Sončna Vila 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 "parček" Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>"parček" Sončna Sorry,kaj nista...?! To je bila moja prva misel ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Aakhut in Sončna hudičevo dobra frenda Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aakhut in Sončna hudičevo dobra frenda Sončna Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aakhut in Sončna hudičevo dobra frenda Sončna MULTIJUSIBLFRIENDS zlomk.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 res sta face...oba....in skupaj... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Mah sej sva že študirala... da sva ziher bla skupi narejena ... ker taka podobnost v vsem je pa že težko verjetna x:Dx Skupi narejena kot duše, da ne bo pomote evil-heavenly twins Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> evil-heavenly twins Sončna kozmichno ravnotezhje... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 hi hi hikwa sta vidva ene face! za sončno ajde pa še za zlomka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Hudicha...od kar me ni blo tle gor...in to je izključno zaradi pomankanja časa...se je zamenjalo blazno veliko ljudi oz jih je pršlo...pa fotk je novih tok, da se zgubiš med njimi...pa vsi cart pa energy....no kaj pa čm druzga k da pošlem še jest eno iz pred 14 dni - pred odhodom v Global...kaj nej rečm....pomlad že vn seka...no zdej grem pa še mal klepete pogledat...da nam čist zgubljena kdo je kdo in kdo ni več Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 cool pa dobri uhani Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Hvala mikica! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 kjut fotka... sam.....global????? :xx!: zlomk... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma vidi ti nje...šele zdaj dojel, kdo si !!! Come ragaza ? mogoce se me spomnis se z osnovne....jaz se tebe,izolani se valda poznamo,vsaj na videz.pa stant na lonki,sem bila parkrat tam.....ti si zmeraj isti na videz,jaz se pa skozi neki "maskaram"....tko da me folk fulkrat na prepozna. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Apolonija! Ful si luštna!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Apolonija...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>mogoce se me spomnis se z osnovne....jaz se tebe,izolani se valda poznamo,vsaj na videz.pa stant na lonki,sem bila parkrat tam.....ti si zmeraj isti na videz,jaz se pa skozi neki "maskaram"....tko da me folk fulkrat na prepozna. Jaz se tebe spomnim še, kot klinac, ko smo se tud včasih igrali, kako je že tista igra... cavalino cavalino chi ze questo... tukaj spodaj eno ulico nižje...tista tvoja kolegica sestra od Riota...!? Pa tud iz štanda ja, ki ga imam na lonki...pa res. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz se tebe spomnim še, kot klinac, ko smo se tud včasih igrali, kako je že tista igra... cavalino cavalino chi ze questo... tukaj spodaj eno ulico nižje...tista tvoja kolegica sestra od Riota...!? Pa tud iz štanda ja, ki ga imam na lonki...pa res. ja,ja.magari jaz se tega cavalinota ne spomnim...eno ulico nizje ja ,z gajo-sestro od riana.otroci z ulice Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 hihi..lubani vsi...ni kaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Spet jaz....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihi..lubani vsi...ni kaj.. Ja, kok si pa ti srčkana... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 ti tudi.... ....ful lepe oči....(ikona) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Kristalka...! Tinal...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Vse ,prav vse na teh fotkah ste tko luštkane,krasne...bejbike, da vas je veselje gledat xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.