011 In ker sem se navadla s hojco hodit, sem še ful dolg po prstih hodila baje. Ja vidiš, si čisto poklic zgrešila. Kariera balerine ti je bila že v zibko položena Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2011 res, saj sem bla in to kar dolgo. (sam nisem delala ravno kariere ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.