Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 Imamo, pa ne ene, sam razlicno naslovljene, recimo prehrana glede na krvno skupino al nekaj takega...Pol pa se - kri ni voda...Pa se kaksna...Ja, 0 negativno, cela frka vedno povsod.Nas je mensezdi kar nekaj takih... 0 je bila prvotna kri... najstarejsa... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> pri meni vsi 0-, cela frka vedno povsod zakaj pa cela frka povsod? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ja ja,to mas pa res.kamorkoli pridem nekak tud pritegnem pozornost s to "cudnostjo"me zanima kako bi bilo ,ce bi se dobili sami o-, kdo bi bil pol cuden?vsi al pa noben verjetno. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Čaw diana. Zelo lep avatar, meni najljubši do sedaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>bi bilo pestro.... si dvojčica? mislim da imamo eno temo o krvi, sem raziskovala te zadeve.. , ker mi v tej temi nekaj ni blo jasno...na LN je tooliko znanja in čudovitih ljudi nisem dvojcica-sm levinja Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 a še poznaš kakega takrga ki bi meni pasal, pa če poznaš stran za to. Bod fajn Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 jaz tudi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj pa asc, luna venera, mars, merkur...vse vpliva, veš. če ne to, imaš gotovo točko duha v dvojčkih ali kaj podobnega....v dvojckih mam mars pa dvojcka se v 11.hisi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 jz tud 0. nas pa je.... sami čudaki na kupu.. he he he Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 Ooo, iiiiii, Mystica, thanx, ne vem kaj me je picilo, v momentu, pa sem zamenjala in za tole se odlocila...ves kaksen pizhmy je bil tale! Cist mehek pa voljan - saj vidis, ko se s tackami celo upre v moje rame, pa cist zhdi nepremicno (in ziher zraven ful prede ).. Uh, jaz pa macke - stara ljubav. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Jaz in moja ljubezen..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tak človek pogosto deluje nesrečen, v resnici je pa kar zadovoljen. Doma imam knjigo o numerologiji, ki mi zdaj nič ne pomaga. Ne morem se niti spomniti, s katerim planetom je povezana 4. Če to kdo zna, potem ti je itak jasen princip te cifre. Spomnim se mogoče iz knjige še to: taki ljudje so srečni ob vodi, so dobri organizatorji. madona, več pa ne vem. Mater, če ni povezana s Saturnom. Ali pa ne, ne vem. Ojla...mislim ,da je 4 povezana z Venero....zanimivo tudi jaz sem rojena na četrtega.... fotke pa ne morem dat gor,je prevelika,zmanjšat je pa ne znam Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Pa joj no! Jz mam tud 4. roj. dan..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 he he he tale luna res iste ljudi skup vleče.... drugač pa tinči. ful sta kjut in lušten par. res! prov dva srčka! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Tornado 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 http://www.mojportal.com/forum/attachements/7172-portretM.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> drugač pa tinči. ful sta kjut in lušten par. res! prov dva srčka!Hvala Aiwi Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ni za kej... če je pa vse res... hi hi hi el tornado Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 El Tornado mi je pa ful znan..... ziher je iz LJ. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Tornado je Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 Pih, el Tornado!!! Kratko in jedrnato in kar prec s faco! (in to kaksno )... heej, a? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mickeni, saj glih zato, ker sem bila s tabo na piru, zdaj pa berem tu navdušenja, pa me zanima, kaj sem spregledala... Astra Ah....si se pač preveč "zagledala" v mojo notranjo lepoto...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok brez zamere tinal ampak to je on?!?Jaz sem mislil da je te kak nabildan ne pa on suh ko koruza na sosedovi jivi. :xx!: Ampa se mi zdi da je zato lepši od notranjosti Sej ma vsak svoj okus, pa ej brez zamere sej samo izražam svoje mnenje No hard feelings Naredi si uslugo: sleci se do pasu, pa se postavi pred ogledalo za minutko, dve.Pa ne mizat zraven. Potem se obleci nazaj , pridi na racunalnik, poglej kaj si napisal, pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 lohk tud brez slacenja... :|| kroko, kaj se pa gres - 14letnika nagovarjas, naj se slaci in daje fotko gor! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 kroko, kaj se pa gres - 14letnika nagovarjas, naj se slaci in daje fotko gor! Nisem to napisal.Ne rabi nic slikati, sploh pa ne tukaj objavljati.Samo gleda naj zraven. Aja, pa v mislih sem imel od pasu navzgor, da ne bo zgrazanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Ajam tinal kje pa sta se to slikala na morju al kje?Aja pa El tornado iz kje si ti?Da se mi zdiš zelo znan samo nimam pojma od kje. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.