Andres08 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Nino! Nekoč mi je sodelavec rekel, da tisti ki imajo veliko adamovo jabolko imajo spodaj majhnega. Namreč, gor jim ga vleče. Tebi tudi kot vidim. Sva že dva. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2005 Nino! Res ceden fant, kaj turiras in poziras skorpijona (tud v ikoni, ko je tko ... 'na silo'... ta pogled ), ce ti tolce ven tehtnica.. celo bik?da o ovnu nit ne govorimo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joooooooooooooooj, kulare!!! Tina - kaksni simpaticni prijazni uchki! Cigancica - kaksna bejba, DBEST!!! S kratkimi - razturas... imas nekaj elegantnega v gibu, gestah, zelo lustna si... in imas svoj stos, stekas, kaj ti pase...Navijam za kratke, redkokatera bejba je tako lustna s TAKO kratkimi. jemlji kot kompliment - ker je. Freechek! SAM ZGLEDA DA MAM KRATKE KR SEM MELA SPETE PA SE MOKRE,DRGAC MAM NA OBEH UNIH FOTKAH SO LASJE DO PASU,ZDEJ ZGLEDAM PA PRBLIZN TKO....SEM BILA PRAV PONOSNA KO SEM PRISLA OD FRIZERKE,KER NISEM BILA PR NJEJ ZE SEST LET. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 EVO TA JE PA S KONCERTA RAMBO AMADEUSA V MKC-JU,TUD PRED PAR LETI,KO SE NISEM BILA POROCENA..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No še eno prenovljeno, kjer se ne vidi moja "lipstik" HE HE ,MISLIM DA MAS SE KR LIPSTIK,AMPAK SEJ TO JE ZDEJ MODERNO ITAK,HI HI Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Ja s photoshopom Pa cigančica, tista črna črta ni lipstik, je liner, meni naj bi se vidla neka rozna šmina, zato sem popravil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 pa sej o rozni govorim,prav lepo ti pristaja,hi hi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino! Nekoč mi je sodelavec rekel, da tisti ki imajo veliko adamovo jabolko imajo spodaj majhnega. Namreč, gor jim ga vleče. Tebi tudi kot vidim. Sva že dva.Andres to ja pa velike noge.... pa velik nos mhm mhm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2005 Ti si pa res lustna, Cigancica - pravzaprav si prava lepotica in zelo sexy... Prav veselje te je pogledati! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 CIGANČICA............GGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR TINAL............MLJAC TUKI PAŠE VROČE IZ STUDIA JAZ IN MOJA NAJDRAŽJA..............K JO ZA VRAT ZAGRABM .....POJE ............K JO PA U KOT ODLOŽIM..............JE PA TIH..........K BI BLE USAJ USE TAKE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 VABE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 vabe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SAIRID 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Flegma, dobra vaba, kar tako naprej, pa še malo višje...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Cigancica... Nino...madona, mas pa res lepe ocke ...take nezne in tople.. kar za stopit..... Hej, Flegma..dobra tale kitarca.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 al mogoče ..........raj mal...............niži?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SAIRID 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Lahko tud niži, sam ne s kitaro in odvečnimi cunjicami... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>CIGANČICA............GGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR TINAL............MLJAC TUKI PAŠE VROČE IZ STUDIA JAZ IN MOJA NAJDRAŽJA..............K JO ZA VRAT ZAGRABM .....POJE ............K JO PA U KOT ODLOŽIM..............JE PA TIH..........K BI BLE USAJ USE TAKE ja ko bi ble vsaj vse take hehe :D so moji digitalca odpelali tko da nč fotk od mene začasno seveda :D hm matr kašn pas Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2005 O, Flegma v elementu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 ja ja ELNINO...........SM VEDU DA BO TEB PAS V UČI PADU.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ja ELNINO...........SM VEDU DA BO TEB PAS V UČI PADU.... sej ne rečem... najprej mi je v uč padla lepa bela kitarca ampak pol pa sveda pas... hja eni dobijo črni pas... ti pa kamasutra pas posteljne veščine a Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 mmmmen tttud ppasss u ooci ppadu,flegma Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 CIGANČICA..............MA PADLA TI............... MEN CELA U............ OKO..........ČEPROV BI RAJ.................................. DA BI MI.................... U SPALNCO NA POSTLO ELNINO.......TUKI MAŠ CELO PRAVLJICO............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>CIGANČICA..............MA PADLA TI............... MEN CELA U............ OKO..........ČEPROV BI RAJ.................................. DA BI MI.................... U SPALNCO NA POSTLO ELNINO.......TUKI MAŠ CELO PRAVLJICO............ he he a kr tko v spalnico,a?ah,flegma pa dej mal fantazije...pa ja ne u spalnico,madona. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 MA JA CIGANČICA ...........................TI SAM REČ....................JST NISM PROU NČ ZBIRČEN............SAM DA JE TRENJE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.