Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Wow Mačka, totalno huda!!! :2src: :palec:

Ful sexy, posebna, vse, wuhuhu! xokx xyesx

..

res je :palec:

karizmatična/čutna :palec:

enkat sm te vidla - na fotki jasno - sred nekega gozda al je blo grmovje :inocent: si bla. Malček starejša, ampak - ista x;)x

kokotec - nič nism vidla, si že snel :sori:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

micamaca very special :palec:

oči povejo vse,

svet te bo skušal socializirat,

a ti mu ne boš pustila.

tko, da

.

.

.

welcome to the club. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Vau, celo slikco od mice mace vidim...x:px...zgleda da cenzura computera na šihtu glih ne dela tako kot treba, ma bolje je tako če ne itak ner morem gledat teh slikic...x:Dx

E mico maco te takoj povabim k sebi na Whiskas, lahko pa ti ga tudi prinesem ko bom kaj na tistem koncu...predpostavljam da imaš rjav al pa črn kožušček in tako kot je free omenil kakšne zelene okice...skratka glih za pobožat...xg:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Ja Cookie, x:Dx sm se tega nauču od Vilinčice, 3, 4 sekunde in konc. A misliš da je premalo? :o|o: Sam zakaj pa lohk ona pol v tistih sekundnih intervalih lima? :inocent:

Ma kaj si se pa ti zdaj name spravil? Dve uri je bila gor, ne par sekund x:Dx xppx Pa skoraj vsi jih dajejo dol, ne samo jaz :inocent:

Jo dam nazaj... ker je lih petek x;)x

Mačka jaz se tudi ene druge spomnim - je bila fotkana od blizu, pa mislim da na uni si imela čop...

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

fajn, fajn... :palec:

zdej pa hit dol xDDx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Hehe ne morem verjet x:Dx

sem ravno zbrisala ko sem vidla tale tvoj komentar x;)x

:eek: kako to misliš v živo? Si me že kje videl al kako? :inocent:

Marsa hvala xsrcx (spet) x:Ix

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

• 4 weeks later...
Ruby xsrcx pri 9 mesecih že skoraj shodila? :eek: sej verjetno si še zdaj ful športnica, ne? x;)x pa kakšna postavca od mamice :2src: x:Dx ati je bil še na vojaščini? Uh, sta te imela pa verjetno zelo mlada x:)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

res je, na to je blo že itak ful heca.

K so recimo kakšne znanke rekle: u kolk je luškan, čist nč ni teb podoben, čist je Mitji. x:o)x x:Dx x:px

Res mu je bil -in že kar takoj- totalno podoben. Sem mal prezirala včas to, češ, kok je kakšen dojenc mamici al pa očku podoben, ampak je res lahko tako. Celo neke grimase je imel, mimiko, čist kot Mitja - že kot dojenc!

Tud po postavi mu je sicer zlo podoben (ne sam po faci).

Po men ima sam kožo pa mogoče usta (k ima tud bolj majhna). No pa oči pa obrvi (v bistvu ima pa to bolj po mojem fotru, on je imel tko temne, čist črne oči... midva z mitjo imava oba bolj svetle).

Pa še rekla sem da je po Mitji priden in vesten in odgovoren in vse to, po men pa popizdljiv. x:px

(no sam zdej itak ni več)

Jaz pa nisem shodila pr 9-ih mescih, pač pa menda okol enega leta al pa kej.

In ker sem se navadla s hojco hodit, sem še ful dolg po prstih hodila baje. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

In ker sem se navadla s hojco hodit, sem še ful dolg po prstih hodila baje. xDDx

Ja vidiš, si čisto poklic zgrešila. Kariera balerine ti je bila že v zibko položena x8Dx x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...