Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 No, tale je sicer mensezdi tudi ze nekje (oz. prav tele ni, tam kjer je, je malo cut-njena ), a je taka mal drugacna... nic se ne smejem, ne viham s prstom in nic taksnega... v bistvu celo grdo gledam, sam mi je na nek nacin vsec fotka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 da še mal mnenje pripišem še za tebe Marsa..evo taka slikca ko jo maš zdej (zraven nick-a).. na tejle se mi zdi da maš tako full lepo barvo las, pa te tak krhko nrdi.. full bolj do kotrasta pride svetla polt - lasje.. in obenem tako karakterno.. lepa slikca. tale z očali, pa ja ti paše tak image, sam taka mal tršica.. strogo si videt.. , itak kak ne bi ko tak šobo nabiraš.. kao pr spraševanju.. ko eden neki ne ve.. pred tablo.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 O, thanx, Mushi, ta je kar ok, ja.. saj zato jo pa dajem skoz v ikono, no vsake tolk...(*in res, to je tud po mojem mnenju najboljsa barva las zame).Trsica? ja, saj mal 'sem'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 kaksna dobra barva las, mystica!! Diana, thanx! Bobnar, evo, no, ta je se najbolj zate... Saj meni je tud cist vsec, v bistvu sploh ne gledam strogo, ampak sem sam zamisljena glih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 aja, Diana, strelec pravis? mah, to zato, ker sem tolk fit. Ona tvoja frenda ma zih venero al merkur v sco, grem stavit kar ces... saj se hecam... saj je velik del 1. hise v strelcu, sam nic not.mam pa dolge noge, sam to mamo pa ze ribe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>red hot chilly pepper Grozno podobna si Airi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Koliko novih fotk!Santos, dej nehi že skomine delat zanimiv tisti tvoj frend s sončnimi špegli 3,14ko... originalen kot vedno Diana... matr si fotogenična, samo tu se strinjam, da ti temnejša barva bolj paše Mačka Režalka... ej, kolk ti paše ta nick... tu si res kot ena cartljiva muca, zanimivih, prijetnih potez, a vendar nekako nagajivo kljubovalna Mysti... obraza se sicer res ne vidi, a barvo las imaš fenomenalno Pa šica Marsa... ja, fotka že videna, a še vedno všeč Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 kulk novih fotk cool... vsi ste full luštni santos--> tista s šimpanzom . Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 tocno, dravicka! macka rezalka , si mi vsec, taka si mi... mystica misticno pa po dolgem casu mi je vsec bobnarjeva ikonca marsa mi je pa najbolj vsec v kopalkah. ena morska fotka enkrat...se mi zdi.pa tista prejsnja ikonca pa ta zdaj tudi dbest . sicer pa se tudi ena ko si pred vrati ujetana hitro enkrat ali enkrat z enim cvickom, ne vem vec.z ocali si mi zelo cool...ne pa tudi tako 'vsec', karkoli ze to pomeni...nedostopnost mi izrazajotale usta trmasta Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa mi je pa najbolj vsec v kopalkah.Haha, Thanx! Dobro si povedala, pa blazno dober spomin imas (*kot tudi coccinelle )... Ja, Bobnarjeva ikona, MEGA!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 No za Tinko ena v kopalkah.. Te pa se ni bilo gor.Sam sem cudna, debela zgledam v obraz, ko je butast kot. :<Sam mam pa lepo barvo. Pa sem tko redko tko rjava, da je ze zato cist ok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 haha, se ena v kopalkah, te se tud niste vidl, tu sem taka 'mojca'. V Krki na Kostanjevici je sicer tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 marsa, s tole si pa zmagala.bionda ostra, movie star look taka si mi ful vsec.ful neka zenstvenost ven tolce.rdeca si pa itak po 'naravi' ...taka...sibica! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 Kwa mas dobre, Tinka!! Superca, thanx!! Sibica - - to je mama mi vedno govorila - pa se 'cebula' (tolk plasti) in 'berac' (totalno prevelik crn plasc)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 cool fotke tistle spodi sm pa jz Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 hehemarsa na uni v kopalkah k en FRAUKULESdrgach pa taaaaak drobizhek zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 * Mikica, zelo lustna si, taka iskrena punca, taka kot si, nadarjena za glasbo in ples, malo naivna... lustna... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 DIANA, MARSA ! Hočemo nude, hočemo nude ! p.s.tema za lase ja tam spodaj...zato lepo prosim ! MačkaRežalka & Mikica Nice deklice. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No za Tinko ena v kopalkah.. Te pa se ni bilo gor.Sam sem cudna, debela zgledam v obraz, ko je butast kot. :<Sam mam pa lepo barvo. Pa sem tko redko tko rjava, da je ze zato cist ok. Ma kaki debela Prov fit zgledaš in sploh in oh ... ena tvojih najboljših Mikica... luštna punca Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Wav Mikica Marsa Diana, super ste Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Diana je bila men najbolj huda na nekih fotkah v naravi, kjer je mela rozice v laseh Mi je pa kul, da mal eksperimentira. Na uni prvi slikci je najbolj lusna, kjer ima laske mal bolj gor Marsa mi je pa najbolj vsec kot blondek Zanima me, kaka bi bila crna.... Mikica Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanima me, kaka bi bila crna......Saj je ze bila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 Pa ta je tud ze bila, ko jaz DJ-jam leta 2 pa tri v K4... s crnimi pac... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 hudo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 ..ma kaj to si ti? ..fletna si.. ..samo se ne vidi dobro od mikrofona....kok časa pa je to nazaj Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.