Volk K.L. 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ku kuc (še eno ribjo) Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>............. še jz............ (najnovejša, ampak z mobitelom slikana) zdej grem pa spat..... Spominjaš na mojo sestrično Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Blondica ... ... zaenkrat... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Spominjaš na mojo sestrično ... baje mamo vsi nekje dvojnike... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ku kuc (še eno ribjo) Jaz pa bom dodal eno ta novo iz fighta, ki sem ga imel to soboto v NM za podporo Aziji - države, ki so bile prizadete od cunamija ! p.s.sem zmagal ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Noče prijet...!?!?!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... in ko sem že poštudirala tole pošiljanje fotk, pa še kakšno;tale je iz Lošinja lani (ne gledam ponavadi tako grdo) <{POST_SNAPBACK}>Hm, pa se jaz eno, ratal mi je najt tako, ki je se ni, sicer se tko nekak nasopirjeno drzim, a s tamalim je ze dolgo nisem dala. (*ta je od lani... hm, oz. od predlani, 03) Lepe mamice...ni kej !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Marsa,zakaj ne morem dajati več fotk...kje je problem ??? Spodaj mi piše, tam kjer se pripenja fotke - Priponke na voljo še : 0bytov ??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 bo treba kšno odstrant, da bo plac za drugo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa mrzim otroke, ne vem zakaj ampak mam velik odpor proti njim. Zakaj? Hmm.. upam, da se to ne zgodi meni.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>iii... use your imagination.. Dej eno slikco.. nooo.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje pa si ti z maskarade?al si bil lump ,pa se nisi namaskaral? Letos bil lump ja.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Marsa. Hvala za link o angini, ne vem če sem se ti že zahvalila, ker sem čist zmedena (8od vročine, no pa tudi nasploh) glede tega kdo je kolk lep jaz vedno pravim, če kdo izžareva tisto nekaj, je lep, lahko je kdo "revijsko" lep, ampak če je hladen--- ali če zine kakšno tako, te vse mine jaz sem sebi bila všeč pred par leti, ko sem se počutila odlično - vsak dan sem tekla 1 uro (pred službo lepo prosim), živela na morju (je kaj lepšega), imela sem mehko kožo in srečna sem bila. Zato sem si bila všeč. Zdaj se pa počutim kot razkuhan makaron ali krompir ali prazna vreča. Nič časa zase nimam. No še tale z usodnega dne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Mikica, obožujem Lošinj in Cres!! Vsako leto gremo za par dni vsaj, ponavadi pred sezono, ko še ni gužve. Sicer pa radi raziskujemo otoka, Osor je krasen, pa Lubenice, si že bila tam?? Kot bi se vrnila v preteklost, tiste kamnite hiške na vrhu otoka... Sem hotela prilimat še kakšno fotko, pa ne gre več (moram spet mal Marsi zatežit, kaj je narobe). Sicer je zame hrvaška obala zakon; tiste plaže s plakatov (palme, pesek...) so pa ponavadi v vlažnem topskem podnebju, ki je meni ubitačno, pa še valovi so tako močni, da greš do kolen v vodo, pa te že prevrnejo. Ni ga čez Jadransko morje!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 Cigancica - edinec je. Santos - thanx! Santos - ce pise 0, je placa 0 - mors plac naredit (in torej pobrisat par ftok, al pa jih pomanjsat - ce se ti da. ker zdaj tam ne bo fotk, ce jih bos zbrisal). Mili, dobila, a saj ze sem sprasujes, pa ti kar sem tud odgovorim, ker itak pojma nimam, kaj bi lohk bilo.Placa najbrz nisi se porabila, nekaj si narobe naredila al pa mal resetiraj racunalnik najprej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa. Hvala za link o angini, ne vem če sem se ti že zahvalila, ker sem čist zmedena (8od vročine, no pa tudi nasploh) glede tega kdo je kolk lep jaz vedno pravim, če kdo izžareva tisto nekaj, je lep, lahko je kdo "revijsko" lep, ampak če je hladen--- ali če zine kakšno tako, te vse mine jaz sem sebi bila všeč pred par leti, ko sem se počutila odlično - vsak dan sem tekla 1 uro (pred službo lepo prosim), živela na morju (je kaj lepšega), imela sem mehko kožo in srečna sem bila. Zato sem si bila všeč. Zdaj se pa počutim kot razkuhan makaron ali krompir ali prazna vreča. Nič časa zase nimam. No še tale z usodnega dne Jaz pa pravim takole: vsak je po svoje lep, čeprav se tole čudno sliši in samo od fotografa je odvisno, ali uspe tisto "lepo" pri posamezniku najti. Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa pravim takole: vsak je po svoje lep, čeprav se tole čudno sliši in samo od fotografa je odvisno, ali uspe tisto "lepo" pri posamezniku najti. včasih pač ne najdejo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 zame je ful jack fotograf poskljocal cel film (36) fotk, da sem na ENI 'dobra'.Pol pa recem, da nisem fotogenicna, pa vidijo ono fotko, pa si mislijo - kaj pa se hoce? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Ne sej mrzim samo otroke, full bi rad mel dojenčka le-če-bi po tretjem letu se spremenil v enga potrebnega najstnika, ki bi že mel osnove otroke ampak bi bil v duševnem razvoju star 14let. Upam da sta rezumeli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Ribica Katja, saj tebi pa ga .....ups.....pa se z veseljm v živo pokažem ....al pa na mejl, no..... Bemu, pa še gor si bla, še os-nu sm ti... Astra......pih, mi2 sva pa tak že bla na piru......a se me zarad pira ne spomniš več? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 haha mick legenda tist pa kaži v keri drugi temi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Mickeni, saj glih zato, ker sem bila s tabo na piru, zdaj pa berem tu navdušenja, pa me zanima, kaj sem spregledala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 sam ti si vsaj 'pravilna'.jaz pa sem petek 13 in 0 negativ - kako naj bom... po iusu? Ne mores me ujet nekak... (neptun) ... eni so vedno enaki, no vsaj priblizno, jaz pa nikol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam ti si vsaj 'pravilna'.jaz pa sem petek 13 in 0 negativ - kako naj bom... po iusu? Ne mores me ujet nekak... (neptun) ... eni so vedno enaki, no vsaj priblizno, jaz pa nikol. a ti s tud nula-?a mamo kje temo o krvnih gupah sploh? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.