aakhut 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> zdaj sem FUL starejsa in cist zgazhena zgledam... se ne upam dat gor... skrajn cajt....de si najdesh enga......za dol dat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 da si ga torej prakticno zazihram, dokler je se cajt? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>da si ga torej prakticno zazihram, dokler je se cajt? z vsakim dnem (z vsako gubo)....so drazhji zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Marsa, ne se sekirat pri nas jih zastonj talajo, sam če jih le kdo hoče vzet! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> z vsakim dnem (z vsako gubo)....so drazhji zlomk tko kot vse...eni rabijo posrednike, enim je pa vse na broju, si sam vzamejo... Zgazhenost je pa stanje duha, sicer pa je bil hec, menim da ne zgledam zgazena niti malo... pravzaprav sem zlo fit. Drazji?Kaj je blagovno sredstvo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, ne se sekirat pri nas jih zastonj talajopri nas tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Drazji?Kaj je blagovno sredstvo? ti bi skos prshla tut s kakim horo®skopom.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> x:Dx love you... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, nos mam kriv. Se ne spomniš teme, v kateri sem do potankosti opisala vse telesne hibe. Ne spomnim se naslova teme. Pravilna asimetrija, ali kaj podobnega bo. Ja, kaj pa ima krvna skupina veze. Jaz za svojo ne vem, sam sklepam po tistem, kar mi dviga kislino in napihne, da sem A. Petek 13, jaz sem pa rojena na 4. 4 je isto tako, no ja, malo manj nesrečno število. uh ovnica a njami kaka mačka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 kaj clouk vse tkole napise, a ne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, pa še eno luštkano... ustvarjalec se je izrazil, da je mal "anima style", meni je ful všeč, danes sem jo dobila Sončna zadnic sem rekla da sta z aakhutom kot z reklame za mobitel,zdej s pa kot z reklame za cocto Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2005 Soncna, ti si tolk lustna pa se fotogenicna, da si res izziv za fotografe! Sam men bi bila tamle bolj vsec ne tolk obdelana (na drugi).Zdaj si v 'fazi', ko ne rabis tolk popravljat. Tko ko mi ta zgazeni. Mah, lustni ste, no, kar vsi po vrsti! pa fajn se mi zdi, ko dajete fotke gor. Pa blazno shizim, ker je tolk fotk na osebnih straneh in datumov rojstva. zakon! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> nazaj x:Dx evo eno mojo... sem najdla še eno iz pustovanja, ko sem bla Lara Croft Bojnih črt se na žalost ne vidi, ker nisem hotla, da se mi na sliki vidi faca, pa me je potem brez slikal... no zgoraj se čist mal vidi ... pa še kito sem imela, te se tut ne vidi Sončna Angelina se skrije hihi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Aja btw, aiwa, moji frendici si full luštna, kolega pa se je itaq zaljubil vate :lol: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 dobre fotke-vsi! Sončna vila--- zanimiv Lara croft.... Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 O, thanx Soncna, kaksna cast , ja lustna si, itak, kaj se lohk sploh se rece! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, thanx Soncna, kaksna cast , ja lustna si, itak, kaj se lohk sploh se rece! kar že ni blo povedano anede hja vredna ogleda vsakič Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 Ja, blazno lustno je pogledat lusten folk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 bo treba dat kero fotko gor... hm tlele mam digitalc pa se mi ga ne da uporabit Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 saj mene tud, sam to itak, v bistvu... ne maram fotkanja, sam rada mam pa fotke, jih fotkat, obdelovat, prckat s tem.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Sončna - brez komentarja, meni si itak nekaj zelo posebnega Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Soncna Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 sam soncna ti si res soncna videt na vsaki fotki.zaris kot tisto cisto,zjutraj vzhajajoce sonce,ko je se mal bolj sveze zunaj,pa se tisti prelepi zarki pojavijoin vnesejo toplino v mrzel dan. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.