Amis 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 mick...mulac... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 zamudila?ehhhh...Zdajle zagledam temo Fotke, pa me rpesine, saj res!!! iiiiii, mick je dal fotkico vceraj gor..Pa grem pogledat kao... ker se mi je kar zdelo...In - je res ni al kaj, verjamem na besedo. Oh Mick, tak si kot kaksna baba, tok te je treba prosit, pa vabcat, pa ti dvorit pa vse...Pol pa nadvse sramezljivo umaknes. ja ja, vem, zdaj bom dobila vsega boga na glavo, pa da kaj me briga, pa da je to tvoja pravica - saj je, saj ni vec fotke, a jaz pa si tud mislim svoje in povem.Kaj pa je to fuckin' tacga, ce je zdaj tist tvoj ksihtek gor?? xrolleyesx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Čist moja osebna in zasebna stvar. Ne umikam sramežljivo, ni me treba prosit, če jo je kdo hotel na mejl jo je dobil. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 hi hi hi... kok dela okol ene fotke.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Pa ja, sam frko dela ovi Mick nekaj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 važen da ni dolgčas Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 a da ni? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Evo obljubljam, od zdaj naprej več ne dam fotke gor, če tega ne obvladam sam. Nobene napovedi in nobene odjave več ne bo . Glih kak bo mi pasal, pa če se Marsa še ne vem kak repenči in to tam, kje je v bistvu nima kaj "srbet"..... Če bo utegnila, bo lunatkica dala fotko nazaj, da se ne "mučim" z mejli Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 Pa prav fajn si tle, Mick, ne vem kaj tolk kompliciras, no fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 micky tak -sko zgledaš.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 ce sliko posvetlis, se sele vidi ----------Mick-za vse zamudnice Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Mick Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Ja Mick Mujcek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Mrnjauuuuuuuu Pa prest znam tud Pomlad Mushi, kdaj pa bom jst tebe vidu? Saj lohk na mejl.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mrnjauuuuuuuu Pa prest znam tud x;) Ja pa krempeljčke pokazat tud .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Zdej so mi lasje mal zrastl. Slikca je ena dva meseca stara Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 Lustna kot vedno. Zakaj si pa faco gor drzis?da se ne bodo vidle gube? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, ona prejšnja, ko si predstavu novo barvo las in pri tem izgledal tako, kot bo Jure Zdovc izgledal čez petnajst let ob kakih štirih zjutraj, je bila boljša. (*sploh nisem vidla prej) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Micki je pa hot Pomlad luskana Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 Mich, kdaj bo pa kaka tvoja (spet)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Jaaaaaaaaaa. Mich? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 no mick pa sem te končno ugledala... si fejst za pogledat ja... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Mick Michelle????????? Aiwa???!!????????? Hočm slikce!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 kwa mene? od micka maš na prejšni strani. kwa bi pa od mene rada? eno po riti? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa mene? od micka maš na prejšni strani. kwa bi pa od mene rada? eno po riti? Ej ti tamala... mlajš si od mene 3 dni... nč po riti! Hočm tvojo slikco! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.