Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

No, da vidim.... x:px :vragec:

Skupni prostor, potreben za shranitev vseh datotek, presega tvoje omejitve. Zmanjšaj število ali velikost datotek in poskusi znova. Kaj te zdaj to pomen????

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>No, da vidim.... x:px  :vragec:

Skupni prostor, potreben za shranitev vseh datotek, presega tvoje omejitve. Zmanjšaj število ali velikost datotek in poskusi znova. Kaj te zdaj to pomen????

ja. in kaj?

naj se zdaj spet vsi ukvarjamo, da bos dal fotko za minuto gor? xrolleyesx

ocitno ni sans, da bi porabil prostor za fotke - 1. ker imas dost placa kot lunatik (al kaj je ze in vsekakor kot d clan), poleg tega pa (torej 2.) glih ne navaljujes s fotkami, tako da to ne more bit.

nekaj narobe delas ocitno, samo... : ... velik rompompoma za nic - tako v tem trenutku to vidim.

:vragec: lohk pa komu posljes, po mojem se lohk v 3-10 minutah gor pojavi, ce SE ZELI. xyesx xrolleyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Smiri živčke, Marsa x;)x . Velik rompopoma? Zarad enga samga vprašanja, pa še na tistega mi nekaj zabluziš....Brišem post, da ne boš živčna. x^x Vse sem se dogovoril, ker mi je tud pojasnil kako objavit sem natančno to storil, tak da nisem nekaj na slepo.....Eh, to tolk v pojasnilo pol pa zbrišem, da te kaka histerija ne zgrab :xx!: ... x;)x :vragec:

K. Čapek

si poslal pol fotko komu?

da ne bomo sam bluzili?

Lohk men posljes, bo v 2.5 minutah gor.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Da bom pol spet moral s 100 posti dopovedovat zakaj hočem, da gre čez eno uro dol? Ker se ga. Marsi to zdi bedno, meni pa ne?

Neki samo, pa bom res zbrisal......a ima to, da imam skor polne OS kaj veze s tistim "zmanjšaj število datotek"? Hvala.

Ne bo v pižami. x:o)x

K. Čapek

Ne, Mick, nima (zveze) - osi so osi, fotke so pa fotke - za vsako stvar je dolocen... plac pac... :)

saj te stekam, sploh ni v tem stvar.

sam - das ali pa ne das.

kaj tolk... kaj taksno zganjat pac? xrolleyesx

Picasso

hihi, a lahk das okvirno uro od kdaj do kdaj bo fotka gor, da ne bom pol spet se grizla in v glavo ob zid butala, ko bom zamudila tistih 5 minut... x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ne me zezat, avša x:o)x . Ti si me tak že vidla. Če pa mam vedno neke bleme, no. Pa sem se tokrat potrudu, da jih ne bi imel. Pa da ne bo panike, dajte brisat te poste, bom jaz tud, se opravičujem, nisem hotel frke delat. x^x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...