Behemoth 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 če on mene lahko zajebava, bom pa še jaz njega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem šel in moj komentar je malo spremenjen.Suh je ko igla, jaz bar mam nekaj mišic on pa še vnda tega ne Men je pa cist luskan.Ti pa postajas beden. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 mi je zelo žal da tako misliš Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 A krvna? - jst tut 0 ---------jz tud 0. nas pa je.... sami čudaki na kupu.. he he he Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 slika stara pet let,slikana pred meditacijo,ko sem se igrala s pikapolonico Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 A se men sam zdi, al en post od B666 fali??? A si kej čez mojega fanta napisal?Pomembno je le kako on z mano ravna- kot da sem kraljica!Njegov izgled in notranjost sta meni idealna!!!!Kaj si pa drugi mislijo, mi je pa vseeno! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Veliko novih luškanih slikic! El Tornado-dober nickname,ti zelo pristaja! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Ja sem napisal in sem zbrisal da nebi do kakih zamer prišlo. Napisal sem samo da tip ni po mojem okusu, joj pač mi ni teb pa ziher moj newbi bil ku maš svojega. Jaz prevečkrat jazik stegnem ne da bi premislil sory Njegov izgled in notranjost sta meni idealna!!!! Ja in to sem rekel, da čutim da je po notranjosti boljši men. Kaj si pa drugi mislijo, mi je pa vseeno! Ok se strinjam, če ga maš rada ti bo samo kaj je notri pomembno. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 No tale tvoj post pa mi je zelo vsec, behemoth! *sam ne me klicat na utemeljitve pa ne rect da je strokovno prevec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 OOooooo pa še en tornado vmes utornadiral. Bejbike, itaq pupike Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 meni ta tornado nekam resen zgleda al bolj celo nekam jezen.al manekensko resen....hudo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz in moja ljubezen..... lushn parcek Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 nisem glih v interesu in stosu nekak... :|| sory... ampak mi laska tvoje zanimanje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 mi je prav fajn gledat vaše fotke, ste Marsa, važno, da si sedaj zadovoljna ter da te ne motijo več zadaj predolgi lasje, poznam ta zoprni občutek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Ej Marsa, če maš dolge lase?Uff pol pa dej gor eno da vidim kaj si nardila z njimi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me veseli, da ti laska moje zanimanje Pismu, če me pa res zanima Saj bom jaz tut kakšno kmal not prilepla Sončna zlomk ........................ Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 x:Dx *** kaj, behemoth, dolge lase?, ne, imam zelo kratke, takorekoc brezvezne... sploh nekak... skoraj niso lasje, so samo nekaksna... *frizura*... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 dej, dej marsa...nehi nakladat....pa hit fotko gor zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 ne dam, ker se mi ne da nastavljat.. pa pozirat Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Marsa, men je pa všeč tvoja fotografija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne dam, ker se mi ne da nastavljat.. pa pozirat bo treba paparacija najet zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 saj, sAM tam mam dolge pa tko... pa tist je dve leti nazaj, zdej je vse cist drugac, zdaj sem FUL starejsa in cist zgazhena zgledam... se ne upam dat gor... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 ne cak ne tko radikalnih, aakhut, saj bom dala.. saj ves da sem jaz po crnogorsko (kjer mi tko pac pase, sicer sem lohk tud po... katero je ono - spidi? )Men je vsec moja... 'inkognito' scena... jaz imam... saj ni vazno, kaj imam... mi skratka pase tocno taka scenca, kakrsno furam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.